בשורות משמחות!

בשורות משמחות!

היי! בגלל שלא הייתי כאן יומיים שלמים, ויום אחד שבו כתבתי הודעה אחת ותגובה אחת, או משהו כזה, החלטתי להכנס לפורום! הייתי אצל חברה שלי היום, ויש לה מצלמת אינטרנט או איך שלא קוראים לזה, אז הצטלמתי כמה תמונות, והרי התוצאות. בהודעה זו ובתגובות. איך אני נראית? (התמונות עדכניות, הן מהיום.. הדבר האדום הזה שיש לי בנחיר ימין (או שמאל) זה לא דם.. זה האיכות! אביאם- מנטוס- סוף, סוף שלחתי לך את הקעקוע. לפני שתי דקות נזכרתי שאני צריכה לשלוח לך אותו כבר, אז רצתי לדואר (הוא נמצא שני מטר מהבית שלי) ושלחתי! תודיע לי שאתה מקבל את המכתב... ביי, ואני מצפה לתגובות על המראה שלי. (הייתי עם חולצה של סנייפ.. חח.. אבל גם הארי היה שם!)
גוני|תוכי

איכס תראו נוזל לה דם מהאף!!../images/Emo73.gif

סתם סתם.....זה נראה כאילו הביאו לך איזה ימנית לפנים.... אבל חמודה....נראית קטנה.....בת כמה את?

דודי לך אין זכות לדבר!

אתה נראה בן 10!1 אוף למה אני כזאת מניאקית??? לא יודעת לאחרונה אתה מעורר בי רצון עז לרצוח אותך!

אני נראה בן 10?../images/Emo73.gif

את לא ראית אותי בכלל אז מה את מדברת...... ואני עוד חיבבתי אותך... אבל בסדר...אם את רוצה מלחמה...את תקבלי... חכי חכי....אל תשכחי שיש אצלי תמונה שלך.......אני יכול לעוות אותה טיפה....זוכרת מה שעשו אז לדניאל? זה יהיה עוד כלום לעומת מה שאני יכול לעשות לך.... סו שאט דה פאקה!

אוי דודי מאמי...

שלא תחשוב שאני לא מחבבת אותך! אני חולה עלייך אבל איך לאמור... אתה מעורר את הצד המרושע שבי!!! ואתה יכול לעשות לתמונות שלי מה שבא לך... מי ששופט אנשים לפי מראה באמת שלא מעניין אותי!! נ.ב אל תנסה את להב לשוני (??????????????????)

Piglett

New member
*ונגיליס* זהו סיפור עצוב על ילד,

נער יותר נכון, בן 18. רק היה לו רישיון נהיגה, עד שהוא נכלא בגוף של ילד בן עשר. לעד. טה טןןן *צרחה*. ואם כבר ניחשתם, הילד הזה הוא אני. *מוחה דמעה* אההההה!!! 1 באפריל!!!! איך קרעתי אתכםםםם!!!! אני לא כלוא בגוף של ילד בן 10!!!!! אני בן 18, טרייי!!!!!

עוד תמונה.. אני וחברה שלי- ענבר.

אם זה נראה כאילו יש דם מהאף לאחת מאיתנו.. או נקודה אדומה שנראית כמו חצ´קון.. זה רק האיכות של התמונה! לא אנחנו באמת!

גל פוטר

New member
התמונה עם ענבר יצאה הרבה יותר טוב..

בתמונה שלך לבד נעלמו לך כל הנמשים... חוצפה!!! אולי אני אבוא לענבר מתישהו ואצטלם גם. (נצלנית שכמוני!) Gal P
tter

גל פוטר

New member
התמונה עם ענבר יצאה הרבה יותר טוב..

בתמונה שלך לבד נעלמו לך כל הנמשים... חוצפה!!! אולי אני אבוא לענבר מתישהו ואצטלם גם. (נצלנית שכמוני!) Gal P
tter

נו.. גל!

ענבר תסלח לך על זה שתבואי אליה פעם אחת ותצטלמי תמונה אחת.. (היא ממש התרגזה כשעשיתי בערך 40 תמונות, עד שיצאה תמונה אחת טובה). אולי היא גם תצלם אותך בסרטון.. היא צלמה גם אותי בסרטון וזה יצא ממש מצחיק! וכשהייתי אצל ענבר, היא לקחה את המצלמת וידאו של המחשב ובדיוק היה פרק של פוקימון בטלוויזיה, אז היא צילמה סרטון פוקימון, שיש שם את הסוף של הפרק של פוקימון מאתמול.. אבל מחקנו את זה. (כמובן).
Go Ni

coolit

New member
אוף איתך!! ../images/Emo13.gif ןדגלן../images/Emo102.gif

את בכלל לא נראית כמו שדמיינתי אותך.. בלה! חוצמזה שהייתי צריכה להתאמץ מאוד מאוד בשביל לחשוב שיורד לך דם מהאף.. איריס! אולי תשלחי לי את הקבצים של התמונות באימייל, לא את התמונות בדואר? למה בדואר רגיל? דואר אלקטרוני הרבה יותר טוב! בריתוש נעמה רצתה לראות איך אני נראית.. ההההה..

למעלה