בשורות ועדכונים

inbardaf

New member
בשורות ועדכונים

היי כולם, רציתי להעדכן שבקרוב יחלו הצילומים לסדרה בערוץ 10 שאני לוקחת בה חלק תחת הכותרת של 'א-מינית'. מדובר בסדרה דוקומנטרית בת שישה פרקים שתעסוק בנשים וגברים. יעסקו בה בכל הדילמות של החיים המודרניים שעולות בין גברים לנשים (הורות, קריירה, זוגיות ותקשורת, אהבה, גבר ואשה חדשים וכד') תוך ניסיון לחשוף סטריאוטיפים ולפרקם. בין היתר גם נושא הא-מיניות. בגדול אין לי בעיה להתראיין ולספר את הספור שלי. עד היום כבר יצא לי לא פעם להתראיין לכתבות שונות, אבל עכשיו כשהצילומים מתקרבים אני מרגישה קצת לחוצה. מצלמות מלחיצות אותי
אני מקווה שזה יעבור בשלום ואני אהיה מרוצה מהתוצר ולא אתאכזב או גרוע מזה ארגיש שיצאתי רע בצורה כלשהי (עם או בלי קשר לא-מיניות...) אחרי הכל, מדובר בתוכנית שתשודר בפריים טיים. אז אם תהיה פדיחה - היא תהיה בגדול. אז תאחלו לי בהצלחה!

בהצלחה! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

תזכרי, אם הולכים לצלם אותך - זה אומר שתאלצי להתאפר!!!!! XDDDDDDDD אני ממש מקווה שהתוכנית תהיה חיובית כלפי הקהילה, אני לא דואגת שתראי טוב - כי את יודעת לדבר ויודעת להעביר את המסרים כמו שצריך, אני רק חוששת מה הם "יחתכו" ואיך זה בסוף ייראה ויישמע (שזה, כבר לא תלוי בך). אז, אל תשכחי לחתום איתם קודם על הסכם שאת רואה את המוצר הסופי ומאשרת אותו לפני שהם משדרים. ושוב, ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orald

New member
../images/Emo45.gif בתקשורת אוהבים סנסציות ושקרים, אז זהירות

כן... זו אחת הסיבות מדוע אני לא

מסכימה להחשף במדיה... אני לא סומכת עליהם. רק אם מי שיעשה תוכנית או סרט הוא א-מיני בעצמו, אני אסמוך עליו/ה.

inbardaf

New member
תודה! לגבי האיפור - לא יודעת

את חושבת שאיפרו את רונית כשצלמו אותה? אני לא בטוחה. זה לא צילום אולפן. זה צילום 'בשטח' סדרה דוקומנטרית עלק.. אני מפחדת מהצילום עצמו למרות כל מה שכתבת, כי זה אחרת מסתם לדבר. אם זה היה ראיון בטלוויזיה הייתי נלחצת פחות (אבל גם..
) אני גם לא סגורה על מה לומר בדיוק. עבורי א-מיניות היא כ"כ הרבה דברים. היא מתחברת בצורה עמוקה לתרבות הגברית שוביניסטית שבה אנחנו חיים. היא מתחברת לתקיפות מיניות ~במיוחד~ לאלו שלא נחשבות כתקיפות. לאלה שבתרבות שלנו נחשבות ל'ככה זה'. מצד אחד אני רוצה להשאיר את נושא הא-מיניות 'נקי' כדי שהמסר יעבור בצורה ברורה, מצד שני, אני לא יודעת כמה אצליח לא לגלוש וגם האם זה באמת נכון? חוץ מזה יש את כל הגברים שהייתי איתם בקשר שאני לא רוצה לפגוע בהם בצורה כלשהי על גבי הטלוויזיה וגם את זה לא ברור לי בדיוק איך אני עושה. קיצר, אני זקוקה להרבה הצלחה! וכמובן שאני מקווה שלא יסלפו דברים שלי. למרות שמזה אני פחות חוששת, כי במקרה הזה יש להם פחות אינטרס. האינטרס שלהם יותר בלהביא את הדיעות שלי כמו שהם. לפחות להבנתי..

