בשורות טובות!!!!!!!!!!

nati6589884

New member
בשורות טובות!!!!!!!!!!

סוף סוף גם אני יכול להיות שמח, קיבלתי בשורה שמחה אותי מאוד, אבי סוף סוף קיבל שכל ומוכן להכיר לי דירה ושאני יגור מחוץ לבית, רק אני לבד בלי אף אחד.זה מאוד שימח אותי. עכשיו נותר רק לדבר עם סבא שיתן לי את הכסף. עכשיו הבעיה שאני לא מתפקד כאלו אני לא יודע לעשות די שום דבר, לא כביסה, לא לנקות, לא יודע להכין אוכל ממש כמו ילד קטן. אז הוא אמר שהוא ילמד אותי. ואז היה לי סוף סוף מקום משלי. זה כזה משמח. סוף סוף אני יעוף מהבית הדפוק שלי, הוא אמר שהוא ישכר לי דירה במקום בלי הרבה אנשים כלומר מין מקום כזה לא הבנתי ממש. הוא התחיל לחפש כבר לפני שבוע. הוא אומר שתוך כמה חודשים אולי אפילו יותר קצת זמן. אז אני היה כבר בחוץ. עכשיו אני חשבתי שאולי אחי גם יבוא איתי כי גם לו סיוט בבית. אז אולי הוא יגור באותה מבנה לידי לא דירה ליג דירה וידאג לי וכולי. מה אתם חושבים? בעניי זה פתרון הרבה יותר טוב מהוסטל בעניי זו הדרך שלי להתמודד עם העולם. הוא אמר גם שהוא יתן לי קצבה ידאג לי לספרים, ולהכל.
עכשיו צריך רק שסבא יארגן תכסף זה בכלל לא בעיה בשבילו. קיצור אולי יש טיפה תקווה בעולם ואולי אפילו הרבה!!!, זה מרגש אותי המחשבה שהיה לי מקום משלי ואני יעזוב את הקן צרעות הזה. קיצור זה מעולה.
 

arana1

New member
לא סיפור לתפקד

תזמין מנקה, שגם תבשל לך משהו ותשים במקרר, או שתזמין פיצות וזה או שתקנה פלאפל (אני חי על מנה פלאפל ליום בערך זה מספיק לגמרי),
כביסה תשלח להורים או תלך לכביסומט
תראה שברגע שלא תצטרך לחיות כל הזמן תחת מבטים שמועכים אותך לחלוטין אז גם יכולת התפקוד שלך תשתפר פלאים.

זה פתרון הכי טוב,
הבעייה היא בדידות,
שממנה בלווא הכי אתה סובל גם בסידור הנוכחי,
וככה יהיה לך יותר חופש אישי לבחור ולכן גם סיכוי יותר גדול לחפש מפגש מהותי.

זה הזמן להגיד סוף סוף תודה לאבא
 

nati6589884

New member
עכשיו נותר לקוות שהוא יעמוד במילה שלו.

אני מקווה שהוא יעמוד במילה שלו. אני גם חשבתי על זה. אני פשוט יזמין לעצמי אוכל בכסף וזהו, וגם אני יכול להכין לעצמי שנציל עם פיתה אני לא אוכל כמעת. אז במילא זה לא משנה.
ואם אחי יגור לידי הוא יעזור לי שזה בעצם התכנון. כן אני חושב שהבעיה היא הבדידיות לא לראות אף אחד. אבל במילא אין לי איש בבית. ומציקים לי אז אני שמח באמת. אני יעדכן אותכם בהמשך. מחכה בקוצר רוח כבר לבורח!!!!!!!!, זה ממש שימח אותי אמרתי ישר כן בלי לשואל. ואני עכשיו באמת מודה לאבי. הוא רצה הוסטל אבל אמרתי לו לא. אז הוא אמר אז זה הפתרון האחרון. קיצור נראה שאני יוצא לחופשי אחרי ארבע שנים שאני כלוא בבית 24/7 כמעת. קיצור אני שמח נורא!!!!!!
 

arana1

New member
זו התמודדות, מתמשכת, להתרגל לשקט, גם אם אתה צריך אותו נורא

אבל לחופש התנועה מביקורת ומבט יש משמעות אדירה לאנשים כמוך,
לדעתי,
ואם אתה מחפש מוצא מהנטיה לאלימות אז לדעתי זה הכיוון.
 

nati6589884

New member
נכון.

אני באמת חייב לבורח מהם. זה באמת הפתרון פעם לא הבנתי מה שאמרת היום אני יותר מבין...
 

arana1

New member
אני מקווה שיום אחד אוטיסט יצליח לעשות מכה

כי אם אני הייתי עושה מכה, והיו לי כמה מאות מיליונים, הייתי מקדיש אותם לבניית דירות מוגנות לכל האוטיסטים שזקוקים לפרטיות כמו לאוויר לנשימה,
וזה כל מה שצריך לעשות על מנת לפתור את בעיית האוטיזם.

