בשירות עצמי................

levona

New member
בשירות עצמי................ ../images/Emo60.gif

יש לי ברכב נורית צהובה, כזו שדולקת כל הזמן - היא מאותתת (כמה ת´) לי שאין לי דלק- ואני מאותתת לה שזה לא מעניין אותי (עושה ת´צמי לא רואה). בשלב מסויים הבנתי שמאוד לא כדאי לי להתקע בשעות הלילה בכביש חשוך ונכנסתי לתחנת דלק (כמובן שמהצד שאין-כניסה), הסתובבתי הסתובבתי ונעמדתי רחווווווק מהזה (קובייה כזו) של הדלק (וכמובן שהרכב היה הפוך). אפ´אחד לא בא!
בויינ´א האלו אני פה כאילו דהההה! (איך איך איך אפשר להתעלם ממני)? "זה שירות עצמי" אמרה הזות´י מהקיוסק......
הגזמת, כפרה! שירות עצמי? כאילו א נ י שירות עצמי? מאופ´ו לי לדעת איך ממלאים דלק? כאילו שאני יודעת מאיזה צד הנו...הדלת הקטנה הזו ....אז שירות עצמי? לקחתי ת´מפתח....הסתובבתי סביב הרכב עד שמצאתי אותה, הייתי צריכה לחזור שוב כדי להפוך את הרכב ולקרב אותו כמובן לנו הזה של המשמו. ותקעתי אותו בעיגול הזה של הנו של המשמו....לא נפתח! סובבתי ימינה...סובבתי שמאלה....בחיי, לא נפתח, משכתי...משכתי...אליעזרה והגזר ולא יצא! סליחה....סליחה....קראתי בקול מתקתק למישהו שם, גבר גבוה (לרוחב) ושעיר (רק זקן)...אממ......ת´ה יכול לעזורל´י?
....בא סובב פתח הלך (גברים!!) "תלחצי על האקדח" אמרה לי הזות´י מהקיוסק באינטרקום..... איזה אקדח? יש פה שלושה....אדום, כחול וירוק....(ואם אני נוגעת בצבע הלא נכון זה יתפוצץ)? "הירוק של הסולר נו"
ענתה.... מ´ת מתעצבנת?
אני אישה....מאיפה אני אמורה לדעת? וואלה הצלחתי
...אחרי שעה של הסבר מפורט עם חוברת הדרכה ומדריכה צמודה. עכשיו.......צריך לסגור את הזה של הנו המשמו....לא נסגר! סובבתי....ימינה, סובבתי שמאלה....והוא נשאר לי על המפתח. ושוב... ושוב...... ושוב... והדבר העגול השחור הזה המה שמו של הזה - נשאר לי תקוע על המפתח. אררר......אר....אררררררררר
......עשתה לי הזות´י מהאינטרקום...ויצאה אלי בריצה קלה מהקיוסק.... קדתי קידה (כיאה לבת הגזע המלכותי האצילי הנסיכותי היפה החכם והנעלה-הנשים) והגעתי הביתה ב ש ל ו ם ! השמות והפרטים שונו (כי אנל´א יודעת אותם)
לבונה
לא ניתנת למכירה השכרה או העתקה.
ובוקר טוב

קסומה

New member
../images/Emo140.gifאחחחחח כמה שהתגעגעתי

את היא זאת שהעירה אותי סוף סוף מהבוקר ה"כבד" הזה שנחת עלי..(לא מפסיקה לצחוק מהכתיבה שלך) בוקר טוב לבונה טוב לראות אותך פה........

טאקילה~*

New member
לבונבונההההההההההה../images/Emo5.gif

באתתתתתתתתת ישר לוחצת על האקדח צעצוע ראבק.. תכניסי דלק אל תריבי עם המנורה המהבהבת..חחחח

levona

New member
אחרונה חביבה ../images/Emo24.gif

יש לי רעיון לחתימה בשבילך. * קלאודיה - יש חיה כזו אין קשר- אז מה! אז מה!
יאלל´ה חייבת לטוס מפה , ח-י-י-ב-ת! ביי ענננננננננננננננננ עעעעעעעעאאנננננננננננננננננננננ אענננננננננ

קניתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo6.gif

*קלאודיה- יש חיה כזאת וואללה מוצא חן בעיני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

.אין שניה לך.<ואולי טוב שאין?../images/Emo6.gif >

מדהימה אותי את אישה.מיום ליום.ממילה כתובה לעוד אחת.חשבתי שרק בדרכים יש ל קושי... לא האמנתי שיש לך קושי בכל...אבל אחותי.... מה זה גאה בך........שירתת את עצמך.ועוד במקום ההוא.. סוגדת לך אישה.את ענקית. ו....... יום תכול וססגוני לך אישה מופלאה שכמותך....

למעלה