בשם החילוניות

sniper 7

New member
תשובה חלקית, מפאת חוסר זמן.

מישהו איים עליך? רק ציינתי שמזלך שאתה חי במדינה כ"כ נאורה ומתקדמת, זה הכל. "אה, עכשיו אני מבין למה קראת לעצמך "sniper" איך אתה, חזק בקליעה למטרה?" הייתי אומר, אם כי אני לא הכי טוב, חיסלתי רק שני מחבלים עד עכשיו. למה אתה מצפה, כשאתה שולח לי קישור ובו טוענים שהיהודים רוצים להשתלט על העולם ושהם צלבו את ישו? בקשר לציטוט, למרות שאני לא מבין גדול בתלמוד, אעבור עליו מאוחר יותר. מה שבטוח הוא שהקוראן גרוע יותר.

אין סיבה רציונלית לשנאת היהודים

יותר מאשר שיש לשנאת שחורים, אן היגיון לא כאן ולא כאן, מי שמחפש היגיון הרי שבעצם החיפוש מצדיק אנטישמיות וגזענות ואל לו להלין על ההשלכות. השנאה נגד היהודים טמונה בשנאת האחר והשונה כי הוא אחר ושונה וכי אותו אחר ושונה שומר בקנאות על מי שהוא ולא מעוניין להתכופף בפני מי שרוצה לשנות אותו, אני מאחל לכל מי שרוצה לשנות אותי שיכשל, אני מאחל לנו כיהודים שככל שירצו שנעשה דבר אחד נעשה ההפיך, על הפרנציפ, ומי שישנא אותנו על כך הוא אנטישמי מסריח. ביקורת הוגנת, מתונה ובונה היא לגטימית, שנאה, דמוניזציה, אנטישמיות תחת כל מקרה היא פסולה וחסרת סיבה. היהודים אינם מושלמים, אך האחרונים שיש להם זכות לבקר אותנו הם האנטישמים ושאר מחרחרי השנאה, הם אינם ראשאים לבקר אף אחד, צריך להחרים אותם ולכלוא אותם.

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gifבינתיים אני רואה

ששנאה, דמוניזציה והאשמות באנטישמיות באות מצד היהודים שאינם מסוגלים לסבול שום ביקורת עליהם. ולמה אתה מיתמם שמותחי הביקורת אינם רציונליים? הנה, אני מציע לך עיסקה: אני נותן לך קישור של Pastor Mark Downey, בו הוא מביא 29 סיבות למה הוא שונא את היהודים. בוא נעבור ביחד סעיף סעיף ותשתדל להשיב לו לעניין, בלי לזעוק: אנטישמי, אנטישמי. הנה 29 הסיבות: Judaism and the Talmud (the first violation from which all others flow) Murder Lies Stealing Race mixing Espionage The occult Sexual immorality Aborticide Terrorism Satanism / insanity Usury Slavery Drugs Political corruption Religious corruption Media monopoly Lawyers Doctors Corporations Agriculture Scientific exploitation Holocaust industry Organized crime Internationalism Kosher tax Disarmament / pacifism Conspiracies Evil and wicked כאמור, נתחיל דיון על הסעיף מס' 1 ואל תתחמק, בבקשה, אל תשתמש במילה אנטישמיות ותענה לעניין בצורה שקולה, הגונה ורציונלית.

חולני ביותר...

כל מה שציינת אלו האשמות חסרות בסיס ושיקיות של חולה נפש מסוכן ביותר... "סיבות"??! על איזה רצח/שקרים/טרור/השתלטות על תקשורת הוא מדבר?... הספיק לי החלק הראשון בכדי להבין שמדובר בקישקוש לחלוטין לא אינטליגנטי שאדם טיפש במיוחד. איך ניתן לתת התייחסות אינטלגנטית למשהו כל כך מטופש? על זה שלפי התלמוד היהודים מתייחסים לעצמם כעל עליונים ולאחרים כעבדים?...איפה זה קרה? בפועל, היכן בפועל הקישקוש השקרי הזה בא לידי ביטוי? (אני כיהודי לא חי על ספר כזה או אחר וכל "29" הסיבות נראות לי מאד תלושות מהמציאות), מתי היהודים השתלטו או ניסו להשתלט על העולם?, היכן הם "התעמרו" בנוצרים?, הם היו בעצמם במשך 2000 שנה הדבר הכי סמרטוטי, תלותי וקורבני שקיים (לצערי עדיין לא נפתרנו מכל התסמינים), מתי נהגנו, בפועל כעליונים?, אז יהודים לא אהבו את ישו, אז מה!מה הוא מנסה להגיד כאן?, אז היו אנשים יהודים בדיוק כמו ישו שפעלו נגדו, אז מה! - עיניין פנימי וטו לא. איך ניתן להתייחס לכל מיני "ציטוטים" מגמתיים נטולי כל קשר לקונטקסט + לפירושים הפרטיים שהיצור הזה ולראות בהם כדבר שהוא מעבר לקישקוש?, ניתן למצוא ספרים של מכחישי שואה אינטליגנטים יותר... אם מחר תמצא ספר נוסף על ידי "מלומד" אחר שקרוי "מדוע אני שונא את השחורים" אז כמו אותו תקבל "כסיבה"? אין במאמר הזה שום ביקורת!, זהו מסמך שנאה ושטנה, לא יותר!

