בשם כל הכאבים..

בשם כל הכאבים..

מה עוד תבקשו ממני חיים נטולי חן? מה עוד תתבעו ממני? וטרם נתתי לא הוגדשה הסאה? לא תמה מנת המרורים? מה כעת תבקשו? מה הותרתם לי? את השפיות? גם אותה תבקשו? את האב האהוב נטלתם בעשור השני את הזכות לאהבה גזלתם בשלישי לממש הורות טבעית לא אישרתם כשבחרנו חלופית.. התעמרתם מה עוד תבקשו ממני חיים נטולי חן אין בעולם חסד ורחמים? אין מנוחה אין תנחומים? כה גדול החטא? כה כבד העונש? ובכלל לא מודעת לחטא.. אך כורעת..עייפתי שאוותר? מגי (מגי-בה כאן)

*קסנדרה

New member
מגי, ריגשת אותי עד דמעות

מגי היקרה אפילו המחשבה על וויתור מיותרת אנחנו צריכים וחייבים לעצמנו את המאבק, אכן הדרך מלאה חתחתים אנחנו לא פעם נתקלים בקשיים גדולים ונדמה כי לא נוכל להם. בימים אלו אני נלחמת בבעיה גדולה ממני ופגשתי בהלך, אדם מאמין שאמר לי דברי חכמה והנה הציטוט: ``אלוהים נותן לנו צרות , לפי יכולת ההתמודדות שלנו, צרות שנוכל להן...`` כן, היום אני יודעת שצדק ואני מאמינה שגם את תוכלי להן המשיכי, תתכתבי ותפרקי מטען מיותר מלבך. אגב שירך יפה ומרגש קסנדרה

תודה קסנדרה

רגע של חולשה..בתוך ים של התמודדויות..רק שעשוע במחשבה שום כיוון תכליתי..לא מחשבות אובדניות..אל חשש.האחריות מעל לכל..יש מי שתלוי בי.. כבר הייתי שם..אקום שוב אזקוף קומה ואלך מן הסתם הלאה..קריסת מערכות רגעית.. ותודה שחרדת..מצטערת לא נתכוונתי..

אפשרית

New member
ודאי מבקשים ממך החיים גם..

לקום כל בוקר לדאוג לעצמך להמשיך הלאה אולי גם אהובים ישנם שיכאבו בלעדייך לקום כל בוקר עם חיוך לפחות בנשמה ואיתו להמשיך את היום לקום כל בוקר מתוך האפלה ליום חדש לקום כל בוקר ולהמשיך ללכת אלו החיים הדברים הקטנים שסובבים אותנו..ימים גדולים ימים קטנים רגשות נפלאים רגשות הפוכים אלו החיים שתפסו אותך ודאי ברגע של חולשה... מחר יום חדש

למעלה