אני לא מאמין באפשרות שאדם נורמטיבי יתרום למטרה כזאת
בדרך כלל שהנ"ט תורמים למשהו זה בא עם שורה כל כך ארוכה של תנאים והתניות שמוטב כבר לא לקחת מהם כלום
הנ"ט לוקח דרך הנתינה שלו
זה חלק מהזיוף הנורמטיבי
 

nati6589884

New member
אני חשבתי על זה עם המצאה שלי.

יכלתי לעשות מלא מלא כסף ורציתי לתרום את זה לאוטיסטים לעזרה טמרתי לך אז. הרעיון שלי בעניי גאוני אבל אין לי ידע. םניתי לגור אבל גם הוא נטש את הספינה, גם מבחינה קיומת היא יכולה לעזור, לציל בני אדם. אבל אף אחד לא יקח אותי ברצינות בלי קשרים. והדרך היחידה היא לבקש מ דודה שלי באמריקה והוא בטח יגנוב תרעיון וירווח עוד כמה מלארדים
תמבין. אז עכשיו זה מתבשל לאט לאט. אני יחשוב על מה לעשות הרעיון הזה אדיר. מה שהוא שקשור ללב. בגלל זה למדתי קרדלוגיה בארשת וגם מכניקה שאין לה בה הרבה ידע וזו בעיה.
 
אל תערב את אח שלך

אם אתה רוצה שיתייחסו אליך כמו אל אדם בוגר אז תדאג לעצמך ותטפל בעצמך ותלמד להיות עצמאי.
אם תצפה שיטפלו בך כמו בילד גם יתייחסו אליך ככה.
גם לא נראה לי שאתה רוצה להיות ת.פ. של אח שלך.
 

arana1

New member
לדעתי בעזרה לאוטיסט נחוצה גם מידה מסויימת של הקרבה

או לפחות הקרבה יחסית לסוג הנתינה הנורמטיבית,
ואחד ההיבטים היותר מוחשיים של ההקרבה הזאת ראוי שתתבטא כמו נסיון להימנע מההתניות שאת עושה כאן,
בדיוק כמו שאנחנו לא מתייחסים לנכה כאילו היה חסר ערך רק בגלל שחסרה לו רגל כל אין להתייחס לאוטיסט כאילו היה ילד קטן רק בגלל שהוא מוצף ונסער מעבר ליכולת תפקוד,

הפטרונות הזאת גם מרגיזה וגם מבטאת חוסר מודעות מטורף לאדם שלו את מיימרת לעזור,
כי הפתיחות האוטיסטית, זאת שמביאה להצפה ושיתוק וחוסר יכולת לתפקד, היא דווקא סימן של בגרות, וכשאת מתייחסת לאדם בוגר כילד קטן אז העזרה שלך שווה לתחת, אפילו הרבה פחות מזה

מה עם פרופסור מפוזר ? יש הרבה אנשים מאוד חכמים שמאוד מתקשים בתפקוד יומיומי,את חושבת שצריך ללעוג להם בגלל זה ? שהם לא זכאים ליחס שיכבד אותם כאנשים מבוגרים ?

לא מזמן שכבתי בבית חולים ובקצה החדר שכב אדם שהיה פעם ראש מחלקה מכובד וידוע ומשפיע ומה לעשות שהוא היה אחרי אירוע מאוד קשה והיה כולו מבולבל ונסער ודיבר המון וללא הפסקה והאחיות התייחסו אליו בלעג ובחוסר סבלנות ובביטול (חלקן) אז בביקור רופאים ראש המחלקה ביקש בצורה הכי מפורשת ותקיפה שהיחס המזלזל הזה יפסק, ולא בגלל שהמאושפז עצמו היה פעם עמית מכובד למקצוע אלא שלא יכול להיות שנזלזל ונמעיט בכבודם וערכם של אנשים רק בגלל שהם במצוקה רגשית, להפך, אנחנו צריכים לכבד אנשים כאלה ככל האפשר.

הרי זו בדיוק הבעייה עם מתקני האשפוז של הגסטפו שבישראל נקרא משום מה מערכת הבריאות
שכמה שאדם נמצא במצוקה יותר גדולה ככה היחס אליו הוא יותר מזלזל ובוטה ורע
 

schlomitsmile

Member
מנהל
לא רואה סתירה בין מה שכתבת למה שפרח כתבה
היא תיארה את המצוי, אתה הסכמת איתה שזה המצוי והוספת שזה ההיפך מהרצוי והראוי.
 

arana1

New member
אני שמעתי ממנה קבלה של ההתניה הזאת

ואפילו יותר מזה, תפישה שלפיה היא נכונה, אם היא חושבת אחרת אז זה משמח אותי מאוד, לתחושתי זה לא המצב
 

nati6589884

New member
זה קשה לי תקבל יותר עמוק.