אנטוליו

New member
האשמות חסרות בסיס מפי אדם טיפש?

נו, כמה שאתה מתנשא! פרק ראשון דן בתלמוד שמהווה בסיס ליהדות. אתה בכלל מכיר אותו? הלא יהודים משולים שם לבהמות שכל יעודם הוא להיות מנוצלים ע"י העם הנבחר. הנה כמה דוגמאות לדברים "טובים" ביהדות: הלכות עבודה זרה פרק ט´ פס´ ט"ז סימן ט"ו: "גוי שעשה משתה לבנו או לבתו, אסור ליהנות מסעודתו; ואפילו לאכול הישראלי ולשתות משלו שם--אסור, הואיל ובמסיבת הגויים אכלו. ומאימתיי אסור לאכול אצלו, משיתחיל לעסוק ולהכין צורכי סעודה, וכל ימי המשתה, ולאחר המשתה שלושים יום. ואם עשה סעודה אחרת מחמת הנישואין, אפילו לאחר שלושים יום--אסור, עד שנים עשר חודש." - שימי לב, כלל לא מוזכרת כשרות המזון, מכאן נובע שאין קשר בין האיסור לכשרות המזון. הבן איש חי פרשת אמור שנה ראשונה אות יב: "לא יתן לבהמה חיה ועוף אפילו הטהורים מן הלחם שבירך עליו המוציא, ולטמאים לא יתן לחם ושום מאכל מן הא על השלחן כלל, וכן יזהר שלא יתן לעכו"ם מאכל מן השלחן ואפילו ישמעאלי שאינו עובד ע"ז, ורק אם יש חשש איבה לית לן בה, מפני שהשלחן עומד דוגמת המזבח דשלחנו של אדם מכפר עליו לכך יזהר בזה" - אסור לארח גוי לארוחה. "תניא: (דברים כ"ד) ´מאחיך´ - פרט לאחרים... ותנא קמא דמאחיך האי רעך מאי עבדי ליה? ... - חד למשרא (=להתיר) עושקו, וחד למשרא גזלו..." - מותר לעשוק גויים. הרמב"ם (הלכות גזלה ואבדה פרק יא הל´ ג-ה) : "אבדת הגוי מותרת שנאמר (דברים כ"ב ג´) אבדת אחיך... ובמקום שיש חלול השם אבדתו אסורה וחייב להחזירה... טעות הגוי כאבדתו ומותרת - אבדת הגוי מותרת ואין טעם להחזירה. הטור - חושן משפט סימן שמ"ח: "... אחד הגונב מישראל, בין קטן בין גדול, ואחד הגונב מעובד עבודה זרה שגניבתו אסור. אבל טעותו, כגון להטעותו בחשבון, או להפקיע הלוואתו, מותר, ובלבד שלא יודע לו דליכא חילול השם". - מותר להטעות גוי ולגנוב ממנו. נצח ישראל פסוק י"ד עמוד פ"ג: "אתם קרויין אדם ואין אומות העולם קרויין אדם" תלמוד בבלי מסכת ברכות דף כ"ה עמוד ב´: "אמר רב יהודה: נכרי ערום - אסור לקרות קריאת שמע כנגדו. מאי איריא נכרי, אפילו ישראל נמי! ישראל – פשיטא ליה דאסור, אלא נכרי אצטריכא ליה; מהו דתימא: הואיל וכתיב בהו אשר בשר חמורים בשרם, אימא כחמור בעלמא הוא" - גויים נחשבים לבהמות ולא לבני אדם. תלמוד בבלי