*בשיעמום טוטלי*

spin היחיד

New member
*בשיעמום טוטלי*

טוב אז בא לי לבנות אתר וסתם משעמם לי ונכנסתי לפה אז ננצל את זה.. מי שרוצה לבנות אתר על המתמודד האהוב עליו מהאקדמיה לצחוק מוזמן להגיב פה... מי שיוזכר הכי הרבה פעמים יבחר אבל מי שיזכה כי מי שבחר בו יעביר לי מידע על המתמודד המסוים כי לי אין מושג=\

SydBristow

New member
הייתי רוצה...

לבנות אתר לנוסבאום אבל אין לי ממש מידע עליו. אם הוא ייבחר אז אני אוכל לתרום תמונות לאתר!

סי15

New member
../images/Emo99.gif

אם יהיה אתר על יוסי וטירן אני מוכנה להעביר את כל המידע שאני יודעת + תמונות + שירים + מילים לשירים + קטעים להורדה + טקסטים ומערכונים ואני אלך לכל ארוע שלהם ואביא ידיעות וזה יכול להיות מה זה יפה!!

spin היחיד

New member
תיקו

אחד "נובסי" ואחד יוסי וטירן ואחד צריכה להחליט במי היא בוחרת אם למתמודד יהיה יותר מ3 הצבעות אז האתר יהיה עליו העיצוב כבר מוכן למי שתוהה

אוש7יתי

New member
*אהמ אהמ אהמ*

יש לי אתר כבר על כל הכיתה הטיפולית
אבל הוא לא מיתעדכן כל כך כי יש לי בעיות.... אם הבעיות ימשיכו אני יכולה לתת את הסיסמא שלו למי שירצה להמשיך לבנות אותו..... הוא בנוי בטיפו כי רציתי ליראות איך זה ליבנות בטיפו חוץ ממנו (פירסומת חחיחיח) יש לי אתר בהטמל כללי שיש את הכתובת שלו למטה בחתימה... אהה והינה האתר: http://tipulit.tipo.co.il מישהי כבר פתחה אתר על נוסבאום גם... אז השירשור הזה (לדעתי) טיפה מיותר.....

spin היחיד

New member
כן אבל

בטיפו לא שווה אני בונה בכלל בASP אני מאחסן בשרת פרטי אני יודע לעצב לדעתי לא כל כך מיותר

סי15

New member
אני בשוק

איך זה יכול להיות שיש אתר על הכיתה הטיפולית ולא ידעתי?! נכנסתי לאתר ואין שם הרבה דברים, אפשר להוסיף עוד מלא! למה לא הוספת תמונות, כתבות וחדשות?

אוש7יתי

New member
זה כי אני לא מצליחה לעשות עם

המחשב שלי כלום
מי שרוצה שאני יעביר אליו את האתר שיפנה אלי במסרים.....
טוב אני מתכננת ליפתוח אתר על נוסבי בהטמל
רק עליו
אבל אני צריכה עזרה ממישו שמבין יותר בהטמל שיגיד לי איך עושים שזה יהיה בתוך חלון כזה כמו באתר של מי שפתח פה אתר של מק..... כי אין לי שום מושג איך לעשות את זה
יש מישהו

SydBristow

New member
אמממממ....

גם אני לא יודעת כלווווווווום בהטמל אבל יש תוכנה שנקראת Dreamweaver ששם את יכולה לבנות את הדפים בלו הטמל ואז את פשוט צריכה למצוא host. זה לפחות מה שאני הולכת לנסות לעשות...

אוש7יתי

New member
אבל אני יודעת הטמל../images/Emo70.gif

יש לי אפילו כבר אתר בהטמל
אני רק לא יודעת איך עושים את זה.........................

SydBristow

New member
לא הבנתייי....

אם יש לך אתר בהטמל...את לא יודעת איך עושים מה? *מבולבלת*

אוש7יתי

New member
אני חדשה בהטמל

אז אני לא יודעת עדיין הכל.... אני לא מבינה איך עושים... נו אוף אני לא יודעת איך להסביר

למעלה