בשורות קשות

בשורות קשות../images/Emo7.gif

שוב נכשל הטיפול שלנו . הבשורה היתה כבר ביום חמישי אבל לקח לי קצת זמן ללקק את הפצעים. לצערי לא נשארו מוקפאים אז צריך להתחיל הכל מחדש. מאחר ואסור לי לעבור טיפולים בתכיפות כזו אצטרך לעשות הפסקה ארוכה מהרגיל בין טיפולים. קשה?כן קשה אפילו שיש אוצר בבית אנחנו רוצים עוד אחד כזה והוא רוצה אח או אחות. אני מקווה שלא נצטרך לוותר על הרעיון .

רחלי555

New member
לא לוותר ../images/Emo27.gif

תנוחי וקחי את הזמן הדרוש אך אל תוותרו זה יגיע בסוף... אנחנו כאן ונחזיק לכם אצבעות... אל תתייאשו תשקיעו באושר ותחכו לו הוא יגיע... בהצלחה בהמשך רחלי

עָנת

New member
הכותרת כמעט עשתה לי התקף../images/Emo23.gif.

לירוני יקרה. אני מאוד מבינה את תחושת היאוש/התיסכול. ברגעים כאלו האושר נראה בלתי ניתן להשגה
. יקירתי,מניסיון!!!!! גם ברגעים קשים,עליך להאמין בעצמך שלירין הקטן יהיה אח/ות. לא משנה איך? ומתי? ולא משנה באיזה סיבוב תצליחו. אם היית לידי,הייתי מחבקת אותך חזק חזק,ולוחשת לך באוזן"יהיה טוב,אני מבטיחה,תגשימו המשאלה, רק אם לא תוותרו!!! אם תוותרו זה עסק אחר.
בחודש אפריל שנה שעברה הייתי שבורה לרסיסים
לא הסתרתי את זה בפורום. אבל רק מירב ואלי(בעלי) ידעו כמה הריסוק שלי היה טוטלי!!! לירון,גם ברגעים אלו,לא הפסקתי להאמין,שאני אצליח באיזה דרך. ובעצם לא עקרוני הדרך שבא יהיה לי עוד תינוק(אופצייה של אימוץ היה בראש)

waizman1

New member
לירוני יקרה../images/Emo23.gif

אל תוותרי! זה קשה ...אני בטוחה , אבל יהיה טוב! קחי נשימה עמוקה ....עד הפעם הבאה עם הרבה אנרגיות חיוביות
ממני אלייך..
ו-

מירבי*

New member
לירון יקרה שלי../images/Emo24.gif

אני יודעת ומבינה כמה זה קשה ומאכזב לקבל שוב תשובה שלילית, הרשי לעצמך לכאוב ולהצטער. דיברתי עם ק' אתמול, גם לה קשה עם האכזבה, היא בהחלט מצפה לטיפול הבא. ההפסקה שאתם לוקחים היא מחוייבת המציאות וככה צריך להתייחס אליה, תחזרו לטיפול עם כוחות מחודשים.

הי לירון יקירה

מתוקה שלי,כואב מאוד ולמרות שיש לנו את ירין הנסיך,אבל בסופו של דבר זה יגיע ,תנוחי קצת מהטיפולים והשאיבות,ותתכונני בגדול לשלב הבא,את אשה נפלאה וזה יגיע בגדול ,צריך הרבה סבלנות מי כמוך יודעת. אוהבת ונמתין לבשורות טובות. אוהבת אירית

למעלה