בשורה משמחת

בשורה משמחת

היתה לא מזמן היתה תחרות פה בפורום אני ועוד בחור בפורום זכינו בפרס- אז שי ושלום תודה רבה רבה על הכל-על כל העזרה ועל כל היחס טוב למרות שבעבר היו לנו כסחים לא קטנים ואבל תמיד ידענו איך לפתור אותם על הדרך הטובה ביותר- אז תודה רבה רבה ממני רועי

Boscorelli

New member
ותנחש מי הבחור השני?

אחי! זה אני! באמת תודה לכם!!!! אגב במזה זכיתי ומתי הפרס יישלח? אה כן... והזכייה זה הקטע על הרשימת הודעות?

רועי&רועי- פש אחלה של צוות ../images/Emo3.gif

זה צוות החנ"שים בע"מ חחחחחחחחחחחחחחחחחח

בע"מ ... זה

תרד עוד עוד עוד עוד עוד כןן כןןןןןןן עוד עוד עוד אל תשים לא אני מחורפן מתמיד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עכשיו תעלה (אין לי מושג מה זה ) חיחיחיחיחי

Boscorelli

New member
אני יודע מה זה....

זה.... עוד עוד עוד עוד עוד עוד בע"מ זה בערבון מוגבל....

ה דרומי

New member
נראה לי שהמתנה של הגולש כול כך

כבדה שהוא עדין לא חזר כאן מאז שהוא לא כותב הפורום קצת נרדם אז kציק קח לצומת ליבך ומברוק לכול הזוכים.

Super Go

New member
נראה לי שגם אני זכיתי...

אני חושב שגם אני זכיתי.... אם "מתנדב" לא שלח את ההודעה בטעות אלי, או שאני הוזה... בכל מקרה, תודה רבה! (אם זה באמת אני :) )

מתנדב

New member
ידידי, שלחתי לך מסר, ולא טעיתי...

אתה בהחלט הבחור השלישי שזכה, אז ב

Super Go

New member
תודה רבה!

תודה רבה! :O) תודה רבה לכולם, ולפורום הזה שאני כל יום לומד ממנו דברים חדשים, ולומד לייעל ולבצע את הפעילות בצורה הרבה יותר טוב! תודה!

Boscorelli

New member
אני רוצה להודות ל:

קודם כל להורי שהביאוני עד הלום לג'וליה רוברטס שלמדתי מהזיבולי שכל שלה איך לכתוב את נאום זה לפידל קאסטרו שרק בגלל התחלתי לקנות קאסטרו לגולדה מאיר כי רק בגללה התחלתי ללבוש נעלי גולדה למורה שלי לספורט שצחקתי על הקרחת שלו ושמשחק ברידג' עם סבתא שלי למוכר פה במכולת שתמיד היה לו חלב טרי על הבוקר למורה לתנ"ך שנתנה לי סיבה טובה של שעתיים להירדם בשיעורים שלה ולסדאם חוסיין שבגללו ובלל הבהלה בעולם הוא גורם לי לצחוק על הטיפשות של אנשים וזהו... ממש תודה לכולם ותקפצו לי... חחחח לא סתם ביי

למעלה