"בשישי לשישי 1972..."

"בשישי לשישי 1972..."

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים? איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.? ומה דעתכם על..אורי זוהר? D: [שרית--גם הוא סקסי בעינייך? P:]

דנטל

New member
בורקס

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים? אולי גבעת חלפון אינה עונה איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל? הסיוט שלפני חג המולד ומה דעתכם על..אורי זוהר? בעעע

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif D:

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים? אסקימו לימון D: איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.? נורביט, מיסטר בין. ומה דעתכם על..אורי זוהר? D: כשהוא היה צעיר, הוא היה ממש סקסי! הוא לא חתיך אבל הוא כזה סקסי. D: [שרית--גם הוא סקסי בעינייך? P:] כן!!!!!111111111

I am IRiTooSH

New member
הוממממ.

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים?שומדבר. איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.? סרטי קומדיה^^ ומה דעתכם על..אורי זוהר? D: אהא?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסרטי בורקס זו אהבת חיי

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים?צ'רלי וחצי
איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.?ארמגדון, אבא באלגן, סאות'פארק ומה דעתכם על..אורי זוהר? אפעם לא ממש אהבתי אותו XD

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifסרטי בורקס.

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים? צ'ארלי וחצי D: איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל? אין משהו ספציפי. ומה דעתכם על.... אורי זוהר? הוא חמוד, חבל שהוא היה מסומם ;[

עונה../images/Emo3.gif

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים? צ'רלי וחצייי
איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.? מלא סרטים .. ומה דעתכם על..אורי זוהר? D: לע זוכרת אותו

sweet shir

New member
3:

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים? אלכס חולה אהבה נחשב?
איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.? לודעת, יש המון. XD הראשונים שעולים לי בראש~ תעביר את זה הלאה, אפקט הפרפרף הפסנתרן ו-13. ומה דעתכם על..אורי זוהר? D: המ, אני חושבת שהוא היה חתיך, פעם לפני המון המון זמן, אבל אני לא בטוחה. XDש

sweet shir

New member
חח אני לא ממש מתמצאת בסרטי בורקס וזה נראה לי

הסרט היחידי שראיתי.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif |בורקס|(?!)

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים?חגיגה בסנוקר איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.?"לקחת חיים","טיטאניק" ומה דעתכם על..אורי זוהר? D:אהמ..מה איתו?היה כופר,עכשיו הוא רב..שיהיה בריא!!

סרטי בורקס ../images/Emo47.gif../images/Emo219.gif

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים?"צ'רלי וחצי" כמובן,"גבעת חלפון אינה עונה" איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.?"רקוויאם לחלום"

בורקסים זה טעים, יותר טוב מסרטי בורקס../images/Emo10.gif

איזה סרט בורקס אתם הכי אוהבים? אנערף, צ'רלי וחצי? איזה סרט אתם הכי אוהבים בכלל.? הרבה ומה דעתכם על..אורי זוהר? D: מי זה?

למעלה