בשעה טובה ומוצלחת

shambi

New member
בשעה טובה ומוצלחת

עשינו כבר תמונות מחזור! שאלה לי אליכם: השקעתם באיך שתיצאו בתמונה? יש כאלה שבאים מצטלמים וחוזרים, יש כאלה שרוצים 5 תמונות, ו 5 שעות לבחור מה מבינהם הם רוצים ויש כאלה שלא רוצים בכלל שבגלל שהם לא פוטוגנים.. אני אישית, חושבת שהתמונה שלי יצאה על הפנים!! א ו ף ! !

מיצי007

New member
אההה אני אגיד לך מה אצלנו

אצלנו זה אותו צלם שצילם אותי מאז שאני ביסודי
וגוד דאמט הוא לא יודע לצלם
אז אצלנו הוא צילם,וראיתי את התמונה ויצאתי כמו כדור באולינג אז הוא אמר לי ללכת להצטלם בחוץ,הלכתי הוצאתי סתם 20 ש"ח ובסוף באתי אליו עם התמונות והוא אמר לי שזה לא טוב. אז הלכתי לרכז שכבה שלי והתלוננתי שאני לא מוכנה להוציא כבר 40 ש"ח על תמונות מחזור(כי צריך לשלם גם לו אם רוצים להצטלם שוב) ואז הוא בא איתי לצלם ואמר לו שיצלם אותי שוב פעם. והתמונה השנייה יצאה הרבה יותר נורמלית... בתמונות מחזור לטעמי אף אחד לא יוצא יפה ואמיתי כמו שהוא....כולם יוצאים....בסדר... זה מעצבן,אני גם כל הזמן עוברת ליד הקיר שתולים את התמונות כי אני רוצה לראות את זה לפני כולם...זה מלחיץ אותי,כי תמיד התמונות האלו הופכות למעיין בדיחות של "יווווו תסתכלי על זאת....תראי את השיער שלה..."

yofi tofi

New member
חחח את ממש צודקת

תמיד עוברים בין התמונות וצוחקים על כל אלה שיצאו מזעזע-ולא חסר

מיצי007

New member
כן...

יש אצלנו תמונות שתלויות עוד משנות ה80....וזה כל כך מצחיק....אי אפשר שלא להתפקע מצחוק... אז מה יהיה עלינו בעוד 20 שנה!?!??

חחח... כן אני כבר מתאר לעצמי מה

הולך לקרות... היי תראה את זאת, יש לה שיער אסוף. איזה קטע!!!!!!!! תראה את זה, יש לו שיער צהוב עם קוצים. מה, הם היו דפוקים אז?!?!?! מי יודע מה יצחיק אותם עוד 20 שנה????

idozit

New member
אצלנו...

הצטלמנו ממזמן!!! בצילומים לא הראו את התמונה... הבית ספר לא רצה לבזבז זמן תצטלמו ואיך שיצא יצא אחרי שחזרו התמונות הרכזת עשתה יום צילומים חוזר לכמה ילדים שיצאו ממש צכוער ומי שרצה גם היה צריך לשכנע אותה שהתמונה שלו לא יפה... חחח... בקיצר סתם ביבזו כסף כי קראו לצלם פעמיים במקום להראות במקום את התמונה- חידושי הטכנולוגיה של מצלמה דיגיטלית... חחחחחחחח

Bichlula

New member
גם אנחנו

התפקצ'רנו מזמן, ממש בתחילת שנה
אני אישית ממש לא עשיתי מזה סיפור... סך הכל תמונה... מי שיזכור אותי וירצה לזכור אותי, יטרח לראות אותי במציאות
... פסיידר מבינה שזה איכשהו חשוב אבל לא צריך להגזים... חוץ מזה אצלנו יצאו ממש תמונות יפות! יצאנו כולנו מעולה... זה מה שנקרא חוקי מרפי, כשמשקיעים הרבה, ומתיפיפים יותר מידי רוב הסיכויים שהצלם יתפוס אתכם בדיוק כשבחיוך התחיל להתעקם או משו בסגנון כשלא מוכנים יוצאות התמונות הכי שוות

tomash1985

New member
אצלנו השקיעו חבל עלהזמן!!!

מי שלא יצא טוב אצל הצלם בביה"ס, הלך אליו הביתה להצטלם שוב, אני לא הייתי צריך כי דיי פוטוגני (תיראו בכרטיס האישי תמונה) אז ככה שלא היה לי ממש התלבטות... אבל היו כאלה בעיקר בנות לא יודע למה, שיצאו כמו הצרות שלי...!!! חחח...

shambi

New member
טוב שלא נסחפתם

לבנים אף פעם לא לוקח זמן הבנות, לעומתם, צריכות כמה תמונות אני יגיד לכם ת'אמת, לי לקחו שתי תמונות כי יש לי משקפיים אז הצלם אמר לי להצטלם בלי ועם ואז לבחור מה יצא טוב.. מה לעשות? פדיחות..

למעלה