בשיא הרצינות

La Gamba

New member
בשיא הרצינות

נתעלם כרגע במי שאני תומך עכשיו, (חירות/עלה ירוק/גוש שלום). דבר אחד איני מבין, מדוע יש לתמוך בליכוד? כלומר, מה התכנית של הליכוד? מה הפיתרון של הליכוד לאינתיפאדה? כיצד ינהג כדי לסיימה? האם לליכוד יש נושא אחר המצע חוץ מהאינתיפאדה אשר בגללו שווה להצביע לו? (כמו המפד"ל-ימין דתי, או מר"צ שמאל אנטי חרדי) בקיצור, מה הדרך/ פיתרון של הליכוד?

שמוצקין

New member
כן רק ש.....

הטור לא מזכיר הישגים של שרון ושל ממשלתו וגם ביבי לא יוצר ממנו גדול, עיקר ההישגים שם הם של בגין, שאמר על שרון:"תסתכל על הגב שלי הוא מלא בצלקות מהסכינים של שרון"

hungry penguin

New member
וגם דברים שעשתה ממשלת נתניהו...

בפרט, אימוץ שיטת השוק החופשי, והפטרה מאסיבית... (סיבה 4 נדמה לי)

Charlie

New member
hungry penguin

אני ממליץ לך בחום לקרוא דברי מומחים בריטיים על ההפרטה הגדולה שעשו שם ומה היא גרמה. מסתבר שהרוב שם לא שמח על ההפרטה הגדולה. כנ"ל בהולנד ובעוד מקומות באירופה. רק לידיעתך. הישגים בעיני אחד היא אסון לאומי בעיני האחר.

בבקשה

"הנזקים היו חמורים הרבה יותר אלמלא קבעו ממשלות הליכוד את עיקרון ההדדיות ביחס לפלסטינאים ("לא יתנו-לא יקבלו"); את העיקרון כי אין מו"מ תחת אש; ואת העיקרון כי אין אזור ברשות הפלסטינאית שיהיה חסין בפני פעולות צה"ל במלחמתו בטרור". אלה לא הישגים בעינך? אולי היה צריך להימנע מכניסה לשטחי איי, להמשיך לנהל מו"מ תחת אש ולתת לפלשתינאים להוליך אותנו כצאן לטבח? יכול להיות שזו דעתך?

בןלוי

New member
כי הליכוד נותן לערבים בראש.

תגיד מה בדיוק אתה רוצה שנצביע? לפחות הליכוד נותן לערבים בראש, אין מה לעשות האיתיפאדה גרמה להרבה אנשים בארץ להיות ימנים קיצונים, ועכשיו הם צריכים לשלם את המחיר. מפלגת העבודה רוצה לעשות טרנספר ליהודים, טרנספר ללא הסכמה, יציאה מהשטחים ללא תנאים, יציאה כאשר הטרור מכה בעמנו בצורה קשה, זה לא עובד, במקום זאת הייתי מציע למפלגת העבודה לעשות קמפיין אחר, על כל פיגוע רצחני לכבוש עוד שטחים ולשלוט על עוד מקומות של הרשות. אולי זה יהיה הפתרון לטרור ההולך וגובר. במקום זאת הם אומרים כן לעראפת, כן לטרור, כן לשהידים, וכן לכל האירגונים הקיצוניים של הרשות הפלסטינית, אז אני אומר , כן לחירות, כן לטרנספר לערבים, ולא למדינה פלסטינית, הם לא רוצים מדינה פלסטינית, הם רוצים הכל והכל זה חיפה, יפו, עכו, וכל השטחים הכבושים, הליכוד לא ייתן להם כלום, כי שרון יודע עם מי יש עסק, הוא יודע שיש לו עסק עם קבוצה אנטי יהודית שרוצה להכחיד אותנו ולהחזיר אותנו לגלות שלישית.

ראליסט

New member
זו הזייה!

הליכוד נותן לערבים בראש???. הרי בשנתיים האחרונות יזם שרון 2 מבצעים צבאיים,שלא הביאו לשום אפקט על הטרור.רק בשבועיים האחרונים אנו נוכחים בכך שהטרור שוב מכה באכזריות. אז אולי בענין זה ,אתה צודק שהעבודה לא תהיה עדיפה,אבל יש עוד מפלגות שהן ימניות מהליכוד.אז גם בהשקפת עולם צריך להתפשר? אני אמנם טוען,שרק כששרון הגיע לשלטון הוא הבין שבאמצעות כח צבאי בלבד,כיום במצב הפוליטי של תחילת המאה ה-21,לא מכריעים טרור,וחייבים למצוא פרטנרים למו"מ,אבל אחד כמוך שלא מסכים לזה כלל-יצביע לשרון???

למעלה