בשם חברה

בשם חברה

קודם, סורי שאני פותחת עוד שירשור. זה לא קשור לקודם. אז ככה: חברה שלי לפני שנתיים פלוס יצאה עם מישהו במשך כמעט שנה, במהלך הקשר הבחור כל הזמן יצר קשר עם בת דודה שלה. פשוט כל זמן פנוי במקום שהוא יתקשר אל חברה שלו הוא היה מתקשר לבת דודה הזו שאגב גדולה ממנו בשנתיים! זה היה ניראה שהוא ממש רוצה את הבת דודה וגם את החברה הנוכחית שלו, היה מצב בקשר שהוא ביקש לעשות פסק זמן של חודש בשביל שאבא של חברה שלי לא יגלה שהם בקשר(הוא פחד עליה, בגלל עבר כלשהו עם בחורים וכו` אז היא לא רצתה שהוא ידע ויפחד) כי הוא התחיל לחשוד. בתקופה של הנתק שכנעתי אותה שתעזוב אותו כי הוא לא היה ניראה לי ממש אוהב אותה, גם בגלל הבת דודה וגם בגלל שהוא היה מתקשר אליה פעם ביומיים שלושה. הם נפרדו. מייד אחרי הפרידה הבת דודה של חברה שלי(שבאותה תקופה הבת דודה וחברה שלי היו ``חברות`` ונפגשות ומדברות הרבה) כמובן המשיכה לדבר עם הבחור עד שבסוף הם נהיו חברים. והבת דודה הזו מספרת הכל לחברה שלי! מספרת לה על הנשיקה הראשונה וה-כ-ל! וגם השביעה את חברה שלי לא לספר כלום לאף אחד כי גם הבחור בעצמו לא יודע. ככה חברה שלי סבלה גם פרידה ממנו וגם אכלה קינאה והכל בלב שלה! נכון לעכשיו יש לה חבר מקסים כבר 4 חודשים בערך... אבל, מה הבעיה? כל הכאב לא התנקז! ועכשיו הבת דודה הזו התארסה לאקס של חברה שלי! כל הכאב שהיה לה התפרץ מחדש! היא נגעלת מהבת דודה הזו ולא יודעת מה לעשות כדי לרפאות את הפצע הזה ואם ללכת לחתונה בכלל... מה אתם מציעים?

Tabacco 19

New member
זה לא אבסורד.. זה גועל נפש!

היא יודעת איך היא מרגישה ולא אכפת לה? או שהיא נתנה לה אישור?

איזה אישור...

היא בקושי מסוגלת להסתכל על הבת דודה הזו. והיא לא יודעת מה לעשות ואם ללכת לחתונה. ונגיד והיא לא תלך איך היא תתרץ את זה לבת דודה ובכלל לכל המשפחה?

sugar lips16

New member
למה היא צריכה לתרץ?

שפשוט תגיד את האמת לכולם. שהבת דודה שלה והאקס שלה התחברו אחד עם השני בזמן שהיא והאקס היו ביחד. זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.

איזה אישור...

היא בקושי מסוגלת להסתכל על הבת דודה הזו. והיא לא יודעת מה לעשות ואם ללכת לחתונה. ונגיד והיא לא תלך איך היא תתרץ את זה לבת דודה ובכלל לכל המשפחה?

לא ידעתי שיש דברים אפי` מסובכים ממה

ממה שהיה לי ולך נושקת.. אז ככה, הבת דודה היא זו שהכירה בין שניהם. היא לא צריכה להצטער על זה, אבל יש פה חוסר טאקט מגעיל! אלוהים מה היא מספרת כל דבר לפרטי פרטים לבת דודה שלה?! שתשים את עצמה במקום מייד! ולגבי חתונה, אממ. נושקת את יודעת שגם לנו היו בעיות בעיקר משפחתיות שלא רצו להגיע לנישואין של שנינו, אני לא חושב שהיא לא צריכה להגיע לחתונה של בת דודתה, היא משפחה שלה!! למה להרוס קשרי משפ` על סיבות כאלה?!

חייל במחסום

למה אתה מספר דברים אישים בפורום כזה אתה לא חושב שמה שסיפרת זה יותר מידי אישי ודבר כזה צריך לדבר בניכם מיצידי במסרים . זה לא יפה לדבר על דברים כאלה בפורום כזה . (אולי אתה מביך אותה כשאתה מספר את זה ?)

exterior

New member
כרגע אין כ"כ מה לעשות. את מה שניתן

היה לעשות בעבר, לא ניתן להשיב.

שתלך

אני מבינה את הכעס שלה ואת תחושת הגועל , זה באמת יכול להיות נורא לא נעים אבל זה משפחה וזו שמחה משפחתית לא רק של הבת דודה והחבר אלא גם של הדודים וההורים שלה- הם צריכים להיות אחים של הדודים ולמען השמחה המשפחתית זה ניראה לי ראוי שהיא תבוא. היא לא חייבת לעשות מזה ביג דיל מכל הבחינות היא גם יכולה לבוא אחרי החופה או ללכת אחרי החופה אבל לא להגיע בכלל זה ניראה לי מוגזם מה גם שהמשפחה לא מודעת מכל העסק אז המשפחה נפגעת ללא אבל בכפה - אם הדודים היו יודעים ולא היו מתערבים או זורקים לבת דודה איזו פנינת מוסר והיא לא היתה מגיעה אז הכעס שמבוטא בלא לבוא היה כלפיהם גם מוצדק אבל כרגע זה פשוט להעניש את ההורים והדודים סתם.

לא מדוייק...

כרגע ההורים יודעים מה שקרה ואבא של חברה שלי הצהיר ``אני לא הולך לחתונה של המשפחה הזאת(שמי שמתחתנת זו אחיינית שלו) הם משפחה אנוכית`` ככה שבקשר להורים אינבעיה...

collie

New member
אני לא חושבת שמגעיה לבת דודה הזאת שחברה

שלך תלך לחתונה. החברה שלך צריכה לשוב על עצמה כמו שהבת דודה הזאת חשבה רק על עצמה שהיא פגעה ככה בחברה שלך. לפי דעתי אם החברה שלך תלך לחתונה של בת דודה היא תסבול ולמה שהיא תסבול בשביל זוג כזה שלא חושב על אף אחד אבל רק על עצמו.

שלום

אין רע בלהיות בקשר עם אדם שאוהבים. אם היא נחמדה וטובה אליו, והם אוהבים, האקסית צריכה לשמוח. טבעי, שאנשים דומים עם קשר חזק ירצו להיות בקשר עם אותם אנשים או עם אנשים דומים. כדאי שתשמור ידידות טובה עם הבחור ותעודד אותו על כך שמצא אהבה חדשה.

למעלה