בשעה טובה הריון

דולי9

New member
בשעה טובה הריון

הי בנות יקרות שמחה לבשר לכן על הריון לאחר טיפול ראשון של IVF שנה וחצי של טיפולים איקקלומין והזרעה אחת היו מסתבר לחינם. בזכות הבנות כאן (במיוחד זואילי היקרה) הבנתי שעלי להתעקש על IVF ולא לבזבז זמן על נסיונות אחרים. אני בתחילת הריון (שבוע 6) שמחה אבל גם חוששת ודואגת ...מקווה ומתפללת להריון בריא. אני רוצה להודות לבנות המקסימות שלמדתי מהן כ"כ הרבה שעזרו ותמכו בי בשעות הקשות.. במיוחד זואילי, בואינג, זק .. רציתי לשאול.. בימים האחרונים יש לי כמו דקירות בצידי הבטן ואפ מתחת לטבור. התחושה חולפת לאחר מס' שניות אך הכאב תוקף אותי גם בלילה ומטריד אותי באחד הפורומים הרופואיים נאמר לי שיתכן שזה נובע מגירוי שחלתי.. האם מישהי מכירה את התופעה הזאת? האם יש לזה טיפול בהריון? רק בעוד שבועיים אני אמורה לעשות אולט' ראשון כך שאת הרופא אני לא אראה עד אז.. אשמח לשמוע תגובות.. דולי

זואילי

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

מקווה איתך להמשך תקין ובריא, עגלגל ומלא באושר ובשקט נפשי (עד כמה שאפשר..
) ומאחלת לכולנו למלא את ה
שלנו בהודעות משמחות שכאלה!

טשומפי

New member
בשעה טובה

טוב לסמן וי על IVF ראשון ועל עוד אנדואית שמנצחת את הסטטיסטיקה. מאחלת לך עוד 7.5 חודשים של הריון תקין קל רגוע ומושלם. לגבי הכאבים. בהריון יש כל מיני כאבים מכל מיני סוגים... (אבל ממש קטן עלינו). בשלב שאת נמצאת יכול להיות שאכן מדובר בגירוי יתר. כמה זקיקים היו לך מה היתה הרמה של ה - E2 לפני השאיבה? אם מדובר בגירוי יתר אז חשוב מאוד להקפיד לשתות המון (מינימום 2 ליטרביום, אבל לא יותר מ3 ליטר)ולראות שכל מה שאת שותה גם יוצא בשתן ושהשתן לא מרוכז. גירוי יתר מחמיר בהריון וחשוב לשים לב. זה עלול להגיע לסכנת חיים (אבל אז כואב מאוד!!) מעבר לזה יכול להיות שמדובר בכאבים נורמליים לגמרי של הרצועות שמתרחבות עם גדילת הרחם. אם הכאבים חולפים אחרי מס' שניות ואת מקפידה לשתות והשתן לא מרוכז אז סביר להניח שזה נורמלי. אם מחמיר או שאת לא רגועה - פני לרופא. המחלקה שבה טופלת אמורה לתת לך מענה לפחות עד לא"ס שבו רואים שיש דופק. שוב - בשעה טובה טשומפי.

../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

מאחלת לך הריון קל, ארוך, תקין ומשעמם.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo65.gif בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo65.gif

איזו הודעה משמחת. מאחלת לך הריון תקין
בריא
ומשולם
לאור חששותיך מגירוי שחלתי- קודם כל חשוב לשתות המון ואם ישנה החרפה להתייעץ עם רופא מייד. המון הצלחה

אליסהב

New member
מזל-טוב! ../images/Emo65.gif

מאחלת לך המשך הריון קל, בריא ומשעמם!
זאת תקופה נהדרת ומה שמגיע אח"כ - אושר גדול (ממרומי 3 השבועות עם הקטנה שלי
) האם הכאבים מזכירים קצת כאבי מחזור (התכווצויות של הרחם)? אם כן אז מדובר בהתרחבות רצועות הרחם וחלק מהכנת הגוף להמשך ההריון. לדעתי, כדאי לך להתייעץ עם רופא בכל מקרה.

navka

New member
מזל טוב!!!

שיהיה הריון קל ותקין (חמסה חמסה חמסה)

בשעה טובה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

שמחה לשמוע
שימשיך קל,תקין ומושלם
לגבי גירוי יתר זה תלוי ברמת ההורמונים שלך לפני השאיבה.. גיורי יתר מחמיר בתחילת ההריון ואחר כך דועך, בכל מקרה תהיי במעקב

דולי9

New member
שאלה

בואינג היקרה תודה על התגובה. רמת ההורמונים לפני יומיים לפני השאיבה היתה אסטרודיול 8752 ופרוגסטרון 5.3 נשאבו לי 9 ביציות. האם יש לך מושג מה המשמעות לגבי גירוי יתר??

לא רופאה אבל הרמות לא בשמים...

לא נשמע כמו גירוי יתר, בכל מקרה תקפידי לשתות המון,תהיי במעקב ותשמרי על עצמך
כדאי להתייעץ גם עם רופא.

sivic10

New member
בשעה טובה!

יופי שהתעקשת על IVF- את מקור להשראה... שיהיה קל וכיפי!

למעלה