בשורות טובות..?..

• פותח הנושא junny
  • פורסם בתאריך

junny

New member
בשורות טובות..?..

במסגרת המאמץ של כולנו להחזרת צח"מ גם הבוקר שלחתי מיילים בנושא ואחד מהם יועד למיה אבידן מרייטינג. לפני זמן לא קצר היא החזירה לי את התשובה הנ"ל: "הי רותם אני שמחה לבשר לך שבאופן סופי: צח"מ חוזרת למסך בספטמבר. מיה" אני מקווה שלא נתאכזב, אני מקווה שהמידע שהיא קיבלה הוא אמין אבל כרגע זו הבשורה הטובה ביותר שקיבלנו. אני לא מפסיקה ללחוץ, להתקשר, לשלוח מיילים ולהציק לכל הנוגעים בדבר, שלא יחשבו ש"הרגיעו" אותנו ושלא יחשבו "ששכחנו" אבל כרגע זה נראה הרבה יותר ורוד ואני מקווה שהצלחתי לעודד את כולכם.

NOAAAAA1

New member
יופי יופי!

גם אני לא אפסיק ללחוץ ולשלוח לכל מי שאפשר.. אבל באמת דברים נראים יותר טוב, אני מאמינה שהסדרה תחזור.

CrazyGirl22

New member
נראה שכן כי

קראתי בוואלה שהוט נתנה תאריך סופי בו הסדרה חוזרת. לפירוט קראו http://e.walla.co.il/?w=/214/724977 בניגוד לפרסומים, הסבוניה תשוב למסכי הוט בסתיו בניגוד לפרסומים בכלי התקשורת השונים בשבוע האחרון, שגרסו כי הוט מבטלת את שידורה של הטלנובלה הנצחית "צעירים חסרי מנוח", מודיעה היום החברה כי התכנית תצא לחופשה בלבד, בת ארבעה חודשים ותשוב למסך הוט3 בספטמבר הקרוב. בימים האחרונים התעוררה תרעומת גדולה בקרב מערוציה האדוקים של הסדרה בעקבות הפרסומים על הורדתה כביכול. מהוט נמסר כי את משבצת השידור של "צעירים חסרי מנוח" יאיישו פרקים חדשים של הטלנובלה הברזילאית "טרה אספרנטה".

CrazyGirl22

New member
הנה משהו שלא ידעתי אבל

חשדתי. התר תום (ויקטוריה), דיוויד תום (בילי) וניקול תום (מגי, לשעבר מנני) - כולם אחים! לכתבה

NOAAAAA1

New member
איזה כתבת אידיוטית!

מי כותב "טום" עם ת' ?! וטוב שנזכרו לפרסם כתבה, שבארה"ב פורסמה לפני שנה ויותר.

liat t

New member
באמת סתומה

דייויד טום עבר כל כך ממזמן והא כבר הספיק לעזוב ולחזור. למה מפרסמים בלי לבדוק כלום?

NOAAAAA1

New member
כן אה

השארתי לה תגובה, אבל לא נראה לי שיפרסמו אותה כי זה עובר קודם במערכת.. וכשיראו מה כתבתי אנ'לא מאמינה שיפרסמו

CrazyGirl22

New member
../images/Emo31.gif אני לא יודעת

אם התכוונת אלי כאל מי ששלחת לה מסר. בכל מקרה עליך להקפיד על מה שאת כותבת. אני לא חושבת שזה המקום ללעוג או להעליב אנשים על הבעת דעתם, במיוחד כשזה קשור לנושא הפורום. לא אהבת את הכתבה? אז אל תגיבי או שתקפידי על נימוס בסיסי. בנוסף, אין על הכתבה תאריך - יכול להיות שמדובר בפרסום ישן. אז? אגב, צפיתי בחצי הראשון של הטלנובלה הברזילאית ודי נהנתי ממנה. מאוד לא נעים לקרוא שמשמיצים אותה. לא אוהבים? בסדר, אבל למה להשמיץ? ובקשר לאיות "תום" מי את שתאייתי שם משפחה לועזי. לסיום, היה נחמד אם היה יותר סובלנות ומעט יותר רגישות בפורום, שלום לכם.

