בשורות טובות

אליסהב

New member
בשורות טובות ../images/Emo57.gif

תזכורת לסיפור שלי: לפני שלוש שנים גילוי המחלה (ואתן יכולות לתאר לעצמכן כמה רופאים מגיל 12 אמרו לי "מאוד נורמלי שככה כואב לך במחזור" ו/או "תפסיקי להתפנק" עד לאותו היום) שבעקבותיה לפרוסקופיה שבה הוצאה ציסטה בשחלה השמאלית בגודל 5 ס"מ. לפני שנה פלוס (בעקבות המלצה של סוריאנו) החלטה להיכנס להריון, בדיקה הראתה שהכל נקי ומחשבה שלי שאני יכולה לנצח את האנדו' (טעות גדולה). לפני 4 חודשים כאבים נוראיים שהסתברו כסיצטה של 5X5 על אותה שחלה שמאלית, ניתוח לפרוסקופיה שבועיים אחרי האבחון (הציסטה הגיעה ל-6X7) והחלטה משותפת עם הרופא לחכות 3 חודשים לפני שמתחילים עם טיפולים ("טבעי זה כבר לא יהיה" כי לא רוצים להחזיר את המצב אחורה). לפני שבוע, תור אצל פרופ' זיידמן שבעקבותיו נשלחנו הביתה לבצע פרופיל הורמונלי עם קבלת המחזור ובדיקת זרע מתוך החלטה לתחילת הזרעות עוד החודש ואם לא יצליח - עוד שלושה חודשים IVF. שלושה ימים אח"כ שמתי לב שהמחזור מאחר (ויאמר לזכותו שהוא מדייק כמו שעון), התחילו כל מיני תחושות וסימנים חדשים, בדיקת שתן הראתה שני פסים. היום בדיקת דם חיובית, אושר גדול והרגשה של נס. בנות, אני רוצה להודות לכן על כך שאתן קיימות, תודה לכל מי שעודדה אותי לפני ואחרי הניתוח האחרון, אין כמוכן! מאחלת לכולן בשורות טובות ורק טוב

שירה96

New member
מזל טוב!

מזל טוב חמודה ! כיף לקרוא כל הודעה כזאת!!! מי יתן ותדעי עוד הרבה רגעים כאלה של אושר שירה :)

navka

New member
מזל טוב מזל טוב../images/Emo65.gif

שיהיה לך הריון קל וכיפי

ר ו מ י ה

New member
מזל טוב ענקי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ידוע כי "פרוטוקול" ספונטני הוא ההתמחות של זיידמן
מאושרת בשבילך ומאחלת לך הריון בריא
תקין
משעמם
ומושלם

ואוו.........איזה אושר!!!!../images/Emo24.gif|ב

כ"כ שמחה בשבילך!!!! זוכרת שלא מזמן דיברנו במסרים על הניתוח... מזל טוב ענק!!!!
המשך הריון תקין, מהנה ומשעמם!!!!

יופי!

איזה יופי, עוד הריונס. מזל טוב, שימשך תקין, עגלגל, קל, שמח, בריא והכי משעמם בעולם.

lee E

New member
../images/Emo149.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

להמשך הריון ארוך ומשעמם.

ניקה25

New member
מזל טוב!../images/Emo20.gif

איזו התרגשות!!!
שיהיה הרבה הצלחה והריון קל ומשעמם!!!!!!!!

sivic10

New member
איזה כיף מזל טוב ענק!

סיפור מדהים, כן ירבו סופים כאלה כאן

ha1231

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif איזו בשורה טובה

שימשיך לך קל ותקין. איזה אושר.

מרגש מאד ../images/Emo65.gif

מאד מאד מרגש, שמחה בשבילך כל כך ומאחלת שימשיך תקין ומושלם

vanilachip

New member
מזל-טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

איזה יופי שלא הספקתם להיות מטופלים אצל זיידמן ונכנסתם בדרך הטבעית! מאחלת הריון תקין ושמח

galim29

New member
נהדר... מאחלת המון הצלחה ובריאות|4U

שמחה על הבשורות הטובות

למעלה