בשורה משמחת

ha1231

New member
בשורה משמחת

אז מאיפה להתחיל, מהסוף או מההתחלה, אתחיל מאיפשהו..... עברתי הרבה בתקופה האחרונה, עברתי אובדן מאוד מאוד קשה לפני שנתיים שלאחריו פיתחתי לחץ דם גבוהה וחשש לפגיעה בכליות, דבר אשר הרחיק אותי מאוד מכל נושא הטיפולים והמחשבה על הריון. מאז החלמתי ואני מטופלת בכדורים ומאוזנת היום ברוך השם. קיבלתי אישור להתחיל שוב את הטיפולים עברתי לבית חולים פרטי, וכן רופא פריון פרטי בשילוב עם דיקור שמאוד עזר לי להתמודד עם כל מהלך הטיפולים, בטיפול האחרון עשיתי דיקור בכל תקופת הזריקות וכן לפני השאיבה דבר שעזר מאוד בעת השאיבה, וכן דיקור לפני ההחזרה ואחריה בתחום הבית החולים. היום אני יכולה כבר לספר שקיבלתי מתנה גדולה מאוד,
הטיפול הצליח ואני בהריון, כרגע בחודש רביעי, עברתי לפני שבועיים תפר צווארי כדי למנוע הריון מוקדם כמו הריון קודם, אתמול עשיתי סקירת מערכות, והכול תקין ברוך השם, שומרת מאוד מאוד על עצמי ולא מתאמצת בכלל מלאת חששות ופחדים אך זהו דבר טבעי ביותר באיחוד אחרי מה שעברתי. עדיין עובדת כרגיל אך יכול להיות שזה השתנה בהמשך, ע"פ הוראת הרופאים. התלבטתי מאוד אם לכתוב לכן, כי אני כל כך יודעת כמה זה קשה לשמוע למי שנמצאת בטיפולים וכל כך כמהה להריון, לכל אחת יש צביטה בלב למרות כל השמחה עבור האחרת, אני בסך הכול רוצה לשמח אתכן, שתיראו שכולן יכולות וכל אחת בזמן שלה, לכולן זה מצליח בסוף למרות כל הקשיים והחוויות הלא נעימות שאנחנו עוברות. אני שולחת לכולכן
ים ומאחלת לכל מי שרק רוצה שאלוהים ישלח בהקדם, את המתנה הזו. נשיקות לכולכן ותודה על התמיכה.

חנוש ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

איזה כייף לשמוע
המון המון
יקרה
מאחלת לך הריון ארוךךךךךךךך, קל ומשעמםםםםםםםם
תמיד כייף ומרגש לקרוא על עוד אנדואית שהצליחה

ha1231

New member
תודה רבה הלוואי שרק יעבור בשלום, אמן.../images/Emo140.gif

זואילי

New member
../images/Emo24.gif בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo24.gif

וגם.... ידעתי! ידעתי! ידעתי! ידעתי!
הייתה לי תחושה לגבי ה"היעלמות" שלך
ואני כל כך שמחה לקרוא את הודעתך
חן יקרה, שיהיה הריון קסום ועגול, תקין ומושלם והכי משעמםםםםםם
מליון חיבוקים

ha1231

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זה פשוט לא יאומן שכולם כבר מחכים לבשורה הזו אך לכל מי שאני מספר בסביבתי כולם אומרים, או שהם ידעו או שהייתה להם הרגשה, כאילו זה היה צריך לקרות עכשיו. וגם כל כך הרבה חלמו את זה ובאו להגיד לאמא שלי.

ווואאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייי

יקרתי איזה יופי איזה אושר ווואווווו אני כל כך שמחה כל כך מאושרת ייווווווו אושר אושר אושר איזה כייף את לא מאמינה כמה ריגשת אותי עכשיו כמה עשית לי שמח. יקרה מאחלת לך את כל הטוב שבעולם מאחלת שימשיך ארוך עגול משעמם ותקין תשמרי על עצמך...שום דבר לא בורח איזה כייף מזל טוב שכחתי להגיד מרוב אושר... חיבוקים מיליונים

ha1231

New member
תודה רבה יקירה, איזה כיף לקבל כל כך הרבה

אהבה, וברכות מכן, אני לא ממהרת לשום מקום ולוקח את הזמן באיזי, טועים פעם אחת בחיים ולומדים את הלקח.

ShirYaki

New member
וואוו, וואוו ושוב וואווו איזה יופי!

אני קוראת וקוראת וקוראת ומכל מילה בהודעה שלך אני מתמלאת באושר! זוכרת היטב מה עברת ואני כל כך שמחה בשבילך! מאחלת לך שימשיך קל קל קל ותקין ומושלם ומדהים. עשית לי את היום, באמת!

הללויה הללויה הללויה הללויה ה-ל-ל-ו-י-ה../images/Emo79.gif

וואו וואו וואו!!!! איזה יופי לקרוא הודעה כזאת ממך. המון המון המון
ואני באמת מאחלת לך שימשך תקין, קל, עגלגל, שמח, בריא והכי הכי משעמם בעולם ושהפעם באמת תצאו בידיים מלאות ובלב שמח. עוד משהו קטן: איפה האבקה שלך איפה????

ha1231

New member
שולחת אליך חופן מלא של אבקה הלוואי שזה יצליח

אין כמוני שתהיה מאושרת בשבילך, הלוואי מאחלת לך רק טוב והרבה בריאות והצלחה. שולחת אליך הרבה חיבוקים ומחזקת אותך.

g a l i 2 6

New member
המון מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אל לך לחשוש מלספר ועוד לנו זה כל כך מעודד לשמוע!!!!!!!! מי ייתן ותזכי להמשך הריון תקין ומשעמם!

kululu2B

New member
וואו וואו ושוב וואו וגם קולולולולולול../images/Emo24.gif

המון מזל טוב, מותק! איזו התרגשות! ואנא פרטים- מי הרופא? מי המדקר? כמה טיפולים? וגם- איפה איפה איפה איפה איפה ה-אבקה?

ha1231

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif אני שולחת לך מסר עם הפרטים

annabell Lee

New member
וווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווו

איזו הודעה מדהימה!! כל פעם אני נזכרת בך וחושבת מה קורה איתך מאז האובדן ההוא.... כל כך שמחה לשמוע! מחזיקה לך אצבעות להריון ארוך, עגול ומשעמם!

בשעה טובה ../images/Emo25.gif../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif../images/Emo65.gif

שיעבור לך בקלות ובשלום אמן ואמן
שיהיה הריון ארוך מושלם ומשעמם

למעלה