בשליחות האקסית ( 2 )

יערית

New member
בשליחות האקסית ( 2 )

אז כפי שידוע לכם ,אתמול עברנו יחד יום שלם בפירוק הבית, אחר כך הטיול עם ביתי,אחר כך ארוחת ערב,קפה בשבילי,ושיחה מלב אל לב. לא תאמינו עד כמה צדקתי בעיניין של המערכת יחסים שלנו:) תן וקח.... הוא מתקשר אליי הבוקר לבשר לי שהוא והוריו עוברים לגור באשדוד(מזל-טוב), כן הוא גר עם הוריו(חסכים שלו)דירה גדולה יותר ומרווחת,במחיר חבל``ז כך אמר,טוב אני שמחה בשבילו ו.....פתאום הוא מבקש ממני לא תאמינו, האם את מוכנה לבוא לנקות לנו את הבית???????? כמעט נפלתי על הריצפה, אני? אנקה? לא הגזמת? מה חסר לי מה לעשות? אני לא יכולה ,אני עובדת,אורזת בית,ילדים,(אינטרנט:)), מה הבעיה תשכור חברת ניקיון(איזו מפגרת אני,הרי הוא חסכן),תגיד לי זה נראה לך הגיוני,תודה על המחמאות שאני נקיה,ומסודרת,אך יש גבול לכל תעלול לא? אז הוא אמר שישלם לי.. נו מה חשבת שבחינם?:) אומנם אתה עוזר לי בפירוק,אני את שלי עושה,כל דבר שאני לא רוצה במצב טוב אני מוסרת לך ,בלי כסף ,אז מה הבעיה בכפיות הטובה שלי? יש לי גם מיטת נוער של הילד מעץ מלא,מיטה באמת גדולה ויפה, בהזמנה מיוחדת מנגר ,משהו באמת סוף הדרך,אני מתכוונת להחליפה לקומותיים בדירה הבאה,אז הוא כמובן רוצה את מה שיש לי,אז בנוסף לכל הצ`ופרים ,אני צריכה לנקות לך ולהורייך? וואו מה אני יגיד לכם ,צחוקים עם האקס שלי,אז אתם יודעים על מה התפשרנו? שאני אכתוב לו איזו חומרים טובים למה,ואייך לנקות כל דבר... מרוקאית מרוקאית,אך לא לסחוט אותי!!!!!! יערית(שלא מבינה איפה טעתה אתמול)

למעלה