בשורות לא משו ..

MaT15

New member
בשורות לא משו ..

סתם, אל תילחצו.. זה סתם משו לא נחמד על שירי.. אחות של חברה שלי אמרה לנו שהיא פגשה בבית קפה את שירי.. בתל אביב.. ואחותה מצתלמת לאיזה משו כלשהו (לא מעניין) והמאפר שלה גם איפר את שירי כמה פעמים והוא אמר שמלבישים עלייה מלא מלא איפור ועובדים עלייה מלא ושהיא על גבול מכוערת.. ושאין לה פנים יפות.. ..
לא יפה שהוא אמר את זה, נכון ?

אקזיטית

New member
זה עניין של טעם

לדעתי יש לה פנים בובתיות ואני מעדיפה אותה בלי טונות איפור.

dovratl120

New member
נו באמת אז שיראה את האודישנים

של כוכב נולד ...שם היא בלי איפור.... שירי בחורה יפה...

MaT15

New member
כן ברור שזה עיניין של טעם

אבל הוא נתן דיעה מקצועית, בתור מאפר.. שמבין בתווי פנים ומראה.. והוא אמר שעובדים איתה הרבה על איפור.. .. .. .. אבל אותי אף פעם לא העסיק המראה שלה............ רק הקול!

נצל"ש-עזרה דחוווווווווף!

אני חייבת לדעת כשאני רואה סרטון במחשב גם במדיה פלייר וגם לא.. אז יש תמונות שאני רוצה לשמוע אתם יודעים איזה חיוך חמוד של שירי או משהו.. אז אני לוחצת על PRINT SCREEN ומדביקה בצייר אבל זה לא מראה לי תמונה אני רואה מסך שחור! בבקשה בבקשה משהוא יודע איך שומרים!! אם לא הבנתם מה אני רוצה מהחיים שלכם תגידו אני יסביר את עצמי יותר טוב
בקשה תעזרו לי

אצלי זה לא עושה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ובחיים שלי לא ראיתי מחשב שאפשר לצלם בו מה יש לך? windows media player או realone player

כנסי../images/Emo13.gif

תעשי לפי מה שמוסבר לך בתמונות הבאות
ותוכלי לצלם=] בהצלחה

../images/Emo4.gifמה הקשר?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה לא שהמחשב עושה בעיות...
יכול להיות שהנגן עובד טוב ורק את התמונה אי אפשר לצלם לשנות הגדרות סתם זה לא רעיון טוב...

זה ועוד איזה קשר.../images/Emo60.gif

לא קשור למחשב.זה קשור לנגן. כשמשנים את ההגדרות של ההאצת וידאו ממלאה לללא זה נותן את האפשרות של הצילום וזה ממש לא פוגע בנגן. הפרינט סקרין עצמו נותן לך את האפשרות לצלם ובכך אפשר להעביר את זה לצייר. זה הכל.

אין לי מושג../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif

אבל תנסה להסתכל איך זה בעברית ואולי ככה תבין..

למעלה