בשנה הבאה

בשנה הבאה

אני לא אתן לאף אחד לפגוע בי אני תמיד אחייך גם אם כואב לא אתמלא צפיות ולו רק כדי לא להתאכזב אני כן אוהב אותי כי אני זה העולם כולו לשנה מוצלחת ומלא בכל טוּב
 
כל שתבקשי ...

| לו יהיה ....
 
תגובה

נכון. "אני" זה העולם כולו, אפלו מבחינה פיסיקלית, ולכן כל אדם יכול לאהוב את עצמו. כל אחד בעולם הוא הכי חשוב בשביל עצמו. צפיות אינן רצויות בקשר, עדיף להתרכז ברצונות בהוה ובנסיון להגשימם. חשוב לשמוח, אבל אם קשה צריך גם לדעת להוציא את הקושי בהבעה ולא לשמור אותו בפנים שיקשה ואחר-כך יתפרץ. חשוב שלא יפגעו בנו. אם נחשוב על עצמנו כעל אנשים מענינים, שעושים דברים מענינים, נרגיש נעלים מעל המנסים לפגוע ולא נפגע מהם.
 
אמן ואמן

לאמא אורלי האמא הכי שווה בתבל ... הלוואי ויתגשמו כל משאלותייך שתהיה לך ולמשפחתך שנה טובה ומוצלחת !!!!! LOVE U באהבה סטלה !!
 
מאחלת לך שנה נהדרת

שנה מלאת אושר ואהבה, שנה של נתינה וקבלה, שנה של עשייה ולמידה, שנה של חלומות והגשמה בקיצור- שנה טובה.
 
למעלה