ה-GS שלי מגרד את ה-6 אלף ק"מ מלמטה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך ( מורשה מטעם סוכנות סוזוקי-עופר אבניר ) אמין וטוב אליו אוכל להכניס את אהובי לטיפול?????
ואם לא, אז אצל הCBRRRRRR בסלון בר"ג ואם לא, אז אצלי ברחוב ואם לא, אז אצל אזרח פ. בחניה ואם לא, אז אצל סופר מקס ביער ואם לא.....נסי באישימוטו - הרצל 115
בכל פעם שמישהו אומר מילה טובה אתה משמיץ אז דע לך מר גיא שמכנה את עצמו אריק ושלא מטפל במוסך עופר אופנועים אלה משמיץ מסיבות כאלה ואחרות שרק ביגלל אנשים כמוך הרבה רוכבים לא ניכנסים לפורום הזה לתשומת ליבך כרובי מנהל הפורום ולמען ההגינות שלכם תשים לב בעצמך לאורך כל הדרך שמישהו כותב לזכות עופר אופנועים מיד הRיק הזה קופץ ומלכלך האם בישביל זה יש פורום.
האם אני אמור לעקוב אחרי כל ההודעות של כל גולש בכל נושא שיש ? ועוד לזכור אותן לאורך זמן ? לגבי ההערה על "ביגלל אנשים כמוך הרבה רוכבים לא ניכנסים לפורום הזה" אז : גולשים שכיבכול לא נכנסים בשל כך לפורום , לא היו גולשים ממילא בפורומים אחרים. אני אומר זאת בבטחון מלא מאחר והפורום בתפוז הוא הפורום היחידי ברשת העוסק באופנועים ומפעיל צנזורה מסוימת על הודעות הגולשים. כל שאר הפורומים , כולל זה של מוטו או Biker , פשוט פרוצים לכל סוג ותוכן של הודעות כך שעניין ה"נמנעים לכתוב בפורום בשל כך" הוא לא רלוונטי. בברכת ערב טוב ,