בשורה משמחת

בשורה משמחת

לכל מי שמחפש טיפול מועיל ולא יכול להרשות לעצמו בגלל המחיר - מחיר הקורס האינטנסיבי בהדסה הוזל! כן, זו לא טעות - קראו שנית: הוזל! והוא מעתה 6,246 שקלים בלבד. ההחזרים מהקופות נשארו כפי שהיו 50% כך שנשאר לשלם באופן עצמי כ-3000 ש"ח. המחיר הוכתב להדסה ע"י משרד הבריאות לפי חישוב מחודש שערכו וזה בהחלט לטובת ציבור המגמגמים.

dudu2873

New member
השאלה עם הטיפול עוזר.. כי לא נראה

שיש אנשי מקצוע טובים בארץ שיודעים לטיפל בבעיה הזאת שנקראת גמגום...

זו הכללה ללא בסיס

אילו אנשי מקצוע אתה מכיר אישית בארץ? אותם ואת שיטות הטיפול שלהם? אילו אנשי מקצוע אתה מכיר בחו"ל שאתה יכול לערוך השוואות כאלו ולהניח הנחות סתמיות כאלו? אבל אם הבנתי נכון מה שמתחבא מאחורי השאלה - זו הטענה שאין ריפוי מוחלט לגמגום ולכן הקביעה שהטיפול לא עוזר. ובזה אתה צודק. אין מרפא מלא לגמגום. יש שיפור, יש התקדמות יש עליה באיכות החיים אבל אין 100%. ואם זה מה שאתה מחפש, אז באמת הטיפול לא יעזור לך. יש אנשים שהגישה שלהם איננה "הכל או לא כלום" והם יכולים להפיק הרבה מטיפול.

Oktava

New member
מיכל מלין,

האם הטיפול מומלץ גם לגמגום קל? או שהוא אינטנסיבי מ י ד י... מתי נפתחת קבוצה?

אכן

לא לכל המגמגמים הקלים הטיפול האינטנסיבי מומלץ. לכן יש לעשות אבחון ולבדוק זאת. יש גם אופציות נוספות. הקורס הבא יפתח ביולי.

amnon77

New member
ומה עושים אם יש קופת חולים ש

לא מוכנה לתת הפנייה לאבחון בהדסה בגלל שהיא טוענת שמדובר בבית חולים ולא במכון שעובד עם אותה קופת חולים והבעיה היא שבשביל לקבוע תור לאבחון צריך הפנייה מרופא משפחה?

אז משקיעים

200 שקלים בערך עלות אבחון ללא התחייבות ולא צריך הפנייה מרופא משפחה. פשוט קובעים תור. עדיף לא דרך "זימון תורים" אלא ישירות במכון. אפשר להשאיר הודעה שמעונינים באבחון ואנו חוזרים אל המתקשר. לחברי "מכבי" זה בכל מקרה ללא התחייבות אלא רק כרטיס מגנטי.

amnon77

New member
שלוש שאלות למיכל מהדסה

1. אני הבנתי מקריאה באתר של הדסה שאפשר לעשות גם טיפול פרטני עם פגישות אחת לשבוע ולי האמת יש בעיה לעשות את הקורם האינטנסיבי של השלושה שבועות אז אני רוצה לדעת אם התוצאות הם אותם תוצאות של הטיפול האינטנסיבי (כמובן אם מתרגלים) והאם המחיר הוא אןתו מחיר 2.האם אפשר לקבל את המספר טלפון הישיר של המכון שלכם 3.איך ידעת שאני חבר "מכבי"? לא כתבתי את זה בתגובה שלי

תשובות

1. הטיפול הפרטני הוא בעיקר CBT כלומר טיפול קוגניטיבי התנהגותי ומיועד למגמגמים קלים שהקושי הטכני להפיק את הדיבור מזערי וקיימת יותר בעיית חרדה ממצבי דיבור שונים והמנעות מהם. למגמגמים עם קושי רב יותר בעצם הפקת הדיבור נחוץ קורס אינטנסיבי. לכן אין להשוות בין שני הטיפולים מבחינת התוצאות כי זה לא אותו טיפול. המחיר לפגישה יחידנית הוא 100 שח בערך והטיפול נמשך 10-15 פגישות אז זה יוצא יותר זול אבל לא מתאים לכל אחד. 2. הטלפון של המכון: 02-6778656 וגם 02-6777356 וכדאי להשאיר הודעה לי או לכהתיה ואנו חוזרות. 3. אל דאגה, אני לא קוראת מחשבות ולא ידעתי שאתה חבר מכבי. רק ציינתי זאת לטובת אלו הקוראים את ההודעות שהינם חברי מכבי.

almonit23

New member
לא כ"כ הבנתי למה אתה לא מקבל הפנייה

אבל אני הלכתי לרופא המשפחה שלי כדי לקבל הפנייה. הוא הפנה אותי לרופאת א.א.ג. , והיא נתנה לי הפנייה לטיפול בגמגום. אני בקופ"ח מאוחדת, וקופה זו גם לא קשורה לבי"ח הדסה. בהצלחה.

למעלה