מסכת כריתות דף ו´ עמוד ב´: "תנו רבנן: הסך בשמן המשחה לבהמה וכלים - פטור, לעובדי כוכבים ולמתים - פטור. בשלמא בהמה וכלים, דכתיב: על בשר אדם לא ייסך, ובהמה וכלים לאו אדם הוא, מתים – נמי פטור, דכיון דמית ליה, מת מיקרי ולאו אדם, אלא עובדי כוכבים - אמאי פטור? הא אדם נינהו! לאיי, דכתיב: ואתן צאני צאן מרעיתי אדם אתם, אתם קרויין אדם, ואין העובדי כוכבים קרויין אדם. והכתיב: ונפש אדם ששה עשר אלף! א"ל: ההוא לאפוקי בהמה." תלמוד בבלי מסכת יבמות דף ס"א עמוד א´: "קברי עובדי כוכבים אינן מטמאין באהל, שנאמר: ואתן צאני צאן מרעיתי אדם אתם, אתם קרויין אדם, ואין העובדי כוכבים קרויין אדם." משנה מסכת בבא קמא פרק ד´ משנה ג´: "שור של ישראל שנגח שור של הקדש, ושל הקדש שנגח לשור של הדיוט - פטור, שנאמר: שור רעהו, ולא שור של הקדש." תלמוד בבלי מסכת בבא קמא דף ל"ח עמוד א´: "שור של ישראל שנגח שור של כנעני - פטור. אמרי: ממה נפשך? אי רעהו דוקא, דכנעני כי נגח דישראל נמי ליפטר! ואי רעהו לאו דוקא, אפילו דישראל כי נגח דכנעני נחייב! א"ר אבהו, אמר קרא: עמד וימודד ארץ ראה ויתר גוים, ראה שבע מצות שקיבלו עליהם בני נח, כיון שלא קיימו, עמד והתיר ממונן לישראל. רבי יוחנן אמר, מהכא: הופיע מהר פארן, מפארן הופיע ממונם לישראל…" רמב"ם הלכות גזלה ואבדה פרק י"א הלכה ג´: "אבידת הגוי מותרת שנאמר אבידת אחיך, והמחזירה הרי זה עובר עבירה מפני שהוא מחזיק ידי רשעי עולם, ואם החזירה לקדש את השם כדי שיפארו את ישראל וידעו שהם בעלי אמונה הרי זה משובח, ובמקום שיש חלול השם אבידתו אסורה וחייב להחזירה, ובכל מקום מכניסין כליהם מפני הגנבים ככלי ישראל מפני דרכי שלום." הלכות איסורי ביאה פרק י"ב: ח [ט] גוי הבא על בת ישראל--אם אשת איש היא, "נהרג עליה; ואם פנויה היא, אינו נהרג. [י] אבל ישראל שבא על הגויה--בין קטנה בת שלוש שנים ויום אחד בין גדולה, בין פנויה בין אשת איש, ואפילו היה קטן בן תשע שנים ויום אחד--כיון שבא על הגויה בזדון, הרי זו נהרגת: מפני שבאת לישראל תקלה על ידיה, כבהמה. ודבר זה מפורש בתורה, שנאמר "הן הנה היו לבני ישראל . . . וכל אישה, יודעת איש למשכב זכר--הרוגו" (במדבר לא,טז-יז). כמו כן, אני מגיש לך 3 קישורים על ההלכה מפי מקורות מוסמכים ומניח שייקח לך זמן לעבור עליהם. בהצלחה.

תגיד לי, הכל בסדר?

