בשלניות התקבצנה

D X 9

New member
בשלניות התקבצנה

יש לי ביום חמישי פגישת מחזור מרגשת, כל אחד מביא משהו (כיבודים) ואני רוצה להביא משהו שיילך עם הבירות והאלכוהול. מלוח, מקורי ומיוחד, לא יקר ולא מבצק. וכמובן לא להכנה במקום. (חשבתי על נקניקיות מיוחדות, פיצוחים מתובלים...) יש רעיונות ומתכונים?

D X 9

New member
מקפיצה

במקרה הגרוע אזמין מגש סושי אבל נראה לי נדוש

אני בעד הסושי

יש גם את הפיסטוקים עם הצ׳ילי שמפרסמים עכשיו ונורא מסקרן אותי לטעום. אבל סושי זה לא נדוש, זה בעיקר טעים (גם בירה זה נדוש...אז?;)

D X 9

New member
זה טעים ברמות

ורעיון לא רע, מצאתי מתכון ללחמעג'ון - אפשר להכין עיגולים קטנים אישיים, גם לא רע נכון?

שhira

New member
כן כן לחמעג'ון זה מעולה

הכנתי לא מזמן עם הבת שלי ובעלי לקח לחברים שהלך לראות משחק כדורסל- היה שוס מקסימון גם קערית טחינה ליד ככה לזרזף מעל. אפשר עם בקר או עם עוף

זה מעולה ואפשר גם

חצ׳פורי או סתם עיגולים, בצורת מיני פיתה מבצקיצי עם כל מיני תוספות על זה (פיצה, פסטו, גבינות, בצל מטוגן, זעתר ושמן, עגבניות מיובשות). אני עושה בבית ולכל אחד שמה מה שאוהב, זה תמיד נטרף.

D X 9

New member
אולי -

עלי אורז ממולאים? צריך מילוי לא מלכלך שאפשר יהיה לאכול בעמידה. יש רעינוות?

לא נראה לי מתאים

אולימתאימה ולי באווירת טו בשבט פירות יבשים ממולאים, או תאנים ממולאות בגבינות...

פיצוחים מתובלים זה רעיון מעולה

לצערי לא יכולה לעזור עם מתכונים, אבל בטוח שיש מיליון ברשת.

או קבבונים על מקלות קינמון עם טחינה בצד

(אני לגמרי 2008, אני יודעת. עדיין - זה נורא טעים
)

D X 9

New member
מחרימה את המנה זו, תראי מה מצאתי

הקקבונים נמאסו עליי בחתונות של השנה שציינת. מצאתי מתכון לעלי אורז ממולאים ירקות וסלמון צלוי, נראה לי שאחליף את המשרה בטריאקי. זה דיי הרבה עבודה אבל אין צורך בחימום או צלייה שניה לפני שאוכלים, וזה משביע, מקורי טעים. נראה לי. אפעם לא עשיתי כזה, מקסימום ברצועות עוף וירקות.

למעלה