junny

New member
היי לך קרייזי גירל

אני לא ממש יודעת אל מי התכוונת בהודעה שלך אבל חבל שאת נוטשת אותנו על סמך הודעה אחת. בזמן הקצר שהיית כאן (שעה אם אני לא טועה, לא ראיתי אותך לפני כן) תרמת לפורום וחבל שעל סמך 2 וחצי הודעות את בוחרת לא להיות שותפה בו בעיקר בימים אלה בהם אנו זקוקים לכל אוהב צח"מ מהכרותי עם חברי הפורום , ובעיקר עם נועה שמאוד ותיקה אצלנו ומאוד אהובה היא לא התכוונה לפגוע בך, או באף אחד אחר לא עכשיו ולא אף פעם, אך ניתן לנועה לומר את דברה ולא נדבר בשמה. אני מאמינה שהיא סה"כ רצתה להביע את דעתה, אף אחד פה לא מנסה לפגוע אחד בשני אלא להפך נוצרו פה חברויות על בסיס ה"תחביב" המשותף לכולם. הייתי שמחה אם היית שוקלת שוב את השתתפותך, אך אם לא- צר לי מאוד ואני חושבת שגם לאחרים

NOAAAAA1

New member
רותם,תודה על המחמאות../images/Emo24.gif

אבל באמת שלא התכוונתי אליה, ובטח שלא לפגוע! מה את אשמה בזה שהכתבת האידיוטית הזאת כתבה "טום" עם ת'.. ומה את אשמה בזה שהכתבה הזאת ממש לא עדכנית.. תחשבי על זה.. לא יכלתי להאשים אותך בדברים האלה, אז בטח שהתלונות לא היו אלייך. זה היה מכוון לכתבת, אתי איתן. [החמש שורות האחרונות מכוונות ל-CRAZYGIRL] וכמובן שגם אני לא הייתי רוצה שתעלמי לנו מהפורום, באמת תרמת פה מכמה הודעות מעוטות שלך ובטח שאני לא רוצה שזה יראה מאי-הבנה בגללי! אז. . .

NOAAAAA1

New member
וכשכתבתי שרשמתי תגובה למישהי,

ושאני חושבת שלא יפרסמו את זה, התכוונתי לכתבת, לא אלייך.

CrazyGirl22

New member
../images/Emo127.gif טוב,

נראה שהייתה אי הבנה. זה פשוט נראה מכוון אלי, לא? קיבלתי את הסבר שלך אז נחליק על זה. רק באמת, בואו נהיה רגישים וסובלניים יותר, גם לכותבים למיניהם
. למה בכלל להשמיץ מישהו או משהו? התחלתי לקרוא בפורום לפני שבוע. והשתתפתי בו לראשונה כשקראתי את הודעה על חופשה. זה באמת מצער, אבל כך היה לי זמן להתכונן לזה נפשית. יום טוב.

NOAAAAA1

New member
לא נורא.

העיקר שהבהרנו הכל ושהכל הסתדר! מזה משנה איך הגעת אלינו,העיקר שהגעת

NOAAAAA1

New member
ובקשר להשמצות ../images/Emo27.gif

אםםם...זאת היתה סתם כתבה, על סתם מישהו, אז הייתי מעבירה את זה.. אבל..שמדובר בכתבה על לא אחר מאשר דייויד טום האמ האמ. . . אני מרגישה קצת צורך להתערב. אבל נשאיר את זה ככה

Kalla

New member
רק לגבי האיות.

זה ממש לא נקבע על ידי איש פרטי זה או אחר, אלא על ידי חוקי התעתיק מאנגלית לעברית. החוק נורא פשוט: TH הופך ל-ת' ו-T הופך ל-ט'.

למעלה