אתה מביא לי דברים חלקיים ביותר, חיבור של אדם שלא ברור לי מיהו ומאיפה הוא בא, שנכתב ביחס למציאות ובתקופה התנאית, כאשר המושג גוי היה משהו אחר מהיום, ובכלל הקונוקסט בכלל לא מתאים... תראה, אני שופט דברים על פי המציאות ועל פי מה שקרה בפועל: - היהודים לא השתלטו על העולם ולא ניסו - הם לא שעבדו אף אחד הם לא היתייחסו לאף אחד כנחותים, להיפך הם תמיד אלה שדוכאו ואליהם התייחסו כנחותים. כל מה שהיהודים רצו ועדיין רוצים זה לשמר את מי שהם את הזהות שלהם, את זה האנטישמים שנאו ועל זה ורק זה היא התבססה, לא על ציטוט חלקי ולא מובן כזה או אחר מהתלמוד או ממסכת כזו או אחרת שכלל אינו נוגעת לחיי היום יום של רוב רובם של היהודים, לא היום וגם לא בעבר, בטח שלא מבחינת שונאי היהודים. אתה באמת מצפה שאני אתחיל לקרוא וללמוד מגילות שלמות? חסר לי מה לעשות? החומר הזה בכלל לא רלוונטי, אני לא הולך בכלל להסתכל על חומר כזה ולשפוט בעיניים מערביות חילוניות, אין לי את היומרה או הטיפשות לעשות זאת, אין לי בעיה להודות שאין לי ידע רב בנושאים הלכתיים ומה כתוב, למה, באיזה קונטקסט, הכי אידיוטי בעולם זה לשלוף ציטוט משום מקום ואז לשפוט אותו, בלי הבנה קודמת על פי עולם ערכים שונה לחלוטין.

אנטוליו

New member
אצלי הכל בסדר. ואצלך?

היום קצר והמלאכה מרובה. אני מסכם בזאת את הדיון על הסעיף הראשון מבין 29 על הסיבות לשנאת היהודים, כמו שהן מובאות מאת הפסטור מרק דואוני. הסיבה הראשונה, כידוע לך, היא שעוד בתלמוד, הבסיס של הדת היהודית, תורה שבעל פה, הלא יהודים או "גויים" מתוארים כתתי אדם, בהמות שכל יעודם הוא להיות מנוצלים ע"י היהודים ולהיות משרתיהם של העם הנבחר ועם האדונים. על זה אין ויכוח - הבאתי לך אסמכתות מאת לומדי תורה עצמם. כמו כן, הודת בעצמך שאינך בקי בתושב"ע. בכל מיקרה, הפסטור, כאיש דת, יודע טוב יותר ממך, כי הרי הם לומדים גם את היסודות של הדת היהודית, כך שהיה עליך להתנצל על שבתגובתך הרגשית והנמהרת כינית אותו "טיפש". עכשיו יש לך תואנה חדשה: אתה רומז שגם אם כל זה נכון, "החומר הזה בכלל לא רלוונטי ואינו נוגע לחיי היום יום של רוב רובם של היהודים". זה כבר נושא לדיון אחר. נכון שבישראל רוב היהודים לא מכירים את התלמוד לעומק, אך הרי אנו דנים כאן על הסיבות לשנאת ישראל בכל הזמנים ובעבר, לפני האמנסיפציה, כל יהודי היה מחויב ללמוד תורה, אם בכתב ואם בע"פ. הפסטור מציין, למשל, שבכל פעם שלשכיהם הנוצרים הסתננו ידיעות על תוכן התלמוד, היהודים גורשו בבושת פנים, כך שתלמוד תרם חלק לא מבוטל לשנאת היהודים. ועכשיו, ברשותך, נעבור עיון בסיבה שנייה לשנאה זאת. הפרק הוא כדלקן: רצח. אתה רוצה להמשיך בשרשור זה או נפתח שרשור חדש?

אני לא בטוח שיש טעם...

והרי זו לא שנאת ישראל אלא שנאת יהודים ואשמת יהודים ב29 שקרים אנטישמים ביותר. התלמוד לא תרם לכלום מאחר ומי ששנא את היהודים לא שנא אותם בגלל התלמוד, האנטישמי הממוצע הוא אדם טיפש, חלש, בור ברמה קיצונית, מתלהם שבדרך כלל שונא גם קבוצות אחרות שאינן חלק מקבוצתו שלו. לאנטישמי הממוצע אין טיפת מושג לגבי התלמוד. מי שמבסס את השנאה שלו כלפי היהודים על פי ספר עתיק ציטוטים תלושים וחסרי הקשר כאילו היהודים הם חבורת גזענים, רוצחים, שרוצים להשתלט על העולם צריך טיפול פסיכולגי עמוק ביותר. אותו איש דת, לא בטוח שהוא מבין בתלמוד יותר מהמעט שאני מבין, מה שכן הוא בא עם מערכת ערכים ודיעות קודמות לפני שהבין בדברים האילו ומשתמש ברמה הכי מגמתית בעולם במקורות יהודיים כאילו הם מצדיקים אנטישמיות כלפי דת שלמה, עם שלם. ההבדל ביני לבינך שאתה מקבל ללא עירעור את הקישקושים של "איש הדת" הזה, אני רואה רק ציטוטים חלקיים ומגמתיים ללא הקשרים לסיפור הרחב והפרשנות לדברים שנכתבו ביחס ומתוך כוונה אחת שהיא כביכול מערבית. כמו למשל עיניין הברית מילה, אני שופט את זה ביחס למה שזה נוצר ואך לפי זה, זו לא השחתה של שום דבר, זה לא ברברי, זה הוא טקס המסמל את הברית בין אלוהים לעמו, זה הכל, אני לא מתכוון להתעמק בזה, אני לא זה שאקבע אם זה ברברי או לא, אני לא אתן משמעות "לוגית-רציונלית" לדבר הזה, אלו לא המשקפיים מתאימות להסתכל על מצוות דתיות, אם זה נראה מוזר בעיני לא יהודים, בעיה שלהם, שישמרו את התובנות שלהם לעצמם.

