בשעה טובה הגיעה הX30

FireBird

New member
בשעה טובה הגיעה הX30

אז ככה: א. בזיון, בושה וחרפה על DELL שמעיזים להביא כזה נרתיק איתו. ממש צחוק מהלקוח. אם כבר הבאתם נרתיק, כמה קשה היה לחורר אותו במסך (לכל הפחות?!) כדי שיהיה אפשר ממש לעבוד איתו? ב. המכשיר (הסוללה) צריך טעינה ראשונית. כמה זמן? והדלקתי את המכשיר לכמה דקות כשהסוללה אינה מחוברת (דרך חשמל AC) ולמשך איזה חצי דקה שהסוללה מחוברת ועכשיו הוא מחובר לחמשל לטעינה ראשונית. דבר ראשון, איך אני יודע שהמכשיר מכובה? לחיצה ארוכה על כפתור ה PWR אכן מחשיכה את המסך, אבל לפעמים היא רק מכבה את התאורה? משהו מוזר. כרגע המסך חשוך לגמרה.. עוד משהו מוזר, על גב האריזה של המכשיר היה רשום שבטעינה הראשונית MUST ללחוץ על כפתור הPWR בכדי לטעון את סוללת הגיבוי. מה הכוונה? להדליק אותו לרגע כמו שעשיתי? לטעון אותו דולק? לא ברור...

FireBird

New member
ועוד שאלה ידידי

X30 HIGH , מגיע אך ורק עם עריסת סנכרון? הוא לא מגיע גם עם עריסה וגם עם כבל USB?

2cookie

New member
תתחדש../images/Emo8.gif

א. הא?! הוא נועד לאיחסון ולהגנה מקסימלית. אני מוצא אותו נוח ושימושי- הוא חסך לי 140 שקלים על נרתיק נוסף
ב. למשך טעינה ראשונית, בדוק את חוברת ההוראות. אם תשקף את המסך מול מנורה תוכל לראות אם הוא פועל או לא. אם אין אור חזק באיזור, פשוט לחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי- אם התאורה כבויה היא תופעל, ואם המכשיר כבוי לא יקרה כלום.

FireBird

New member
תודה רבה לך!

עזרת לי המון בתהליך הקניה ועדיין אתה עוזר
ועוד שאלות: 1. המכשיר באמת אמור להגיע רק עם עריסת סנכון -ללא- כבל סנכרון נוסף? 2. קראתי בחוברת שאסור בשום אופן להעביר אותו סריקה עם גלאי מתכות, מהסוג שיש לשומרים בארץ למשל, אז מה עושים? ובחנויות, המכשירים שמוצבים בכניסה לגלות גניבות?

2cookie

New member
1. הוא לא מגיע עם שניים. או עריסה

או כבל, לפי הדגם שרכשת. אתה בכל זאת אמור לקבל מתאם למטען- להטענה ללא עריסה. 2. לא יודע, לא ניסיתי

Shahar75

New member
מהנסיון הבתולי עם ה-x50v שלי

1. הגיע רק עם עריסה. 2. לחיצה קצרה על כפתור ה-PWR תכבה את המכשיר ולחיצה ארוכה תשנה מצג תאורה. תוכל לשנות את ההגדרה באמצעות: Settings>System>Brightness ושם לסמן או להסיר את הסימון מ-Dim/Light display using power button 3. טעינה ראשונית חוייבה ב-8 שעות. 4. לגבי סוללת הגיבוי - לא ידוע לי על טעינה מיוחדת לה. חשבתי שהיא אמורה להטען במקביל. לא ידעתי שצריך לנתב זרם
5. אל תטעין אותו דולק. תתאפק. זה יקצר זמני טעינה ויחסוך עומס על הסוללה. 6. באותו מסך של שינוי מצב התאורה תוכל לעבור לסימניות נוספות ולקבוע זמן תאורה ואם היא תחזור עם הקשה על המסך (כך תוכל לדעת אם הוא עדיין דולק. שוב, הנסיון שלי הוא קצר מאוד עם x50v כך שהכל בערבון מוגבל. בכל מקרה, ת ת ח ד ש

FireBird

New member
יש מתאם

ולקניונים, אתה לא נכנס? לא בודקים אותך עם הגלאי מתכנות המצפצף הזה?

Shahar75

New member
מי שבודק אותי בודק את הגוף לא התיק

עוד לא נתקלתי במישהו שהתעקש להעביר גלאי מתכות על התיק. מה הסיכוי שלא יהיה שם סט מפתחות שצפצף? הם מעבירים על הגוף. אם אתה נושא אותו בכיס וקיימת אזהרה בנושא - הזהר.

mikeoreli

New member
לא אמורה להיות שום בעיה עם גלאי

מתכות. יש כל מני אזהרות בטיחות שנועדו לכיסוי תחת. יכול להיות מאוד שהם שמו את האזהרה הזו משום שהפוקט מפעיל את הגלאי שיכול להביא לתקרית לא נעימה וכך גם לתביעה של החברה (ככה זה האמריקאים). לפני כמה חודשים פורסם באחד האתרים כי בתוויות הבטיחות של אחד המכשרים כתוב שאסור לשבת עליו, לזרוק אותו וכו..., כמובן שזה היה נושא מבדח ושכולם צחקו, אבל לאחר כמה ימים קבלתי דוא"ל על התביעות הכי מטומטמות בארה"ב והבנתי למה רשמו אזהרות אלו.

למעלה