בשם האהבה

monica10

New member
בשם האהבה

למישהו יש מושג אם ומתי יהיה שידור חוזר של הטלנובלה המדהימה הזו, תודה

קושוש2

New member
monica10, אולי תנסי להתקשר

לטלמסר של "ויוה", ותשאירי הודעה. סדרה כל-כך יפהפיה, אני בטוחה שיחזירו אותה, אבל לא נראה לי שבעתיד הקרוב כי היא הסתיימה רק לפני חודש בערך. (ראי דוגמת "פנינה שחורה" ו"על כנפי התשוקה" שהחזירו לשדר). גם אני חושבת שזו היתה סדרה מדהימה, עם סיפור עלילה יפה, שחקנים יפים ומוכשרים אחד אחד.

monica10

New member
הטלנובלה הכי טובה שהייתה

פשוט מדהימה , וזה פתאום נגמר העלית רעיון מצוין , את חושבת שזה יעזור? מקווה שכן

קושוש2

New member
monica10, אני לא יודעת אם זה

יעזור לעתיד הקרוב, אבל אפשר להתעניין, אולי יש ל"ויוה" כבר תוכניות לגבי זה בעתיד. מחזיקה לך אצבעות.

קושוש2

New member
ו-monica10, את יודעת שהשחקנים

ששיחקו את בריסה ורנה הם זוג נשוי במציאות ???

קושוש2

New member
תגידי, עדיץ, מישהו פנה אלייך בכלל ?

מה את קופצת ונדחפת ???? לכי תחפשי צומי במקום אחר
מה, את קונה ויוה פלוס ???? אני לא מאמינה, ברצינות ??? את ממש מוציאה כסף וקונה ??? ממש תגלית השנה, פשוט המצאה גאונית !!!! אני ממש המומה, לא מצליחה לעכל את העובדה! וחוץ מזה שאת קונה את זה את גם קוראת את זה ?????? גדול, גדול, פשוט אדיר !!!!

monica10

New member
קושוש2 את מקסימה ../images/Emo39.gif

אני באמת אנסה לשאול, לא היה לי זמן ביומיים האחרונים לא ידעתי שרנה ובריסה הם זוג בחיים - איזה יופי מה לגבי סיאלו את יודעת אולי פרטים מעניינים גם עליה? עדיץ למה להתווכח סתם, יפה מצידה שהיא מנדבת מידע מעניין יום יפה לכול מעריצי בשם האהבה

קושוש2

New member
היי monica10, ותודה ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

סיאלו, סיאלו- גבריאלה ספאניק היפהפיה המדהימה הזו. מה שאני יודעת עליה בקצרה זה שהיא נולדה בוונצואלה בשנת 1973 נשואה בערך כ-4-3 שנים לשחקן מיגל דה ליאון (השחקן הראשי מ"פני מלאך", האבא של הילדה המקסימה). יש לה אחות תאומה, דוגמנית, ועוד אח אחד, אולי שניים, אני לא בטוחה. הטלנובלה האחרונה שהיא צילמה נקראת "הפולשת", הצילומים הסתיימו בחודש שעבר והיא החליטה לקחת פסק זמן של שנתיים בערך כדי להביא ילד לעולם. ישנם המון אתרים בספרדית ובאנגלית עליה, אני אחפש לך ואעביר לך את הכתובות.

קושוש2

New member
ועכשיו נחכה לתגובה המקסימה של

עדיץ שתגיד לנו שגם היא קונה וקוראת את המגזין ויוה פלוס, נכון, עדיץ ? כמה אני שמחה בשבילך, ממש מתרגשת !!!!!

עדיץ

New member
חמודה שלי ..

כשהשארתי את ההודעה הזאת זה לא היה כדי לצחוק עלייך או לפגוע בך .. ממש לא .. אני דווקא חשבתי שאת ממש נחמדה .. אבל את יודעת מה שיניתי את דעתי ..את ממש לא ..את יכולה ללכת לעזאזל מצידי .. וזאת התגובה היחידה שאני ישאיר לך בנושא .. עדיץ הקוראת מס´ 1 של ויוה פלוס !

קושוש2

New member
וואו, באמת ??? ואני חשבתי שהדפיסו

את המגזין הזה במיוחד עבורי !!!
ואם כבר התחלת לנבל את הפה, אז את יכולה ללכת לאלף עזאזל. אה, ועוד משהו, תפתחי את המילון ב"נ" וחפשי מי ינענע אותך. את חושבת שרק את יודעת לפתוח את הפה ???? ילדה מגודלת !

עדיץ

New member
אההם ..

וואי .. הציניות שלך ממש בלתי נסבלת .. את יכולה להגיד עליי מה שאת רוצה את לא מכירה אותי ולא מזיזה לי את האצבע הקטנה של רגל שמאל. ואת ההודעה שכתבתי "את לא היחידה שקוראת ויוה +" אז כתבתי ב-צ-ח-ו-ק !! ואם את לא מבינה צחוקים אז יש לך בעיה ... אני לא באתי לכאן לריב אבל אם זה מה שאת רוצה אין לי בעיה ! לכי לעשות פירסינג בפיש פיש גארדן.... נ.ב. המורה שלך בכיתה א מי ינענע מתחיל ב מ...??

עדיץ

New member
נ.ב - תיקון

מה קרה המורה שלך מתה בכיתה א ? מי ינענע מתחיל ב מ ... (הורסת בדיחות שכמותי ..)

$ מעיין $

New member
אני לא רוצה להתערב או משו כזה, אבל

זה פ-ו-ר-ו-ם ומותר לי!! יש לציין שהריב הזה שלכן כזה שיטחי! אני לא בעד אף אחת פה, אבל בחיית ראבק למה להרוס עכשיו ת´פורום בגלל משפט מעפן שחסר משמעות! אתן סתם מכערות פה ת´פורום וחבל... אז מה לדעתכן להפסיק את כל הקטנוניה הזאת ולהשלים, כן? יש מצב?? בא לכן לריב? סבבה! אבל לא פה בבקשה... לא רציתי לומר כלום, אבל ראיתי שזה ממשיך אז הייתי חייבת להתערב ... ההודעה הזאת לא מופנת בכוונה של פגיעה בכן או משו כזה, חלילה ממש לא! ולירן חמוד, לדעתי התגובה שלך ממש לא הייתה במקום!!!: "צודקת! יחס גורר יחס!" .... במקום לעצור את זה את תומך בזה?? .... (יאללה אני מרגישה כמו משכינת שלום....)
אז דיי עם זה בבקשה! זה לא מביע חוכמה.... ההפך הוא הנכון!
מעיין

קושוש2

New member
תודה על התמיכה, לירן2002 ../images/Emo70.gif

לא מספיק שהיא "נדחפת" להודעות שלא הופנו אליה וגם לועגת, היא גם מנבלת את הפה, והיא מסוג האנשים שחושבים שרק הם יודעים לנבל את הפה. הצחיקה אותי !

$ מעיין $

New member
יווווווווווו

אני נעלמת ליום אחד וכבר יש "מ-כ-ו-ת"?! !!!!!!!you go girl חחח סתם סתם לא יפה.... נו נו נו!!! עונש!! לפינה מייייייייייייייייד!!!
מעיין

למעלה