אל תבכה אל תיתלונן תסתדר לבד. לא אוהבים לראות אנשים חלשים גם בין בני משפלחה, למשל משפחתי שהייתה במצב טוב, היו באים עלינו הרבה היום שאנחנו מפורקים? אף אחד לא בא לא דודה ( אחות של אבא) לא אף אחד למה אין לנו מה לתת להם. אנשים אגויסטים בטירוף. זה מאוד פוגע גם בי שהייתי הילד המבריק המצחיק " השמח ( לפחות עשיתי את עצמי ככה). אז היו לי מלא חלברים/לברות והזמינו אותי נהייתי מוזנח ובדיכאון כי לא יכולתי לסבול אז חבר של חבר שלי אומר " אל תביא את נתי הוא מתלבש מלכולך ולא מטופח יברחל את כולם" אתה מבין? ככה זה מי שסובל צריך לשתוק אסור לצעוק מיינים אותך חזק תגידי תודה רבה ותפיג גם קולות הנאה גם שזה מחוסר רצון ממש כל העולם הזו בית זונות אחד גדול.
 

arana1

New member
בדיוק, הזוועה בהתגלמותה

כי אם אדם סובל לא יעשה קולות נחמדים ויפסיק לספק את התשוקות והציפיות של האחרים אז הלך עליו
במקרה של אוטיזם זה חמור במיוחד כי מראש הסבל נוצר בדיוק בגלל זה.

פעם קראתי שחולים לא נחמדים או מכוערים נוטים משום מה למות הרבה יותר מהר ובמספרים הרבה יותר גדולים בבתי חולים,
החברה היא בית זונות אחת גדול,
לא משנה מצבך,
אם אתה רוצה יחס אנושי אתה צריך דבר ראשון למצוץ לכולם,
בלי זה אתה לא קיים.
 

nati6589884

New member
החברה היא בית מטבחיים כמו שהיא בית זונות.

החברה היא גיהנום עלי דמות. את זה ידעתי שהייתי כבר ילד כמוך, אגב גם ציירתי ציורי ביקרות על החברה בדפים גדולים של כמה מטרים יודע מה אמרו לי על ציור שמבקר תחברה? על המלך? שיש לי שגעון גדלות ואני רוצה לשנות את העולםשבעצם המלך הוא החברה ואנו כל השאר נתינים לו הפכו את זה עלי נחמד לא? אחר כך אמרו ציור גאוני ניקחל אותו לתחריות בעולם. לא הסכמתי לא ידעתי אז מזה שגעון גדלות אבל הרגשתי שמתייחסים עלי כמו למוטציה זה ממוכר לך?: כמו גאון אבל דפוק מאוד וזו הגישה של הבון בארון כהן ועוןג דומים קופים שהולכים בדרכו. וכך גם הגישה כלפי עד היום עד שאני ינתק את החבל ויעוף מכל טיפול וזה לא יקרה כי אני תחת מרותם של הורי בלי קשר לדירה המושכרת, תלוי בקצבה, בכסף על השכרה, ובהכל עד שאמצא עבוודה, אבל מי יעזק אותי? בכל עובדות שעבדתי והכי חרא, ונהכי קשות בשמש הלוהטת אספתי כבלים וקשרתי שהייתי בהובלות בלי טיפת ים ושעות. ובסוף גם משם העיפו אותי ומאוד אהבתי לעבוד כי מה אני יעשה השטחים נפלו וחשבתי שהם יפגעו אז קפצתי לעצור אותן, יודע מה הייתה התגובה הייתה?: שאני משוגע שלא מבין אבל כמובן שדאגו לי, אבל רק רציתי להציל אותם ולא הבנתי, זה כבר מעיד על כך שאטני מוכן לסכן את עצמי בשביל אחרים לא כך?
 

nati6589884

New member
אח שלי גם ככה עוזב את הבית.

הכוונה לא שהוא שמרטף שלי ממש לא אלא הוא גר לידי ואנחנו מסתובבים ביחד וכולי. הוא כמו מורה שלי ילמד אותי מה לעשות מה הבעיה עם זה?: ושאני אלמד הוא כבר היה רק בחדר שלו. ואני בשלי ונפגש רק לדבר או לצאת ביחד זו הייתה הכוונה שלי...
 

nati6589884

New member
כן אבל השאלה איך? אני לא יודע לבד.

אני צריך ללמוד אני מבין מה שאת אומרת. אבל בשביל זה אחי ייבוא איתי הוא ילמד אותי עד שאני ילמד ואז הוא יעזוב כי עכשיו לזרוק אותי שם בלי שום נסיון והבנה זה לא הפתרון נכון? הוא לא יחיה איתי תמיד רק מלמד אותי ואז היה ביחדית דיור משלו באותו מבנה ונפגש. בעניי זה פתרון טו לא מבין מה הבעיה שלך עם זה...
 
למעלה