תראי, אם את מחליטה להעביר את

המסר כשאת מערבת את "מעמד האישה", אז זה עלול להיות מסוכן ועלולים לפרש את "הנטייה" שלנו כזרם מהתנועה הפמיניסטית. שלא לדבר עלול להראות את הגברים שבנינו כבעלי בעיות ולא כאנשים נורמטיבים (הרי הם לא נשים, אז מה מונע מהם להנות מה"סקס"). אולי תנסי להפריד בין שני הנושאים, ותדגישי שאלו הדעות שלך בלבד כי יש בך גם צד פמיניסטי. אך לא של הקהילה הא-מינית עצמה... ואז זה מסתדר עם עניין "הדעות האישיות" שלך. בנוסף, הרי היית נשואה, יש לך ניסיון מיני, ילדים, וגם עברת טיפולים, כך שיהיה להם קשה לאמר שה"א-מיניות" שלך היא תוצר של תקיפה מינית, או משהו כזה. אחרת שליש מנשות ישראל, צריכות להיות באוטומת א-מיניות XD לגבי איפור, אני יודעת שמאפרים גם כשמצלמים בחוץ. אבל כמו שאמרת, אולי בגלל שזה דוקומנטרי אז לא יהיה צורך...

inbardaf

New member
זו הסיבה שאני לא רוצה לערב. אני אנסה לדבר על

זה 'נקי'. מצד שני, יש כמה דברים שזה נראה לי מאוד קשור וחשוב כן לדבר עליהם. טוב, אני עוד אחשוב על זה. ואשמח לשמוע את גאיה ורונית עם הניסיון שלהם.

orald

New member
לפגוע בבני זוגך לשעבר?

אם את לא מזהה אותם בשמם או משהו דומה, אני לא רואה איך זה יפגע. אולי הם ילמדו קצת על מה היה ביניכם שאולי לא הבינו לפני כן. אני את האקס שלי אחנך למה שקרה עכשיו כשהבנתי קצת יותר טוב, ואני מקווה שזה רק יעזור להבהיר לו מה הלך בינינו. הייתה לו בעיה להבין למה אני לא מסוגלת לסטוצים או יזיזות.

inbardaf

New member
אני אסביר

לא להזכיר את השם שלהם זה לא ממש יעיל. מי שמכיר אותי - מכיר אותם. אני לא מדברת על מערכות יחסים קצרות. אני מדברת על מערכת יחסים של שנים שבה החברים שלי ושלו הכירו את שנינו. כך שיש כאן שני מקומות לפגיע: 1. אם אני אציג את מה שקרה באותן מערכות יחסים מהצד שלי, הם יצאו די רעים. ואנשים ידעו מי הם.. גם בלי להזכיר שמות. (וברור שאני לא אזכיר..) 2. מאחר והנושא הוא א-מיניות, כלומר: מיניות. לדבר על המיניות שלי ומערכות היחסים שלי חושף משהו על המיניות של אותם בני זוג. ואם לי קשה החשיפה הציבורית הזו (אחרי הכל מדובר בנושא אישי מאוד) יש משהו לא הוגן בחשיפה של החיים האישיים שלהם. זה לא שאנחנו מתראיינים כזוג.

ואיך זה מבחינה משפטית?

אני מבינה את מה שאת אומרת, אבל תחשבי שגם אלו שמכירים את בני הזוג שהיו לך, זו עדיין קבוצה מאוד מצומצמת. רובם עם ישראל לא מכיר ולא יודע. בכל מקרה, לדעתי, זה יהיה בלתי נמנע...
(חוצזה, הם באמת ייצאו רעים - כי הם היו רעים!)

inbardaf

New member
זה לא משנה אם זו קבוצה קטנה או גדולה

הנקודה היא שהאנשים שקרובים אליהם ידעו אליהם דברים שהם לא בהכרח רצו שהם ידעו. ואגב - לאו דווקא רעים.. תחשבי על הבן-זוג האחרון שלי (יש כאן כמה שמכירים אותו) ואל זה שאם אני ארצה לספר על הזוגיות הזו אני אחשוף עליו דברים שהוא לא מעוניין שאחרים ידעו... גם אם לא בצורה ישירה, אז עקיפה. זה כמו להוציא אנשים מהארון.

inbardaf

New member
אני מנסה לחשוב כל הזמן איך להציג את הדברים

בצורה כמה שיותר כללית לדבר על א-מיניות ככלל ולא עלי אישית דווקא. בעיה היא שבסרטים מהסוג הזה תמיד מחפשים דווקא את הפאן האישי...

רק אומר לך דבר אחד -

המון המון בהצלחה!
אני מקווה שתרגישי בנוח עם צוות ההפקה וזה יעזור לחששות שלך להתפוגג ויעזור לך להיות טבעית ואדירה כמו שאת יכולה להיות. בהצלחה!

אוה. כשהיא טבעית ואדירה, זה צחוקים לא נורמלים

והכי מצחיק זה כשהיא מתחילה לצחוק ואז היא מתחילה לדמוע XDDDDDD

למעלה