בשירות האקס ;-)

יערית

New member
שלום אחותי ממחוז הפורשים:)

וואו איזו הפתעה!!!!!!!!!!! לראות חברים מוכרים כאן זה עושה טוב בלב... נו מה דעתך על ביתי החדש? האנשים פה נחמדים,מסבירי פנים,חברותיים,וכן מקבלים אותי כמרוקאית! ;-) אז נעים לי כאן בחברתם,יש פה אנשים שמזדהים עם השריטות שלי ;-) , אל דאגה יקירתי,אני אתכם לא נטשתי,פשוט מחכה קצת להתעוררות,אולי כדאי באמת שאתן יד לעיניין. חן חן על הברכה, נתראה אצלנו בבית,ואל תשכחי את שכתבתי לך אתמול! כייף לי שיש לי חברים כמותך:) יערית(שמסוחררת מביקור הפורשת...)

שרון-ב-

New member
ברכות על הזכייה יקירתי !!

אז זה מה שאת עושה במקום לפזז איתי על רחבת הריקודים.. לפי השעה את רואה שחזרתי מוקדם זה בגלל שלא היית :-( מעכשיו תנוחי לשבוע הבא מובן ????? המשיכי לשרת את האקס, זה עובד לשני הכיוונים וזה נחמד מאד את יודעת שככה גם אצלי שבת שלום נשמתי בגעגועים עזים שרון (הפכי שבתות הפכי !!)

יערית

New member
מכינה עצמי נפשית:)

היי שרוני יקרה שלי, בשעה זו את חורפת ואני כאן מיתזזת מחדר לחדר:) בקיצור שבת הבאה,אני אכן על רחבת הריקודים,אך אני מגיעה עם כפפות איגרוף,אם ההוא של שבוע שעבר יגיע במיקרה אני בטח אזדקק להם ;-) אני יעשה לו את השיעור הראשון שלימד אותי בחור נחמד... בקיצור לא נהנת? נו ..אני יודעת שלהיות איתי זו חוויה שמימית:) נשתמע דרלינג.. יערית(שצועקים עליה כרגע מכל כיוון)

למעלה