בשורות לאנשי הקבע!

מ ס ט י ק

New member
בשורות לאנשי הקבע!

נחתם החוזה בין החברות H&O, GOLF&CO, המשביר, מגה ספורט וגלי. אלו החברות אשר יעניקו את ההטבות של הנקודות לאנשי הקבע. החוזה מתחיל ביום ראשון הקרוב (4/9/05). מדובר על 22-25% הנחה. תהנו!!

leadoron

New member
נקודות ספורט? אישיות או שניהם??

מחכים כבר שנה מזל טוב!!!!!!!!!! ודרך אגב למה כ"כ מעט הנחה זה היה עד עכשיו בין 33-40%, לא?

deathcaster

New member
תגובה

מורן היא איננה היועכ"ל , היא רק גורם מדווח, לפרטים נא פנה לאכ"א פרט, באמת ירידה בתנאים מ30% ל-22% , בחישוב שנתי זה יכול להתבטא במאות שקלים.

והנה הפירוט המלא../images/Emo26.gif

מפרטת את החנויות לפי סוג הרכישה ובסוגריים את אחוזי ההנחה. אגב, למיטב זכרוני, כבר מס' שנים ההנחה היא של 28% ולא של 30-40%. ביגוד והנעלת ספורט -( H&O 22% ), המשביר החדש לצרכן ( 22%), מגה ספורט (22.25%), "ספורט ורטהיימר - שיווק וסחר בע"מ" (22%), "סקאל ספורט בע"מ" (22%). ציוד ספורט -( H&O 22% ), מגה ספורט (22.25%), "ספורט ורטהיימר - שיווק וסחר בע"מ" (22%), "אנרג'ים בע"מ" (22%). ציוד אישי והלבשה תחתונה - -( H&O 22% ), המשביר החדש לצרכן ( 22%), גולף-כיתן (22%). נעליים תקניות - ( H&O 22% ), גלי (26%). תהנו ותתחדשו

מ ס ט י ק

New member
לגבי שימוש בנקודות ברשת כיתן

ניתן יהיה להשתמש בנקודות בכיתן גם עבור קניית מצעים ולא רק עבור הלבשה תחתונה.

deathcaster

New member
בזבוז כסף מורן תזהרי מהמשחקים של

כיתן, המצעים שם יקרים בטירוף והנקודות ייעלמו לך בלי שתרגישי , כך זה היה לפני מס' שנים שכיתן זכתה במכרז, משרתי קבע רכשו מצעים בטמטומם ונשארו ללא נקודות, עדיף להשקיע אותן בהלבשה תחתונה. ראו הוזהרתם.

מ ס ט י ק

New member
אממממ

אבל אם זה משהו שאני צריכה אין טעם שלא לקנות.. ואני מכירה את המצעים של כיתן, אני בד"כ קונה רק מצעי כיתן ככה שזה לא משנה.

חייל111

New member
הממממ...

אבל אם המצעים הם באמת כל כך יקרים, אולי עדיף שתחסכי ותקני בזול מכספך האישי ברשת אחרת, ואילו את הנקודות תשמרי לדברים מועילים אחרים בעלי מחיר נורמלי? לא כל מה שרואים וחושבים שצריכים...קונים. נו באמת, קצת חסכון

נקודות ספורט

שלום לכולם תגידו לי מה זה נקודות כספר-יש לי3000 נקודות בנוסף לנקודות ספורט,בנוסף לנקודות אישיות

למעלה