וואלה הוא כבר עשה את זה באחד הסרטים
H holly shit New member 21/12/04 #24 כן..ב- Dont try that at home, אבל אני לא בטוחה לגמרי כי ראיתי את הסרט מזמן ויש מצב שזה בשני.
S SAMAR New member 20/12/04 #13 אורגנו!!!!!! כוווווולם, אבל כולם אוהבים פיצה [חוץ ממני...] מה זה פיצה בלי אורגנו? וגם צריך לכבד את הידיד הנחשי משו שגם יהנה מזה...
אורגנו!!!!!! כוווווולם, אבל כולם אוהבים פיצה [חוץ ממני...] מה זה פיצה בלי אורגנו? וגם צריך לכבד את הידיד הנחשי משו שגם יהנה מזה...
K KingElvis New member 20/12/04 #17 האמת שזה ממש נראה כמו אצות ים, אבל אולי רק אני חושב ככה. בכל מקרה, מה התשובה ידידי? ואגב, איך מצאת את התמונה היפה הזו?
האמת שזה ממש נראה כמו אצות ים, אבל אולי רק אני חושב ככה. בכל מקרה, מה התשובה ידידי? ואגב, איך מצאת את התמונה היפה הזו?
ה האיש והשיערות New member 22/12/04 #28 או או!! אני אוהב את המשחק הזה!! אממם אני מנחש שזה.. תרנגול עם 3 כנפיים שמטיל ביצים כסופות שאחרי זה החוואי לוקח אותם ושם אותם במגרסה נייר ויוצא מלקשייק!!
או או!! אני אוהב את המשחק הזה!! אממם אני מנחש שזה.. תרנגול עם 3 כנפיים שמטיל ביצים כסופות שאחרי זה החוואי לוקח אותם ושם אותם במגרסה נייר ויוצא מלקשייק!!
H holly shit New member 22/12/04 #29 יה!! גם אני!! אממ.. זו בטח לטאה ענקית בצבע כתום ירוק ובורדו שיש לה ראש מרובע כזה [כמו של אופיר] בצורת מחשב, ובאזורים כמו אפריקה וצפון קנדה מגדלים אותה כחיית מחמד ביתית שמטילה ביצים ומנקה תבית. וזה בדוק!
יה!! גם אני!! אממ.. זו בטח לטאה ענקית בצבע כתום ירוק ובורדו שיש לה ראש מרובע כזה [כמו של אופיר] בצורת מחשב, ובאזורים כמו אפריקה וצפון קנדה מגדלים אותה כחיית מחמד ביתית שמטילה ביצים ומנקה תבית. וזה בדוק!
G Green mnm New member 23/12/04 #35 אבל אפשר גם להוליד ולדים חיים, או להשריץ מיליוני ראשנים בחול כחול או משו.