בשורה משמחת!!!! ../images/Emo13.gif
יש לי בשורה משמחת! אותי היא לפחות היא גרמה לאושר ואני מקווה שגם אתם תהיו מאושרים בשבילי!!! אני כבר כמעט שבוע בגמילה מהאיי סי קיו- אני עכשיו צריכה להסביר את עצמי...זה לא שאני לא נכנסת בכלל אני פשוט נכנסת ה-ר-ב-ה פחות!!!! היום הייתי בקושי רבע שעה...בדרך כלל בשעה כזאת אני כבר אחרי 4 שעות איי סי קיו...
אני מקווה שאבא שלי שם
למאמצים שאני עושה כדי לא להיכנס לאיי סי קיו... אני כבר מרגישה הרבה פחות את הצורך להיכנס לאיי סי קיו, עכשיו למען האמת אני כבר חצי שעה באינטרנט והאיי סי קיו סגור ואני אפילו לא טורחת לפתוח אותו כי לא בא לי!!!! מי האמין שאני יגיד מתישהו שלא בא לי להיות באיי סי קיו??????????????? אני אישית שמחה, אני מרגישה הרבה יותר טוב!!! אני יוצאת המון מהבית...חברים, חברות, קניון... אני מקווה שאתם שמחים בשבילי ושאני יצליח להחזיק מעמד ואני מקווה שבשביל כל אחד מכם שתוכלו להרגיש טוב ואושר כמוני (לא כל האושר זה מההפסקת האינטרנט- חלק ממנו בא מהדבר שקוראים לו אהבה) אז מי שמנסה ולא מצליח, גמילה קלה
יש לי בשורה משמחת! אותי היא לפחות היא גרמה לאושר ואני מקווה שגם אתם תהיו מאושרים בשבילי!!! אני כבר כמעט שבוע בגמילה מהאיי סי קיו- אני עכשיו צריכה להסביר את עצמי...זה לא שאני לא נכנסת בכלל אני פשוט נכנסת ה-ר-ב-ה פחות!!!! היום הייתי בקושי רבע שעה...בדרך כלל בשעה כזאת אני כבר אחרי 4 שעות איי סי קיו...