בשורה רעה...

מצב
הנושא נעול.
בשורה רעה...../images/Emo7.gif

בשורה רעה...

הבטא אכן ירדה קצת ואני מפסיקה את התמיכה בציפיה למחזור ולטיפול הפשרה נוסף. חשבתי שלפינגווינים טוב אצל אמא...

כל כך מצטערת ../images/Emo24.gif

בשורה רעה...

הבטא אכן ירדה קצת ואני מפסיקה את התמיכה בציפיה למחזור ולטיפול הפשרה נוסף. חשבתי שלפינגווינים טוב אצל אמא...
כל כך מצטערת

כל כך קיוויתי שהיום נשמיץ את הבדיקות הביתיות. זה כל כך מתסכל אחרי כזו ציפיה. שולחת לך חיבוק גדול. מקווה שהפינגווינים שנותרו יצליחו.

גם אני

כל כך מצטערת

כל כך קיוויתי שהיום נשמיץ את הבדיקות הביתיות. זה כל כך מתסכל אחרי כזו ציפיה. שולחת לך חיבוק גדול. מקווה שהפינגווינים שנותרו יצליחו.
גם אני
כי זה הצ'אנס האחרון לעוד ילד. אין לי כוח לעשות אח"כ שוב טיפולים מלאים!!!

MIF2002

New member
../images/Emo7.gif

גם אני
כי זה הצ'אנס האחרון לעוד ילד. אין לי כוח לעשות אח"כ שוב טיפולים מלאים!!!

אוי דלית.... כמה עצוב, קיוויתי בשבילך שזו סתם עוד בטא מקרטעת שבסוף מביאה להריון תקין. חקי את הזמן ותאזרי כוחות ותחליטי איך הכי טוב להמשיך מבחינתך.
חזק חזק חזק !

../images/Emo24.gif

בשורה רעה...

לא רציתי להגיב להודעות שלך על קצב הירידה כי רציתי להאמין... מקווה שהפעם הם ישתרשו חזק ל- 9 חודשים.
בעניינים

מאיו

New member
../images/Emo24.gif כמה חבל....

בשורה רעה...

כמה חבל....
נורא קיויתי בשבילכם. כל טיפול שעובר, מקרב אותך להריון. מקווה שהפעם הבאה תהיה גם האחרונה

Hamsa

New member
../images/Emo7.gif איזה באסה...

בשורה רעה...

איזה באסה...
הייתי בטוחה שזה - זה. שולחת לך
ענקי. ומחזיקה אצבעות (מראש....) לפעם הבאה.

hope13

New member
אוף, כל-כך מצטערת...

בשורה רעה...

אוף, כל-כך מצטערת...
קיוויתי לשמוע בשורה אחרת. עצובה איתך.

אוף אני מצטערת

בשורה רעה...

אוף אני מצטערת
צר לי על כך אבל אני אישית לא מאמינה גדולה במוקפאים. אני יודעת שכבר היו דברים מעולם ויש לא אחת ולא שתיים בפורום שהרו ממוקפאים אבל גם לי זה קרה שהיה הריון כימי ממוקפאים.

אבל הריון כימי יכול להיות

אוף אני מצטערת
צר לי על כך אבל אני אישית לא מאמינה גדולה במוקפאים. אני יודעת שכבר היו דברים מעולם ויש לא אחת ולא שתיים בפורום שהרו ממוקפאים אבל גם לי זה קרה שהיה הריון כימי ממוקפאים.
אבל הריון כימי יכול להיות
גם הריון טבעי (ובהרבה מקרים בכלל לא יודעים את זה פשוט) והריון מIVF רגיל. ההצלחה של החזרת מוקפאים נופלת מטיפול IVF ישיר רק בכ-6-7%... יש לי עוד 5 פינגווינים ואני מקווה שיהיו שורדים יותר טובים...טפו טפו טפו!

העין ה 3

New member
כל כך עצוב../images/Emo7.gif

בשורה רעה...

כל כך עצוב

כל כך קיויתי לבשורה אחרת (קראתי אתמול אבל המחשב שלי היה בשביתה איטלקית). מחזיקה אצבעות לטיפול מלא ובסופו הריון תקין וארוך

מאכז נורא../images/Emo7.gif

בשורה רעה...

מאכז נורא

קוויתי כל כך שיהיה טוב . עצובה איתך ומחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה

מצב
הנושא נעול.
למעלה