אנטוליו

New member
כל הזמן אתה מדבר על השנאה הלא

רציונלית כלפי היהודים, בכל הזמנים ובכל המקומות, שבה אשמים הגוים בלבד והיהודים מצטיירים אצלך כטלית שכולה תכלת. ומה עם השנאה הלא רציונלית של היהודים כלפי הלא יהודים שמוצאת את ביטויה בתלמוד? הנה כמה דוגמאות שליקטתי מדבריו של הפסטור ןשהם בוודאי לא רק פרי דמיונו, כי הרי הוא מביא אסמכתות מהתלמוד: The Jews are human beings, but the nations of the world are not human beings but beasts" Saba Mecia 114, 6 - היהודים הם בני אדם, אך הגויים הם בהמות. (סבא מסיה פרק 6, עמוד 114.) "It is permitted to kill a Jewish denunciator everywhere. It is permitted to kill him before he denounces" Schuichan Qruch, Choszen Hajpiszpat jog; - מותר להרוג אויב ישראל בכל מקום, רצוי לפני שהוא ידבר (שולחן ערוך, שושן המשפט). "An orthodox Jew is not bound to observe principles of morality towards people of other tribes. He may act contrary to morality, if profitable to himself or to jews in general" Schalchan arach, Choszen Hasisxpat 348; יהודי מאמין אינו כפוף לחוקי המוסר ביחס לשבטים אחרים ורשאי לנהוג בניגוד להם אם הדבר משתלם לו אישית או ליהודים בכלל. (שולחן ערוך, המשפט 348). "To communicate anything to a goy about our religious relations would be equal to the killing of all Jews, for if the goyim knew what we teach about them they would kill us openly" Libbre David 37 - לגלות את סודות היהדות לגוי זה כאילו להרוג את כל היהודים, כי אם הגויים יידעו מה אנו מלמדים אודותיהם, הם יהרגו אותנו בגלוי. (ליברה דוד, 37). "It is the law to kill anyone who denies the Torah. The Christians belong to the denying ones of the Torah" Coschen Hamischpat 425 Hagah 425.5; - זוהי מצווה להרוג כל מי שכופר בתורה והנוצרים הם הכופרים. (גושן המשפט 425, הגה 425.5) Christian birth rate must be diminished materially" Zohar (II 64b); - צריך לצמצם את ילודת הנוצרים. (זוהר 2, 64 ב') "Jews are not to prevent the death of a Christian " Choschen Ham (425 5); " - היהודים אינם חייבים למנוע את מותו של הנוצרי. (גושן חם, 425 5) "Do not save Christians in danger of death, (jews) instructed to let them die" Hilkkoth Akum (x,1); - אך תצילו נוצרים ותשאירו אותם למות. (הילכות עכו"ם) "Even the best of the Goim [Christian] should be killed" Abhodah Zarah (25b)T; - אפילו טוב שבגויים ראוי למיתה. (עבודה זרה, 25 ב') "If a Jew kills a Christian he commits no sin" Sepher Or Israel 177b; - אין זה פשע אם יהודי הורג גוי. (ספר אור ישראל, 177 ב') Extermination of Christians necessary" Zohar (11 43a); - השמדת הנוצרים ראויה ביותר. (זוהר 11, 43 א') "[a jew is] Innocent of murder if intent was to kill a Christian' Makkoth (7b); - היהודי זכאי אם התכוון להרוג נוצרי. (מכות 7 ב') "Christians who are not Jews enemies must also die" Iore Dea (158, 1). - גם נוצרים שאינם אויבי ישראל חייבים מיתה. Jesus was an illegitimate bastard conceived during menstruation to a prostitute (Kallah, 1b, 18b and Sanhedrin 67a) -ישוע היה ממזר שנולד כתוצאה של קיום מגע מיני עם הזונה בזמן שהייתה לה ווסת. ( כלה, 1 ב', 18 ב', סנהדרין א') Jesus is now in hell "boiling in hot semen" (Gittin 57a), - ישוע מתבשל עתה בגיהינום בשמן (או חרא) רותח. (גיטין 57 א) כל ספר סנהדרין (781 עמודים) מלא קללות ודברי גנאי לישוע - is deserving of "decapitation", "stoning to death", "burning in dung", "strangling in dung", "hanging" and "crucifixion" - כלומר מגיע לו עריפת ראש, סקילה, תלייה, צליבה ורתיחה בחרא רותח.

