בשורות מיד ושם

• פותח הנושא zogu
  • פורסם בתאריך

zogu

New member
בשורות מיד ושם

בוקר טוב לכולם! ובכן... לאחר יומיים של "יובש", שוב קיבלתי בשורות ועידכונים- לגבי העץ שלי. (ולרגע חששתי שמא... ניגמרה עבודת התחקיר שלי). אתמול קיבלתי חב'/ערימה של ניירת מיד ושם, אם עוד שמות משפחה ואנשים שלא ידענו עליהם. דפי עד שאבי עליו השלום מילא בשנת 1955 . איזו הפתעה ! ואני לתומי חשבתי שסיימתי את התחקיר המשפחתי. ובכן- זוכרים את סוסיא פליישמן? מקמניץ?, מסתבר שהוא הסבא רבא של אבי, משמע סבא רבא רבא שלי. אם כך אני יודעת עכשיו שלסבא רבא שלי קראו זייגמונד פליישמן(בעלה של קלרה/ סבתא רבא), ואילו לאביו קראו סוסיא פליישמן. לסבא הראשון שלי/ אביו של אבי (שמעון זילברמן) היו עוד אח בשם לאו זילברמן(שהיה נשוי + בת), ואחות בשם ביניה (זילברמן) שוורץ, נשואה +2 ילדים. לסבתי, גרטרוד זילברמן, הבת של קלרה וזייגמונד פליישמן, הייתה אחות בשם ארנה, נשואה +3 ילדים . ובנוסף כל הפרטים המלאים, תאריכי לידה, מקומות, וכו' וכו'... אני גאה באבי - על שמילא דפי עד, והיום התווספו לעץ עוד אנשים. "יקה " נשאר "יקה"!

zogu

New member
שכחתי להוסיף-

שאבי גם לא ידע פרטים על אביו - שמעון זילברמן- דרזדן. עכשיו השאלה הגדולה נשארת בעינה. מה עושים ? יש רעיונות למישהו, איך בכל זאת אפשר לאתר את שמות הוריו של סבי, שמעון זילברמן מדרזדן???

zogu

New member
כחול לבן- בלאו

עדיין בגדר נעלם.... אין קצה של חוט. מתנדב לעזור? עדיין לא התקשרתי אל אותם אנשים שהפנית אותי אליהם. אם אתה מוכן- אשמח.

zogu

New member
בלאו- שייכים לענף העץ מצד אימי

זילברמן/ פליישמן שייכים לענף העץ מצד אבי.

א77

New member
לא הבנתי

קיבלת את כל הפרטים באי מייל, אז התקשרי והתקדמי

למעלה