בשנה הבאה!

בשנה הבאה!

שירשור לכבוד השנה החדשה!(הלועזית..) שאלון קצרצר:
שם:
. האם יש לך תוכניות לשנה החדשה?
. איך חגגתם את ה"חג"?
.האם חגגתם בכלל?
.משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה?
.משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה?
.אתם יודעים מי זה סילבסטר?
שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני?
משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה:
משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה: שתיהיה לכולם שנה טוב ומקסימ ונהדרת!
אללה שנת 2008!

ועונה../images/Emo9.gif

שם:נוי גיל:15 וחצי.
מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה?אני מאחלת לעצמי שנה טובה וחדשה דף חדש הצלחה בלימודים בקיצור שתיהיה שנה מדהימה! .
האם יש לך תוכניות לשנה החדשה?אמ.. ללמוד טוב להנות ולסיים את העבודה בביולוגיה החהחהחהחהח .
איך חגגתם את ה"חג"?סתם ראיתי סרט עם חברות לא משהו מיוחד בכ"ז חג של נוצרים למרות שיש הרבה דווקא ששמעתי שחוגגים..
.האם חגגתם בכלל?כן האמ האמ למעלה.
.משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה?אמ.. לא יודעת שיהיה כיף.
.משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה?שיהיה לא כיף חחחחח אמ.. שיהיה עצוב או לא נעים.
.אתם יודעים מי זה סילבסטר?כן הוא אנטישמי ושמעתי סיפורים מזעזעים עדיף לא לדעת!
שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני?חהחהחה מממ תנו לי לחשוב על זה חחחח
משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה:שתיהיה לכם שנה נפלאה!!
משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה:שתיהיה להם שנה נפלאה שהדיסק יצא מעולה ושיהיה רק טוב! שנה אזרחית טובה לכולם!!

שנה אזרחית טובה! [אז מה אם עוד לא 12...]

שם: דור[ה] גיל: 18 וחודש וקצת! חח . מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה? תכלס מבחינתי השנה התחילה, אבל בכל זאת... שתהיה שנה יותר טובה מכל קודמותיה! ושהכל יהיה בסדר בגזרת המשפחה, החברים והצבא.. . האם יש לך תוכניות לשנה החדשה? לא מתכננת כלום.. מה שיקרה יקרה.. רק שיהיה טוב . איך חגגתם את ה"חג"? לא חגגתי .האם חגגתם בכלל? לא .משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה? רק דברים טובים.. .משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה? דברים רעים? .אתם יודעים מי זה סילבסטר? כן איזה מישו שרצח יהודים או משו לא? שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני? באאאאארוווווור משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה: שנה הכי מוצלחת לכולם! בהצלחה לכל אחד במה שיש לו השנה [צבא, בצפר, חיים..] משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה: שהדיסק יצליח ושבמצעדים הבאים לא נצטרך לעבוד כלכך קשה כי הקהל שלהם ילך ויגדל והם יצליחו עוד יותר!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif

שם: נועה גיל: 17 . מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה?
בריאות(!), אושר (ועושר!!), הצלחה, אהבה חח ו..ו.. המון שמחההה . האם יש לך תוכניות לשנה החדשה?
המון! הדברים הרגילים כמו, לימודים ויציאות עם חברים/חברות, הופעות וכו' והדברים היותר מיוחדים לשנה הזאת: עבודה! רישיון על קטנוע ו.. לא זוכרת עוד.. אה! הצמות בשיער שעוד לא עשיתי..XD . איך חגגתם את ה"חג"?
חפפתי! חחח סתם.. לא חוגגים! .האם חגגתם בכלל?
^^ .משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה?
דברים טובים בעיקר.. אין משהו ספציפי.. שאני אמצא עבודה ושאני אעשה רישיון ואקנה קטנוע! .משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה?
דברים רעים..חח ההפך ממה שכתבתי למעלה ועוד כלמיני.. .אתם יודעים מי זה סילבסטר?
בערך.. שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני?
גם לי!! באאארור!! משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה:
שנחזור להיות פורום מציפן!! שהקשרים פה רק ילכו ויתהדקו, שיהיה לנו רק טוב! משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה:
שהדיסק שלה יזכה להצלחה ולהרבה תגובות טובות (לשם שינוי..=/), שיהיו הרבה הופעות טובות (בלי לזרוק דברים וזה..) ושיזכו שוב בעמ"י!!
שיהיה לכולנו שנה אזרחית טובה!|חיבור|

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשנה אזרחית מצויינת../images/Emo9.gif

שם:זוהר גיל:15 ושלושה חודשים וכמה ימים
. מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה?רק בריאות ואושר...שאני אדע לראות את הדברים הטובים בכל דבר ואמן אמן אמן שאני אצליח במתמטיקה:) . האם יש לך תוכניות לשנה החדשה?ללמוד,ללכת להמוןןןןן הופעות של סינרגיה של הדיסק החדש ו..לא יודעת חח . איך חגגתם את ה"חג"?לא חגגתי .האם חגגתם בכלל?^^ .משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה?שאני אהיה מאושרת
ואמן שהעניין עם הברכיים יסתדר .משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה?שאני לא אצליח בלימודיים,שאני לא אוכל לחזור לרקוד..קיצר שיהיה חרא
.אתם יודעים מי זה סילבסטר?כן,אחד שרצח הרבה יהודים אבל כמו שהמורה שלי למתמטיקה אומר: "אם ישאלו אותכם למה אתם חוגגים את סליבסטר תגידו שזה לא בגלל ההוא שרצח מלא יהודים...זה בגלל המתמטיקאי סילבסטר הגאווווןןן"
שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני?ברווווווווווווווררררררר לא יכולה לחכות כבר! משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה:שכולם יהיו הכי מאושרים בעולם ושיצליחו ושתמיד יזכרו שלא משנה מה הכל זה לטובה
כי תאכלס גפן צודק כשהוא אומר שרע זאת אשליה
משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה:המון בריאות והצלחה עם הדיסק ובכלל ושיהיו מאושרים כמעט כמו עכשיו והמון נחת מהילדים חח

