בשורה רעה מאוד חייבים לעזור לבוייז

בשורה רעה מאוד חייבים לעזור לבוייז

אז ככה שמי יעל ואני גיליתי ממקור מהימן מאוד ובטוח מאוד שתחנת הרדיו גלגל"צ מחרימה להקות בנים ובגלל זה לא משמיעים את הגיים בויז שלנו בגלגל"צ...מזה צריך להיות מי הם בכלל שיחרימו להקות בנים????????????.......בנות אנחנו חייבות להגיב בנוגע לזה אסור לשבת בשקט על אפלייה שכזאת, לגיים בויז יש חומרים מעולים ושירים שכולם אוהבים ויכולים להיתחבר אליהם..אנחנו חייבות אבל ממש חייבות להציק לשלוח מכתבים להיתקשר לעשות הכל בכדי שגלגל"צ יתחילו להשמיע את הגיים בוייז....אתן לא יודעות כמה זה חשובבב אחי הגדול הוא נמצא בתחום הזה של המוזיקה והוא אמר לי שחשוב מאוד שיתחילו להשמיע אותם בגלגל"צ אחרת לא יהיה להם טוב...אז יאללה בנות אני קוראת לכולכן אם את קוראות לעצמכן מעריצות של הגיים בוייז להיתקשר למספר הזה "035126280" ולהטריד לגביי הגיים בוייז לבקש את השירים ולעשות מהפכה ולא לתת לתחנות רדיו להרוס אמנים טובים כמו הגיים בוייז...זה שהם השמיעו את אשמור את ליבי אני יודעת אבל זה היה רק במסגרת התוכנית "המצעד" וזה הכל ....וחוץ מזה לא ראיתם שישר הורידו את השיר מהמצעד אחריי שבוע אחד בלבד...גלגל"צ= 91.8 (איייכס) מתה על כולכןןןןןןןןןןןןן ואוהב מאוד את הגיים בוייז !!!להחרים את גלגל"צ!!!

למה שהן יקשיבו לנו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את יודעת אנחנו סתם בנות למה שהם יקשיבו לנו הן יעשו לנו תי נאי נאי נאי.. אבל אני ינסה בכל מקרה..|:)|

TOUSH

New member
אני תומכת בכל מלה שאת אומרת

ואנחנו יכולות לעשות הרבה
אז בננות לא להתעצל

אני המומה למראה עיניי../images/Emo12.gif

הם רוצים שאני יבוא להם שמה אני וריד להם אחד אחד ת'ראשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש?????!!!!!
איזה חצופיםםםם אני יתקשר אליהם שיעלו אותי לשידור אני ישחק אותה כאילו לא קרה כום אבל איך שהם יעלו אותי לשידור אני יצעק שכל הארץ תשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
תגידו... אמ...אמ..מתי אפשר לעלות לשידור???

איזה נשימה?!

אכלתי שניצל נחנקתי באמצע על מה את מדברת החארות האלה איתם גם כן אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את יודעת מתי אפשר לעלות לשידור?

או שמישהי יודעת??? אם כן תגידו לי באיזה תכנית ובאיזה שעה.....[אני הולכת להכנס בהם כמו שצריךךךך
]

rotemv0

New member
צודקת לגמריי!!

אסור לתת להם לא לשדר את הגיים בויז הם הכי בעולםםםםם צריך להראות להם מי אנחנו!!!!אסור לתת להם לעשות את זה..מגעילים!!בר אני איתך!!

איזה חראותתתת

שמעו בנות תתקשרו..אל תפסיקו..נגיד להן למה מה קרה?!?!מה זה כל הבולשיט הזאת???שישדרו ומהרר כי אחרי זה נעשה עליהם בסוף חררםםם.. חחח ובאמת בואו ננסה לעלות לשידור חי..הכי שווה.. תעדכנו אותי!! תודהה...

חלי 66

New member
העורך בגלגל"צ הוא חבר של אגם אני

אדבר עם אגם שתדבר איתוו ותומר לו.. וחוץ מזה לא ניראה לי כי יוני דותן(חבר של אגם עורך את המוזיקה בגלג"צ) הוא גם עוזר הפקה בשיר נולד והוא חבר טוב של הגיים בויז....

איזה חצופים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוווווו אני אתעצבן עלהם (בעצם אני כבר מעוצבנת ואני מרוקאית טוב חצי אבל מרוקאים עצבנים זה סכנה לציבור ) מהיום אני לא שומעת גלגל"צ (לא ששמעתי לפני כן)

חלי 66

New member
מאמיא ני אדבר עם אגם אבל זה בטוח

שלא יהיה לי פאדיחות שזה לא נכון.....

בונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חתיכת חוצפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אי יאכל תאמאמאמאמאמאמאמאמא אמא שלהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזה להחריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני יהרוג אחד אחד מהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני ישחט אותם מזה להחרים את הגיים בויזז הלוווו שיתחילו להרגיע לפני שאני יתעצבן נצל"ש יש לי שאלה... למישהו פה יש מספר פלא של אחד מהגיים בויז אני חייבתתת זה דחוף לייי

למעלה