מזל טובבשם בדוי כרגע... בטא 44978
תאריך וסת אחרון-30.12-הערכים לא מאוד גבוהים? מתי אפשר לראות דופק? אני כל כך מתרגשת![]()
בשם בדוי כרגע... בטא 44978
תאריך וסת אחרון-30.12-הערכים לא מאוד גבוהים? מתי אפשר לראות דופק? אני כל כך מתרגשת![]()
יש שתי אפשרויות...בשם בדוי כרגע... בטא 44978
מה שחשבתי - אלא אם היתה שם החזרהיש שתי אפשרויות...
או שפספסת איזו נקודה עשרונית או שהוסת אחרונה לא היתה וסת אחרונה - אלא דימום בהריון ואז את כנראה כבר בחודש שלישי, כי מספר כזה גבוה לא יכול להיות ביומיים איחור. בכל מקרה שק חלמון ניתן לראות מבטא 1000, ודופק כמו שכתבו לך בשבוע 7-8. איך שלא יהיה - שיהיה בשעה טובה שיהיה הריון עגול שקט ורגוע!
ואני הבנתי שמדובר בספונטנימה שחשבתי - אלא אם היתה שם החזרה
המונית.... זה מ-IVF או זריקות? כמה זקיקים היו? מתי היתה החזרה / IUI??? שק אפשר לראות מ-1000 של אותו שק - אם יש כמה שקים - צריך 1000Xכמות השקים.... 44 אלף נשמע ממש מפחיד......
זה מזריקות. וואומה שחשבתי - אלא אם היתה שם החזרה
המונית.... זה מ-IVF או זריקות? כמה זקיקים היו? מתי היתה החזרה / IUI??? שק אפשר לראות מ-1000 של אותו שק - אם יש כמה שקים - צריך 1000Xכמות השקים.... 44 אלף נשמע ממש מפחיד......
רגע לא להלחץזה מזריקות. וואוממש הפחדתן![]()
אותי! יכול להיות שב-30.12 זה בכלל לא היה מחזור? גם לפני שבוע בערך היה לי דימום שנמשך רק יום אחד...
וגם האם עשית מעקב זקיקים ובדיקות דםרגע לא להלחץ
קודם כל תסתכלי שוב על הבדיקה - אם אין שם איזו נקודה עשרונית שפספסת שנית - תני לנו בבקשה את כל הפרטים של הסיפור - ואז אפשר לתת תשובה קצת יותר טובה מה הזרקת? כמה זמן? מה עשיתם: סקס מתוזמן/הזרעה/הפרייה? ומתי זה היה?
אין נקודה עשרונית. הזרקתי מנוגון.רגע לא להלחץ
קודם כל תסתכלי שוב על הבדיקה - אם אין שם איזו נקודה עשרונית שפספסת שנית - תני לנו בבקשה את כל הפרטים של הסיפור - ואז אפשר לתת תשובה קצת יותר טובה מה הזרקת? כמה זמן? מה עשיתם: סקס מתוזמן/הזרעה/הפרייה? ומתי זה היה?
ולא היה מעקב זקיקים??? בדיקות דם?אין נקודה עשרונית. הזרקתי מנוגון.
היינו בטיפול אצל פרחי מאוגוסט בערך. עשינו סקס כרגיל+הזרעות. ההזרעות שלי היו ב: 19.9 12.10+13.10 19.12+20.12 מה שמוזר זה שהיה לי מחזור ב-30.12 והיה לי דימום של יום אחד ב23.1 (לפני שבוע)
רגע - מאז 20.12 לא היו הזרעות?אין נקודה עשרונית. הזרקתי מנוגון.
היינו בטיפול אצל פרחי מאוגוסט בערך. עשינו סקס כרגיל+הזרעות. ההזרעות שלי היו ב: 19.9 12.10+13.10 19.12+20.12 מה שמוזר זה שהיה לי מחזור ב-30.12 והיה לי דימום של יום אחד ב23.1 (לפני שבוע)
לא. ב-1.1 עברנו למאוחדת כךרגע - מאז 20.12 לא היו הזרעות?
הזרקת משהו בינואר?
תשובה נהדרת!!!! מזל טוב!!!!לא. ב-1.1 עברנו למאוחדת כך
שהיתה הפסקה...
נשמע שאת בהריון לפני ה- 30.12אין נקודה עשרונית. הזרקתי מנוגון.
זו גם ההרגשה שלי -ואז זה כבר שבוע 8נשמע שאת בהריון לפני ה- 30.12
רוצי לראות דופק... ומוזר שבדקת בטא רק עכשיו. נראה שהדימום ב- 30/12 לא היה וסת... מחכה לשמוע עדכונים...אבל זה נשמע מצוין
נראה לי שאת בשבוע 8אין נקודה עשרונית. הזרקתי מנוגון.
מסכימה עם קודמותי ותיקון קטנטןזה מזריקות. וואוממש הפחדתן![]()
אותי! יכול להיות שב-30.12 זה בכלל לא היה מחזור? גם לפני שבוע בערך היה לי דימום שנמשך רק יום אחד...
מזל טובמסכימה עם קודמותי ותיקון קטנטן
את לא בשבוע 8, אלא התחלת כבר את שבוע 9. לי דווקא נשמע שהערכים סבירים ביותר לעובר יחיד. מחכים לעדכון משמח. ואם כבר חישובים - ת.ל.מ. 11.9.05...![]()
מסכימה עם קודמותי ותיקון קטנטן
את לא בשבוע 8, אלא התחלת כבר את שבוע 9. לי דווקא נשמע שהערכים סבירים ביותר לעובר יחיד. מחכים לעדכון משמח. ואם כבר חישובים - ת.ל.מ. 11.9.05...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.