בשל תלונות...

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
בשל תלונות... ../images/Emo42.gif

אני נאלץ לפצל את הפורום {לא פיזית, אלא לוגית} הפורום- פורום חלומות צלולים, כשמו כן הוא. עוסק בחלומות צלולים, לחלומות צלולים כמו למטבע, שתיי צדדים: -אחד פסיכולוגי -אחד רוחני. אין סיכוי שבעולם שאני יתן לשתיי הצדדים להתערבב בשרשור אחד! בחיים לא כל מי שלא מאמין ברוחניות שיתכתב במסרים האישיים בבקשה! כל מי שלא מאמין בפסיכולוגיה שתיכתב במסרים האישיים בבקשה! אני לא רוצה לראות אתכם מכניסים נושא זה לתוך אחד אחר... אלוהים ישמור על נשמתכם אם כן. מעכשיו השרשורים הולכים להיות נטולי ריבים! משמע, משכילים וחכמים, אך גם מלאי כבוד! חס ושלום! לדוגמה, אם נתקלתם בשרשור שלא לרוחכם, אין לנקוט בצעד שיכנס למערבולת ללא רשותי. חראם עליכם, אנחנו אנשים בוגרים פה! אל תזבלו לי את השכל טוב? יא אל לה ביי
!
!
ושיהיה לכם לילה צלול

EshedI

New member
מה הרעיון בפורום...

אם אי אפשר להביע דעה נוגדת לזאת שבהודעה אחרת? אז נכון, צריך ללמוד לדבר ולא להשפיל אנשים במישו האישי, אבל ברור שמותר להביע דעה... כל עוד זה באופן בוגר ואחריותי. Judge Ideas, not people.

KEiN

New member
אני מבקש

אפילו אם רק עוברת לכם המחשבה בראש, שההודעה שלכם עלולה להתדרדר לוויכוח חסר כבוד, תשאלו אותי קודם, אם אין לכם כח לשאול אז אל תפרסמו...

fcfighter

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

סוף סוף! אתה מנהל והגיע הזמן שתתנהג כמו שצריך.

LucidGuess

New member
כ ל .... ה כ ב ו ד !! ../images/Emo6.gif

לדעתי בתור מנהל פורום ( מהולל כמובן!!
) אתה צריך להתחיל לידאוג שהדיונים כאן יעסקו ברובם סביב חלומות צלולים ולא סביב כל מיני נושאים בידיוניים כמו אלוהים, גמדים, פיות, הילות וכו´... שהקשר שלהם לחלומות צלולים הוא מיקרי ועקיף בהחלט... וכמו שמישהי כאן ששכחתי את שמה אמרה קודם - זו בושה וחרפה שמתוך 15 שירשורים בדף האחרון רק שניים או שלושה היו על חלומות צלולים!! בקיצור קח את המושכות לידיים והתחל לכוון את העגלה למסלול הנכון... ובהזדמנות מיוחדת זו אני רוצה לבקש סליחה ומחילה מכל אלו שעיצבנתי פגעתי או העלבתי בזמן האחרון, ולמי שלא הבין אז הכוונה היא כמובן ל - KEIN Real Dream (נעה ) HowIWish EshedI Tiger 2 ו Veriety סליחה מכולכם!!!
טוב נראה לי שזהו, לא פיספסתי אף אחד נכון??
אזזזזזזז...... חלומות צלולים! ( ושלא יעבדו עליכם!!
) Lucid ( הוא המלך )

tahel

New member
יום כיפור כבר היה, לא? ../images/Emo12.gif ../images/Emo13.gif

KEiN

New member
ביץ´ ../images/Emo70.gif שתקי ותחייכי ../images/Emo6.gif

לוסיד התנצלותך מתקבלת.
טהל זה היה בצחוק...
לוסיד... אתה יודע שזה קשה בשבילי כי עדיין אין לי סמכויות כלכך. אני עדיין מחכה להן.. אוף...

EshedI

New member
התנצלות מתקבלת

אבל על מה התנצלת?? אני כבר לא זוכר
אני גם מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו.. אולי פגעתי, אבל לא ניסיתי לפגוע

Real Dream

New member
אהמ....

"זאת ששכחתי את שמה"? אני הרשתי לך לשכוח את השם שלי? סתם. איזה כיף, נגמרים הויכוחים.... אני מאושרת...

למעלה