בשירות האקס ;-)

יערית

New member
בשירות האקס ;-)

היום החלטתי לגייס את האקס שלי לצידי, סיפרתי לכם שיש לנו מין מערכת יחסים תן וקח. אז אני בהתארגנות לאריזת הבית(כבר מצאתי דירה), אבל הכל הכל אני יכולה לבד לעשות,חוץ מעיניני חשמל... אז ביקשתי ממנו לבוא לתת יד בפירוק כל המנורות,מאווררי תיקרה, וכל מה שמשתמע מחשמל... בקיצור מה אגיד לכם ,יום לצד האקס לא קל,אבל היתה לי תחושה שכזו, לא יודעת אייך להסביר,אך הרגשתי כמו שהיינו פעם זוג,רק משופר יותר,יודע לשוחח טוב יותר,פחות ויכוחים,הרבה צחוקים,אבל לא טישטשתי את המציאות, אני יודעת שזה ריגעי. הילדה גם הסתובבה ביננו,הרגישה דיי טוב(למרות שהיתה מחוברת אלי יותר) אבל היא לא רגילה לראות אותנו הרבה יחד,אני בעד ,עם יש מערכת יחסים טובה בין הגרושים אז גם הילדים מרגישים בזה. בקיצור הוא זרק לי יציאה שכזאת``אל תלכי לחברים שלך מהאינטרנט וספרי להם שהייתי פראייר שלך``,פראייר שאלתי? מה נראה לך שאני מלכלכת עלייך בפני חבריי?אתה מרגיש כך? אני חושבת שיש להרבה גרושים מה ללמוד מהקטע שלנו,יד ביד בכל עזרה שמתבקשת..חוץ מ....:) אז זהו הוא היה בסדר גמור,מדבר הרבה על החיים שלנו,בכלל הוא דברן גדול(לחיוב),לפעמים קצת כבד עלי השיחות שלו(מרגישה שהוא עדיין מטיף לי). אז היום הארוך הסתיים בכך שלקח את הילדה לטיול בקניון,קפץ לגיסתי להביא לי משהו,חזר השכיב את הילדים,הכין משהו לאכול,הכין לי קפה,דיבר פה ושם.... לא מבינה למה הוא מרגיש פראייר.......? בכל אופן יום האקסים מתבקש אצל כל אחד מאיתנו..אהה שכחתי את פרעה,איתה בטח הוא לא יסכים להיות:) שלכם בסיפוק רב מהשגי היום! יערית.

ה-שונית

New member
תגידי....

את סתם נשמה טובה? או שהשעור הראשון שלי כבר הצליח להכניס אותך לאגו טריפ? שונית (שמודעת גם להשלכות המסוכנות של הסדנא שלה)

יערית

New member
לא אוהבת מלחמות!!!

רחוקה מאגו טריפ..שייך לאנשים אחרים! אני פשוט אני,האקס שלי טוען וזה ביננו שונית ששששש הוא טוען שברגע שאצא לעולם אנשים ינצלו את טוב ליבי,או את תמימותי במידה רבה,יש הרבה שועלים הוא אומר לי,תפקחי עיניים,אל תסמכי על אף אדם, אבל אני לומדת בכל יום משהו על החיים,דבר אחד למדתי.. אני תמיד נותנת מעצמי....עד לסטירת הלחי השנייה, למה שנייה? יש לנו שני לחיים,נותנת צ`אנס גם לשנייה :) שלך יערית(שמוקסמת מהשיעורים שלך)

יפעת*

New member
יערית אהבתי את הרעיון

ואת החשיבה, אם אנחנו לא מרגישים מנוצלים, אז איך נהיה??? ובכל זאת לא רע לפקוח את העיניים.

אונה לכם ואונה לכם תקנאו ותקנאו

מה שאני לא מצליחה להבין זה: אם גם היחסים שלי עם האקס כ``כ טובים, אז איך זה שאנחנו רבים ואתם בכלל לא? אוריאנה

אני לא עומדת בקצב שלכן

כי יש כאן איזה ילד בן 20 שמחרטט לי באייסי רחמנות

noam011

New member
אוריאנה

ניסיתי לשלוח לך מייל. יכוללהיות שיש בעיה עם הדואר שלך ? תשלחי לי בבקשה דואר

כן, יש בעיה

עובדה שאני מנסה לשלוח לפה כבר ממזמן, ולא מצליחה. אני אשלח, אבל בבוקר, בתקווה שהבעיות תיפתרנה. אוריאנה

יפעת*

New member
אחלה גיוס

חחחחחחח תן וקח אה???? אז אצלי זה היה בכלל נפלא. האקס שלי מסרב לספר לאחיינים שלו (שגם ההורים שלהם גרושים), שהתגרשנו, הוא הזמין אותם לחופש לכמה ימים, וסיפר להם איזה סיפור למה אני לא נמצאת, בקיצור גוייסתי להיות דודה לאיזה יומיים, חייבת לומר שדווקא נהנתי, מאוד אוהבת אותם. אבל לא הסכמתי לשחק או להסתיר, עד כמה שאני מכירה את הילדים האלה, הם כבר הבינו.

חיננית

New member
מזט לך יעריתוש

אמנם אנילא שייכת לגרושים גרושות, אבל ראיתי שזכית. אז אני קניתי כרטיס טיסה ועפתי מפורשיה ישר לברך את אחותי לפורום . ואני רואה שתפסת פה מה זה שורשים ,וצימחת והתפתחת ומצאת לך אלטרנטיבה פעילה לפורום הנרדם שלנו. יופי לך ותהני מכל העולמות וכתבת נהדר. מהחיננית.

למעלה