בשל ביקוש רב ..

בשל ביקוש רב ..

וכדי לא להעמיס על דאבז גירל .. החלטתי לפתוח שרשור חדש : "מה לפי דעתכם סטיבו מחזיק בשקית ההפתעות שלו?!" זוכה שענה נכונה יקבל בדואר זוכה שלא ענה נכונה http://www.bmezine.com/ritual/A30318/high/pix1.jpg

אם זה היה לבן

הייתי אומר שזה אבקת קסמים או שסטיבו שיחזר את העניין של לעשות ביד על המקלדת של איזה אחד רק אל תוך שקית. מכיוון שיש לזה גוון ירוק הייתי אומר שזה גראס, אבל זה לא משעשע ומקורי. אז אני פשוט יטען שזה עלי תה בריטיים לפי המסורת, לכן אתם יודעים למה הבריטים כל כך אוהבים לשתות תה!

holly shit

New member
לפי דעתי..

הוא מחזיק שם קשקשי עור מהבחור האיגואני הזה שהיה שם (עם הלשון השקסית בהחלט!).

sweet 666

New member
חחחח! שיחקת אותה..!

זה בהחלט חייב להיות וסאבי, כדי שיהיה לו מה להסניף לדרך! או אולי זה גושי נזלת שהתקשו והתארכו..? או אולי, הסיבים המוזרים של בקלאוות( איך כותבים את זה?..אלוהים יודע..).

AdShEaTaKoRe

New member
לא משנה איך אייתת את זה אבל אני...

פשוט בטוח שבאיזה צורה שתגידי את זה את עדיין תשמעי כמו טומי לפיד =]

sweet 666

New member
אאאאההה...

לך תזדיין...בעצם..שלא תזדיין לעולם!! מוא חה חה חעעעעעעעעעעע! *רעה מאוד*

אל תגיד לי שגם אתה לא קורא את זה

וחושב איך זה נשמע כשטומי לפיד אומר את זה!! חחחחח "לך תזדיין! בעצם.. שלא תזדיין לעולם!"

חחחחח איטי למדי:)

היום זה דיי העביר לי את השיעור החופשי.. חשבתי על משפטי אנה אני חושב לעצמי "אני לא נשמעת כמו טומי לפיד!" ונקרע מצחוק! ואף אחד לא מבין!

AdShEaTaKoRe

New member
או או או me me me!!!!

טוב יש לזה רק 2 אפשרויות: או שזה אוכל בשביל הבחור הזה שהוא איתו או שזה הקיא הראשון שלו...

holly shit

New member
גראס?!../images/Emo12.gif סטיב או??!

לאא אין מצב הוא לא עד כדי כך מטומטמם..מה יהיה הצעד הבא שלו (או הקודם) להוריד בנגים בסרט?! הוא לא מטומטמם הוא עוד יכול להיעצר על דבר כזה..

AdShEaTaKoRe

New member
למה? מה פשע בלהוריד בנגים?

כל המוכרים בקיוסקים עושים את זה כשהם צריכים לנקות את המדפים או להחליף את האיכות ואלו... הא הא הא?!!??!?!

holly shit

New member
הם מורידים..מעלים את

הראש ומתביישים במה שעשו, תאמין לי שהם כן..איזה בן מנקה מדפים?!? מילא תריסים אבל מדף?!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif ד"א!

הנה קישור לכתבה שראיתי באינטרנט שבני הנוער השוויצרים הכי מסטולים.. וזה לא שאני יושבת בבית וקוראת אינצידקלופדיות! היה קישור לזה באתר של המסטולים אז ראיתיייי http://news.walla.co.il/?w=/14/629519

holly shit

New member
טוב, בסדר..

אני חוזרת בי..כרמן את לא משננת אינצקלופדיות, טוב, בינינו אולי קצת.. ד"א, כתבה טובה.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לא אפילו לא!

הדברים היחידים שאני קוראת זה רק מחזות! זהוווו אני לא קוראת שום ספרים, שום אינציקלופדיות, כלום!!! אהה ואתמול קראתי או יותר נכון הסתכלתי על הספר שיאים של גינס.. אוי גדול איזה אנשים מוזרים יש בעולם! חע!

למעלה