בשלישייה

מפ33יצה

New member
בשלישייה

צפיתי באופיר מוריד מעליה את החולצה, את המכנס, ערומה כביום היוולדה בגופה החטוב... ראיתי איך הוא מחבק את גופה, פותח מאחור את החזייה, מלקט את הפטמה בפיו ויונק אותן, מסובב את הלשון לאט מסביב לא נוגע בזיקפתן.. אחזתי בחזה שלה ועזרתי לו להביא אותו לפיו, ביד שנייה העברתי יד על הישבן שלה.. מלטפת אותו.. אופיר עבר לינוק וללקק את הפטמה השמאלית, מוצץ חזק.. משכתי את הפטמה הימנית.. מושכת אותה.. מועכת חזק וממוללת בין אצבעותי מרגישה את המתיחה של הפטמה.. טועמת אותה לאט על קצה לשוני.. אופיר החל לנשק את הבטן שלה, מלקק אותה לאט ויורד כלפי מטה.. עזבתי אותה, נעמדת מאחוריו, שולחת ידיים ופורמת את הכפתורים של הגי´נס.. מסירה מעליו לאט את המכנס, תוך כדי שהוא מנשק ומפסק לה את הירכיים, נושף על איבר מינה, ושולח לשון חמה לעברה, לעבר השפתיים המגולחות, מעביר את לשונו מלמטה למעלה על כל אורך הכניסה ומפסק את אברה עם לשונו.. הורדתי מעליו את המכנס.. שורטת אותו על הגב והישבן, משאירה עקבות ופסים אדומים.. הוא השתנק, לוחץ עם לשונו על הדגדגן שלה.. מכניס אצבע חמה ארוכה לתוכה.. ומלקק.. מכניס אצבע נוספת חמה פנימה ומפסק לאט את השפתיים, מחדיר את הלשון הארוכה שלו פנימה מבין האצבעות.. מכניס את הלשון ומרחיב את הפתח, ומוציא את הלשון ומרפה.. מכניס עמוק יותר את הלשון עמוק את האצבעות... היא מקמרת את הגב, נאנחת.. "הפסק" הוראתי לו ועליה פקדתי למצוץ לו את הזין.. הראש של הזין ניכנס לפה ולאט לאט החל להעלם בתוכו.. הלשון שבצבצה בהתחלה מסביב לראש ניכנסה פנימה והחלה מוצצת אותו מפנים .. היא הכניסה עמוק יותר את הזין כמעט עד הגרון והוציאה.. לאט מושכת יונקת אותו שואבת את המיצים שלו ממנו, מוציאה החוצה עד שהראש מבצבץ והחלה ללקק את הראש של הזין בטירוף כמו סוכרייה טעימה.. ידה אוחזת בבסיס איברו ושוב מכניסה את הזין שלו פנימה והחוצה משחקת אם הלשון עליו.. "תפסיקי" פקדתי "ותסתובבי".. הוא עמדה עמידת ארבע, מרימה את ישבנה גבוה.. "לקק" אמרתי לו הוא החל ללקק את הישבן שלה, את התוים של גופה.. "זוז".. הנפתי את ידי והנחתתי עליה מכה חזקה עם השוט.. הוא שב וליקק את האזור שהוצלף.. "זוז" ו-סלאשששששששש השוט ניתח על ישבנה.. הוא המשיך ללקק את ישבנה, מכניס אצבע קטנה לחור הישבן ושולח יד קדימה ללטף את הדגדגן שלה.. עומדת לידו, מושכת לו בזין, צובטת לשניהם בפטמות, שורטת את הגב שלהם, מצליפה בישבנם.. הוא הכניס את האצבע עמוק יותר לישבנה.. סובב את האצבע מרחיב את החור מלקק לאט בעיגולים רטובים שמרטיבים את ישבנה.. לוחץ על הדגדגן שלה, ומכניס אצבע יד שנייה פנימה לתוכה, לעבר החום שלה לרטיבות החמה שבה.. פקדתי עליו לעמוד מולה.. הוא עשה כמצוותי- פיסק לה את הישבנים והחדיר מעט את הראש של הזין לתוכה.. מסובב אותו בפנים, מסוב את האגן, ומפלס לו את דרכו אל חמוקיה.. וכל הזמן שולח יד שתלטף את הדגדגן שלה.. הבטתי בה מתענגת על איברו וראיתי איך הוא מחזיק בה ובעדינות מתחשבת חודר אליה לאט בעיגולים קטנים שהולכים וגדלים, ניכנס מעט וחודר עמוק יותר ויוצא מעט וחודר מסובב את אגנו לעברה... עמדתי מאחוריו, פיסקתי את רגלי מצמידה את אגני לישבנו... מחזיקה במותניים שלה שמלפנים, ומושכת אותה לגופי ואת גופי לעברה ובדרך מכניסה אותו לאט..לאט עמוק יותר לתוכה, מחדירה את כל עורכו פנימה זוחל לו לאט בין הקירות שלה, עד שמגיע לקצה שאין המשך... הרפתי ממנה מעט והוא הוציא לאט את הזין.. נישענתי שוב על גופו החזקתי את אגנה וקרבתי אותה אלי תוך שאני מכניסה שוב את הזין שלו אליה מהר בתנועות של ריקוד בטן מהיר, קדימה ואחורה באגני והוא חודר ויוצא ממנה.. ניכנס לתוכה עמוק יותר.. עמוק יותר.. נישכבתי מתחתיה מכניסה את האצבעות לתוך הכוס שלה, מלקקת את הדגדגן ויונקת אותו.. היא החלה לנוע..על האצבעות שלי, מחדירה ומוציאה אותו מישבנה, רוכבת על האצבעות שלי מעלה ומטה.. לחצתי יותר על הדגדגן והכנסתי עוד אצבע בין הקירות החלקים.. הרגשתי את הקירות שלה מוחצים לי את האצבעות לשניות בכיוצוצים מהירים ושואבים, מתכווצים לאט עלי.. פיסקתי את האצבעות והכנסתי אצבע יד שנייה מכניסה ומוציאה את האצבע.. מרגישה את הראש של הזין שלו מבעדה, מגרה אותו.. הוא חדר אליה חזק יותר, התחיל להגביר מהירות מהר יותר, מהר יותר עולה ויורד ממנה, על האצבעות שלי החל לנטוף המיץ שלה.. הוא האט את הקצב מכניס את כל אורכו יוצא לאט.. היא החלה להשתולל מהר על האצבעות שלי מהר מגבירה עוד, ומגבירה "כן" צעקתי לה "מהר... כן" היא הגבירה את הקצב לקולות שלי מגבירה את מהירות התנועה.. כשהאבר שלה מתכווץ חזק על האצבעות שלי.. אופיר יוצא לאט וחדר אליה מהר במכה חדה לתוכה.. "כן תיגמרי" עודדתי אותה, "זיין אתה" התנועות של שניהם נעשו מהירים יותר והיא החלה להתכווץ שוב מהר על האצבעות שלי שנעו בתוכה מהר יותר...

bugbuster

New member
דייייי... ../images/Emo70.gif

איזה די...
עוד! עודדדדדדדדדדד! עוד לא ועד בלי די!
את יודעת וחייבת לקבל את זה כל הזמן מחדש - הגדולה מיכולם! די...

למעלה