dina101

New member
Happy new and cool year people!11../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שירשור לכבוד השנה החדשה!(הלועזית..) שאלון קצרצר: |כוכב|שם:דינה |כוכב|גיל:13 ו4 חודשים וכמה ימיםP: ... |כוכב|. מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה?אואו.שתיהיה מבחינת אנשים מצב רוח ולימודים טובה יותר..ושזה יהיה התחלה חדשה..נו שיהיה טוב. |כוכב|. האם יש לך תוכניות לשנה החדשה? דיסק שלישי סינרגי..והופעוווווות,הרבה! ולהצליח בלימודים. ולעוף מהמקום הזה כבר. |כוכב|. איך חגגתם את ה"חג"?בבית,עם פטיטו P: |כוכב|.האם חגגתם בכלל?מה שרשמתי למעלה נחשב? :O |כוכב|.משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה?שיהיה טוב יותר..הפתעות טובות.. |כוכב|.משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה?שיהיה לא טוב,ושאני יריב עם כולם )): |כוכב|.אתם יודעים מי זה סילבסטר?לאXD |כוכב|שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני?באררררררררררררור. XD איך אפשר שלא? :) החלק החשוב בשנה הזאת! |כוכב|משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה:הרבה אושר אהבה בריאות שמחהה ושתיהיה שנה אזרחית מעוווולללללה.
|כוכב|משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה:רק טוב! שגם זאת תיהיה שנת סינרגיה,שיהיה בהצלחה עם הדיסק .. ואושר ובריאווות לכולם כולם! וכמובן מזל טוב למלך שחוגג יומולדת היום
!!11 בריאות ונחת גם לקטנים שנולדו...יואב,גל ויובל? הסינרגים/יות.
שתיהיה לכולם שנה טובה ומקסימה ונהדרת! אללה שנת 2008!

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשנה אזרחית טובה!

שאלון קצרצר: שם: רון גיל: 17 . מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה? אהבה, בריאות וכייף! (ורישיון
) . האם יש לך תוכניות לשנה החדשה? לא משהו מיוחד . איך חגגתם את ה"חג"? לא חגגתי .האם חגגתם בכלל?
.משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה? פשוט שיהיה טוב,מכל הבחינות .משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה? דברים רעים?
.אתם יודעים מי זה סילבסטר? זוכרת משהו בערך שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני? בוודאי
משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה: שיהיו מאושרים ושתיהיה שנה מצוינת
ושיבואו לבקר אותי!
משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה: שהדיסק יצליח ושישארו סינרגיה של פעם
ושיחזרו כבר לבמה אינעל העולם!

שלומיתת

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם:שלומית גיל:16 ומשו מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה?להיות מאושרת גם מהדברים הקטנים האם יש לך תוכניות לשנה החדשה?לא משו רציני איך חגגתם את ה"חג"?ישנתי
סוג של חגיגה האם חגגתם בכלל?לא משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה?שיהיה לי טוב משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה?שיהיה לי רע? אתם יודעים מי זה סילבסטר?כן שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני?כמובן משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה:שנה מצוינת, בלי יותר מדי טרולים וסתם אנשים עם שאלות לא ברורות
משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה:שנה מלאה במוזיקה ואהבה

tal 01

New member
שנה אזרחית מעולה!D:

שאלון קצרצר: שם: טל גיל: 15 . מה אתה מאחל לעצמן לכבוד השנה החדשה? אמממ הצלחה בלימודים ובעוד דברים, אושר, שנעבור דירה!! . האם יש לך תוכניות לשנה החדשה? אני לא יודעת מה אני אעשה מחר, מה אתם מדברים איתי על שנה שלמה?
. איך חגגתם את ה"חג"? לא חגגתי, כל שנה אני לא חוגגת..עבדתי
.האם חגגתם בכלל? ^ .משהו שאתה מקווה שיקרה בשנה החדשה? אמממ שנמצא דירה ונעבור? .משהו שאתה מקווה שלא יקרה בשנה החדשה? דברים בריאותיים כאלה ואחרים. .אתם יודעים מי זה סילבסטר? אנטישמי שרצח יהודים? שנת 2008 זה מזכיר לי את הדיסק השלישי שעוד מעט ב"ה יצא לסינרגיה, האם אתם מצפים לדיסק הזה,לסיבוב הופעות כמוני? בטח!! וכל מילה של מישהו מסינרגיה על זה מגבירה את הציפייה. משהו שאתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה: שתהיו מאושרים, שתצליחו בהכל ושתהיה אחלה שנה
משהו שאתם מאחלים ללהקה סינרגיה לשנה החדשה: שיהיו מאושרים, בהצלחה עם ההכנות לדיסק החדש, בהצלחה לתומר המתופף החדש! אמממ שהדיסק השלישי יצליח יותר מקודמו!! ושיישארו כפי שהם..ושיחזרו להופיע! שנה אזרחית מעולה לכולם!!

למעלה