בשורה משמחת
אז מאיפה להתחיל, מהסוף או מההתחלה, אתחיל מאיפשהו..... עברתי הרבה בתקופה האחרונה, עברתי אובדן מאוד מאוד קשה לפני שנתיים שלאחריו פיתחתי לחץ דם גבוהה וחשש לפגיעה בכליות, דבר אשר הרחיק אותי מאוד מכל נושא הטיפולים והמחשבה על הריון. מאז החלמתי ואני מטופלת בכדורים ומאוזנת היום ברוך השם. קיבלתי אישור להתחיל שוב את הטיפולים עברתי לבית חולים פרטי, וכן רופא פריון פרטי בשילוב עם דיקור שמאוד עזר לי להתמודד עם כל מהלך הטיפולים, בטיפול האחרון עשיתי דיקור בכל תקופת הזריקות וכן לפני השאיבה דבר שעזר מאוד בעת השאיבה, וכן דיקור לפני ההחזרה ואחריה בתחום הבית החולים. היום אני יכולה כבר לספר שקיבלתי מתנה גדולה מאוד,
הטיפול הצליח ואני בהריון, כרגע בחודש רביעי, עברתי לפני שבועיים תפר צווארי כדי למנוע הריון מוקדם כמו הריון קודם, אתמול עשיתי סקירת מערכות, והכול תקין ברוך השם, שומרת מאוד מאוד על עצמי ולא מתאמצת בכלל מלאת חששות ופחדים אך זהו דבר טבעי ביותר באיחוד אחרי מה שעברתי. עדיין עובדת כרגיל אך יכול להיות שזה השתנה בהמשך, ע"פ הוראת הרופאים. התלבטתי מאוד אם לכתוב לכן, כי אני כל כך יודעת כמה זה קשה לשמוע למי שנמצאת בטיפולים וכל כך כמהה להריון, לכל אחת יש צביטה בלב למרות כל השמחה עבור האחרת, אני בסך הכול רוצה לשמח אתכן, שתיראו שכולן יכולות וכל אחת בזמן שלה, לכולן זה מצליח בסוף למרות כל הקשיים והחוויות הלא נעימות שאנחנו עוברות. אני שולחת לכולכן
ים ומאחלת לכל מי שרק רוצה שאלוהים ישלח בהקדם, את המתנה הזו. נשיקות לכולכן ותודה על התמיכה.
אז מאיפה להתחיל, מהסוף או מההתחלה, אתחיל מאיפשהו..... עברתי הרבה בתקופה האחרונה, עברתי אובדן מאוד מאוד קשה לפני שנתיים שלאחריו פיתחתי לחץ דם גבוהה וחשש לפגיעה בכליות, דבר אשר הרחיק אותי מאוד מכל נושא הטיפולים והמחשבה על הריון. מאז החלמתי ואני מטופלת בכדורים ומאוזנת היום ברוך השם. קיבלתי אישור להתחיל שוב את הטיפולים עברתי לבית חולים פרטי, וכן רופא פריון פרטי בשילוב עם דיקור שמאוד עזר לי להתמודד עם כל מהלך הטיפולים, בטיפול האחרון עשיתי דיקור בכל תקופת הזריקות וכן לפני השאיבה דבר שעזר מאוד בעת השאיבה, וכן דיקור לפני ההחזרה ואחריה בתחום הבית החולים. היום אני יכולה כבר לספר שקיבלתי מתנה גדולה מאוד,