קיבלתי לסיבוב ניסיון את פורום חלומות (מס´ 210). אתם מוזמנים לחלום ולרוץ לספר לחברה... עם כל הפרטים. אנו נחשוב ביחד ונקח חלק פעיל בפתרונם של אותות ומופתים, סמלים, רמזים ושאר ירקות.
שרואים לה עכשיו את התחת - היתה מה זה מעייפת!? בחיים שלי לא הייתי כל כך על סף העצבים כמו עכשיו. הכל כל כך אינטנסיבי. כל דבר בפול ווליום. די! רוצה להיות יכולה לא לחשוב על 800 דרכים ליהרג בדרך הביתה, או איך אגיב אם חלילה נהיה חלק מהסטטיסטיקה המזויעה של המדינה הזו. רוצה להיות יכולה לישון כשהילדים יוצאים בערב. רוצה להיות יכולה להתרכז בעצמי קצת בלי להרגיש אשמה (שרידי גן פולני דפוק). רוצה להיות יכולה להרשות לעצמי לצאת לפנסיה ולעשות מה בא לי. רוצה להתחיל דוקטורט. והיו גם דברים טובים הגאווה בבתי שהגיעה לאן שהגיעה בצה"ל ועושה היום עבודה שאף אישה לא עשתה לפניה. על הבן הזה שלי - שמכיתה א´ מתלונן על העובדה שצריך ללמוד ופתאום הסתובבו לו הג´ולות 180 מעלות והוא עתודאי. על הבית שהתמלא בחברה צעירים (חבר של, חברה של..) ויש המון צחוקים ודאחקות סביב השולחן ובסלון. על האחיינים שלי שנהיו בני שנתיים וחצי בלי שארגיש על הורי (טפו טפו טפו) הלואי עלי... על בנזוגי שמצליח עדיין אחרי 25 שנים עוד להצחיק אותי (טוב, לא חכמה! אתם צריכים רק לראות אותו בתחתונים!) על חברים על עבודה מעניינת על
ואם יורשה לי - זריזה את כשד משחת, איך עשית זאת כל כך מהר ??? ברכותיי החמות, אשמח לבקר ולספר אודות הסיוט האחרון שמטריד את לילותיי - משהו עם חברי כנסת, נאומים, ומדיניות בטחונית כושלת. מיד מגיעה.