בשורות לא משו ..

אני יודעת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל אני לא אחראית לשום דבר שיקרה לנגן שלך.... tools
options
performance ולדעתי זה ממש לא טוב... אולי זה יתן לך לצלם אבל זה יוריד את האיכות של הסירטונים ויפגע לך בשאר האפשרויות בנגן

../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

אני אומרת לך שאצלי אני עושה את זה. זה לא מוריד שום איכות. ובטח ובטח לא פוגע בשום אפשרויות של הנגן. בנוסף לכך, הוא יכול להחזיר את זה אם הוא לא רוצה לאיך שזה היה קודם.

../images/Emo6.gif

אז זה פוגע במחשב או לא?! תודה רבה מותק
אני תכף ינסה ונראה עם זה יעבוד ועוד שאלה אם זה לא דרך המדיה פלייר נגיד אני רואה דרך אתר מסויים...

תודה רבה ו..

הצלחתי
ושוב אני שואלת אם זה לא מדיה פלייר כי אני צריכה מאתר מסויים ואי-אפשר להוריד את הקובץ
אני מנסה לעלות
אבל למה אני לא יכולה לפרוס את הקטע על כל המסך עכשיו?...

../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אם את עשית את מה שהסברתי לך במדייה פלייר אז את יכולה לצלם גם דרך אתרים
. זה לפי מה שאני עושה,כי לי זה מצליח=]

Kryptonite

New member
כבר ראינו אותה../images/Emo168.gif

כמה פעמים בלי איפור... בחתימות ועניינים, מכוערת היא בטוח לא. היא ממש חמודה, הוא בטח סתם מחפש ללכלך כי זה יותר מעניין ועסיסי מהאמת...

A l o n 1 2 4

New member
חחחחח

בולשיט...קודם כל שירי יפה על זה אין ויכוח..חח דבר שני, תני לי אומן אחד שלא שם טונה מייק אפ על הפרצוף..ככה זה טלויזיה..אין בזה שומדבר פסול..אפילו על דוגמניות מהממות שמים פול איפור..

או קי..ניסיתי לשים תמונות

של שירי עם איפור ובלי איפור אבל לא הצלחתי אז אני אשים אחת אחרי השנייה...

ובלי איפור...

עכשיו תשוו
למרות שזה לא הכי הוגן אבל אין אותה תמונה בדיוק בלי איפור ועם איפור..

לדעתי היא ממש יפה גם בלי איפור

בחרת תמונה שהיא כזה עם הראש במצב מוזר וזה עושה כיאילו יש לה פנים שמנות כי היא מעקמת כזה כיאילו היא מורידה את הראש למטה ומצמידה אותו חחח לא משנה.. קיצר לדעתי היא גם ממש יפה בלי איפור... יש לה נשמשים והיא חמודההההההההה פשוט באיפור צריך להסתיר את כל הנמשים..

זה ברור שהיא מהממת אני...

פגשתי אותה והי א ממש מהממת כניראה האחות של החברה שלך מתה מקנאה אז היא לא רוצה להגיד שהיא יפה.....

למעלה