בשעה טובה ומוצלחת.....

sahr12

New member
בשעה טובה ומוצלחת.....

סיימתי להדביק על עמודי חשמל...את מודעות היום הולדת....חחחחחחחח קצת באיחור אבל בקר יפה לכולנו... יום שלישי פעמיים כי טוב.....

טאקילה~*

New member
דאגנו לך ראבק!!!!!!!!!!!!!!!!

מטאלי גם כאן בבת ים ראיתי מטאלי עם מלא מדבקות ... יאלה מאברוק קולולולולו עוד יום ימנאייק חחחחחחחחחחחחח

קסומה

New member
בדיחה אחרי מאמץ......

אישה נכנסת לחנות סקס ומבקשת ויברטור. המוכר, בחור צעיר, מציע לה לקנות במקום זאת כלב, הוא מבטיח שהכלב יגרום לה לאורגזמה ´לא מהעולם הזה´ וגם ישמש לה כחיית מחמד. האישה מהססת בהתחלה אך מחליטה לנסות. המוכר הצעיר נותן לה דף הנחיות, מוסר לה את הכלב ונותן לה כרטיס ביקור למקרה שיהיו בעיות. כשהיא מגיעה הביתה היא מייד ניגשת לעבודה. קודם היא מתקלחת, לפי ההנחיות, מתבשמת, שוכבת במיטה בפוזה המתאימה ושמה את הכלב בין רגליה, כמו שכתוב בדף. הכלב מביט בה, אך לא זז ולא עושה כלום. האישה מתרגזת ומצלצלת לחנות ומספרת למוכר בעצבים את מה שקרה. "אני מיד מגיע", משיב המוכר. ואמנם לאחר כמה דקות הוא כבר נמצא בדלת של האישה. הוא מבקש מהאישה לחזור למצב שבו שכבה קודם, מניח את הכלב ו... כלום הכלב לא זז. המוכר מסתכל לכלב בעיניים, נותן בו מבט נרגז ואומר, "זו הפעם האחרונה שאני מראה לך מה אתה צריך לעשות..."

קסומה

New member
אני מבקשת פתור

מכלניות........

yafit75

New member
חחחחח, קסומה, זה היה טוב!

אולי זה ירגיע את המתח שסער שרוי בו,,, יאללה,,, גם יום הולדת, וגם לחכות לתוצאות האוסקר... יראבאק, נראה שהבן אדם לא רגוע בכלל! טוב, אחרי מה שהוא עובר,,, אפשר להבין.

sahr12

New member
טאקי????ראית אוליי את נושי??????

תגידי לה שאני אצל הקוסמטיקאית.....חחחחח

yafit75

New member
סער,, אולי לא שמת לב,,, אבל

הדבקת מודעה על הפרצוף שלי!!!!!! זה היה בכוונה כדי שאזכור,,, או שפשוט חשבת שאני עמוד חשמל... (לא שאני דומה לעמוד חשמל) בכל אופן,,, מחר, נשמה,,, מחר על הבוקר,,, אני אדליק את המחשב רק בשבילך,, ואשלח לך את ברכתי... עד למחר תתאפק,,, ותיזהר, יש עוד פרצופים באיזור.

sahr12

New member
תודה חמודה......

חסר לך שלא תדליקי....חחחחחחחחחחחחחחח זה יום הולדת בכפייה.....:)

yafit75

New member
על מה מתוק,,, הרי אתה תצטרך להחזיר

לי בתאריך,,, אתה כבר יודע
עין תחת עין ושן תחת שן. ותחת תחת תחת!!!!

sahr12

New member
תנוחה חביבה....תחת תחת תחת....חחח

איפה היית בתקופה האחרונה????? הצבעת כבר לאוסקר??לא???????????????????? גשי מייד! שלא יהיו פאדיחות....חחחחחחח

yafit75

New member
להצביע? עזוב אחי..

כולה אני מסתובבת פה חודש ... מה אני יודעת איזה ריב היה הכי טוב,,, אני הייתי פה כשהיה הריב? או מי הכותב הכי טוב - נשמה אין לי כח לקרוא הרבה, ויש כאלה שאוהבים לכתוב הרבה... אבל מה,,, יש לי שאלה,,, למה לא עשו אוסקר לבחורה הכי חמה בפורום, או הבחור הכי חם ? או הכי חרמנים???

למה???

כמה פסלים את חושבת שיש מקום במדף שסער הכין??? כולה מדף בחדר של הילדה...הוא לא בנה חדר בשביל זה......חחחחחחח

למעלה