בשורה משמחת!!!!

lee_1

New member
בשורה משמחת!!!! ../images/Emo13.gif

יש לי בשורה משמחת! אותי היא לפחות היא גרמה לאושר ואני מקווה שגם אתם תהיו מאושרים בשבילי!!! אני כבר כמעט שבוע בגמילה מהאיי סי קיו- אני עכשיו צריכה להסביר את עצמי...זה לא שאני לא נכנסת בכלל אני פשוט נכנסת ה-ר-ב-ה פחות!!!! היום הייתי בקושי רבע שעה...בדרך כלל בשעה כזאת אני כבר אחרי 4 שעות איי סי קיו...
אני מקווה שאבא שלי שם
למאמצים שאני עושה כדי לא להיכנס לאיי סי קיו... אני כבר מרגישה הרבה פחות את הצורך להיכנס לאיי סי קיו, עכשיו למען האמת אני כבר חצי שעה באינטרנט והאיי סי קיו סגור ואני אפילו לא טורחת לפתוח אותו כי לא בא לי!!!! מי האמין שאני יגיד מתישהו שלא בא לי להיות באיי סי קיו??????????????? אני אישית שמחה, אני מרגישה הרבה יותר טוב!!! אני יוצאת המון מהבית...חברים, חברות, קניון... אני מקווה שאתם שמחים בשבילי ושאני יצליח להחזיק מעמד ואני מקווה שבשביל כל אחד מכם שתוכלו להרגיש טוב ואושר כמוני (לא כל האושר זה מההפסקת האינטרנט- חלק ממנו בא מהדבר שקוראים לו אהבה) אז מי שמנסה ולא מצליח, גמילה קלה

lee_1

New member
אכן כן...

בקרוב מאוד בתאריך 9.8 אם לדייק יש לי יומולדת
אני רוצה לבקש מתנה (מצטערת שאני לא נימוסית ומבקשת...) אבל המתנה שאני רוצה שניפגש כולנו בצ´אט... לא חשוב היום ולא חשוב השעה...אני בדרך כלל יכולה תמיד אני יהיה מאוד שמחה אם תסכימו...ביי ביי ולכל מי ששואל יש לי כרטיס אישי שבו יש את האימל שלי ואת האיי סי קיו ותמיד אפשר לפנות אליי.... (מצטערת אימג´ן אבל אני חושבת שהכי טוב זה שפשוט עניתי ונסיים עם זה)

e-magine

New member
מקובל עליי מה שענית

ולגבי הצ´אט, גם אני בעד, רק שצריך לקבוע כמה ימים מראש. חוץ מזה יש כאלה שלא אוהבים צ´אטים, ושירז כנראה עדיין בחו"ל. אחזור אלייך בנושא הזה בהקדם. אגב כמובן שאין לי אנשי מודיעין
ואת תאריך הלידה שלך גיליתי בכרטיס שלך באיי סי קיו.

שירז**

New member
אני כבר כאן,

אפשרי לקבוע לשוחח אין בעיה עם זה, e מחכה לך מייל , נחגוג ללי יום הולדת וירטואלי , תקבעו שעה ויום, אגיע

e-magine

New member
ברוכה הבאה שירז ../images/Emo42.gif

אני כבר רץ לאי-מייל, תזהרי גם את מהתולעת כי היא באה כל יום לבקר כמה פעמים.

שירז**

New member
האמת עייפתי מהתולעת

היא מבקרת אצלי שלוש פעמים ביום, מלחמת התשה כל פעם מחדש כבר שבוע וחצי של מלחמה, לשים עליה רגל והכל יסתדר

ronnyorbach

New member
אופס... בעצם יש לך איי.סי.קיו...

מה הכינוי ו\או המספר? אני מבטיח לא לדבר יותר מדי... מאיפה את?

e-magine

New member
אני מבקש ממך לי לא לענות בפורום

על זה. וממך רוני לפנות באי-מייל, בשביל זה הוא קיים.

נשואה

New member
לא רק שמחה - גם מקנא.

הלוואי ויכלתי להגיע למצב הזה צריך הרבה כח רצון אין לך מושג כמה שאני שמחה בשבילך, זה באמת טופ. תאחלי לי שבקרוב אצלי...

lee_1

New member
../images/Emo50.gif

אני מאחלת לך ולכל הפורום שתצליחו!!! ובשביל שתצליחו צריך עזרה...ובשביל זה אנחנו כאן אחד בשביל השני!

lee_1

New member
אוף אוף אוף אוף אוף!!!! ../images/Emo10.gif

עד ללפניי 10 דקות לא הרגשתי צורך עז להיות באיי סי קיו למרות שהוא היה פתוח, ואז קראתי את ההיסטוריה שלי עם ידיד שלי והוא שלח לי היום הודעה כשלא הייתי מחוברת, עכשיו הקטע עם הידיד הזה הוא שהוא גם הבן שאני אוהבת... ולפתע הרגשתי תחושת החמצה על זה שלא הייתי מחוברת לאיי סי קיו כמו אינפוזיה כל היום!!! עכשיו אני עומדת
קיוויתי שזה לא יהיה קשה

e-magine

New member
לי, חמודה אני חושב שאת בכיוון הנכון

מה שחשבתי, די הרבה זמן, הוא שבעצם האיי סי קיו בשבילך הוא אמצעי קשר עם הבן הזה, כמו גם שאמרנו, יחסי אנוש וירטואליים, ברגע שהיחסים עוברים למישור המציאותי יותר, פוחטת תחושת הצורך באיי סי קיו, אך היא לא נעלמת לגמרי. אני חושב שאת תהיי בסדר. בעצם אני בטוח.

רוזנה

New member
בהחלט משמחת ../images/Emo13.gif

כמכורה ותיקה וגם כנגמלת ותיקה (לא נשמע טוב מה?!?
) כל הכבוד!!!

רוזנה

New member
יצאתי לבלות

ולא סתם, אלא עם אנשים שבאמת רציתי להיות איתם וניסיתי להכיר אנשים חדשים בזמן היציאה וכל הקשרים שהיו לי בנט ניתקתי כמעט לגמרי... והיו לי הרבה כאלו... מתכון מוצלח? לא יודעת... כל אחד והשיטות שעובדות עליו יותר

למעלה