מעולם לא טענתי שהיהודים הם טלית

שכולה תכלת, מה שכן, זה בטח ובטח לא מצדיק אפילו התחלה של אנטישמיות ושנאת יהודים באשר הם יהודים. שוב פעם, אתה מצטט לי חלקי ציטוטים מספר עתיק, חלקי ציטוטים נטולי קונטקסט ומצפה ממני להגיב?, על מה בדיוק? אין לי כאן תמונה מלאה, גם ככה רוב היהודים לא חיים על פי תלמוד, הם לא מבצעים אפילו חלק ממה שאתה כתבת, וזהו המבחן האמיתי, אז מבינתי, יותר חשוב כיצד היהודים נוהגים ולא מה כתוב לכאורה בתלמוד. לגבי ספרי הסנהדרין, ישוע היה יהודי שפעל באופן שונה ויצר סוג של זרם, זהו עיניין פנימי יהודי שקרה לפני 2000 שנה ומאחר ואני לא חייתי לפני 2000 שנה ואני לא איש דת מהסנהדרין אני לא יכול לשפוט את זה, אין לי את היומרה וההתנשאות, יש בדת שלנו כמו בכל הדתות גישות קיצוניות יותר ופחות, ברור שלהנהגה היהודית היו בעיות עם ישוע, בסדר, אז מה אתה רוצה שאני אגיד, יופי, בגלל שהסנהדרין פגע ושנא את ישוע זה מתאים ומקביל לאיזה בור אנטישמי לשנוא יהודים כמעט 2000 שנה אחר כך?, זה מצדיק משהו?, מה אותם יהודים כבר עשו? לא בטוח שהעם עצמם יודעים הרבה על הסנהדרין. יש לך הרבה ציטוטים על זה שיהודים רצו במות הגויים, אתה לא יכול לגבות את זה בפועל, במעשים, אז מה בעצם אתה אומר? כלום, היהודים מעולם לא יצאו באיזה מבצע להשמדת גויים, הם אפילו לא ניסו, להיפך הם אלא שהומתו לאורך ההיסטוריה בפוגרומים ושואה.

אנטוליו

New member
בזכות הויכוח שלנו התחלתי להתעמק

בסיבות לאנטישמיות ולעבור על האתרים שמסבירים אותה, ותאמין לי: זה לא בדיוק שנאה עיוורת, לא רציונלית ובלתי מוסברת, כמו שאתה טוען. אם אתה רוצה לדעת את האמת, אם אתה מעוניין שעם ישראל לא יעבור שוב את כל התלאות שהוא עבר עד כה, רצוי שגם אתה תתעמק ולא תסמוך יותר מדי על הנשק הגרעיני בידי ישראל או ארה"ב.

אני בחיים, וזהו עקרון ברזל!

לא אתקפל בפני ביריונים, אנטישמים, שונאי ישראל ודומיהם, על הפרנציפ אני לא אזוז מילימטר והם יצטרכו לדעת לקבל אותי כיהודי כמו שאני, מי שבפועל ינסה לפגוע/להשמיד אותנו יפגע/יושמד בעצמו ואם גורלינו להיות מושמדים אז נעשה זה את זה בסטייל, ניקח את שאר העולם יחד איתנו! אנחנו נופלים - כולם נופלים!

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gifתמות נפשי עם הפלישתים?

למה בדיוק אתה מתכוון באומרך: ניקח את שאר העולם יחד איתנו! אנחנו נופלים - כולם נופלים? נפציץ את כל העולם בנשק גרעיני או נרעיל אותם?

למעלה