בשורה לא משמחת

בשורה לא משמחת

בעלי באותו מצב מנותק מהעולם. אבל ממשיך ליפול אתמול בבוקר נפל מהמיטה וקבל מכה חזקה בראש מהמגירות שליד המיטה. אני קפצתי אליו כולי רועדת מפחד העובד הרים אותו למיטה , בדקתי שהכל בסדר ואין חבלות יותר מאוחר הלכתי להתעמלות , בחזרה הביתה ממהרת ותרודה לא הבחנתי בשקע בכביש על מעבר החציה וכך נפלתי עקמתי את הרגל ונשכבתי באמצע הכביש . לא יכולתי לקום הכאבים בכרסול היו חזקים מאוד עד ששתי בחורות עזרו לי לקום . התבישתי שלא יראו אותי ובקושי הגעתי הביתה .לאחר כשעה הכאבים התחזקו ולא יכולתי לדרוך על הרגל . התקשרתי למוניטור הם שלחו לי אמבולנס ,הזעקתי את אחי שגר בפתח תקוה וכך נסענו לבית חולים השרון עשיתי צילום והתברר שיש לי שבר בקרסול, היינו כמה שעות בבית חולים מזלי שרופא האורטופד היה הרופא שלי מקופת חולים ובזכותו קבלתי שירות מעולה ומהר. עכשו אני סגורה בבית עם תחבושת וכאבים ,אני מקוה בעזרת השם שהכל יהיה בסדר ואחלים מהר. האניבי קראתי על המצב של אמא שלך ומאוד כאב לי עליה ובפרט עליך על היסורים שאת עוברת , אני מאחלת לה רפואה שלמה ולך הרבה כוח ובורא עליון יעזור לך ,שמרי על עצמך. חני יקירה הבעיות לא עוזבות אותך עובר עליך משבר אחד אחרי השני . בנוגע לארנונה את צריכה לבקש פגישה עם המנהל ולא עם איזה פקידה שלא מבינה שום דבר , יושבות שם פקידות שאין להם מושג בסידור הארנונה אני ישבתי שם ליד אחת הפקידות וראיתי מסביב כל אחת שואלת את השניה מה עושיםפה ומה עושים שם .לכן תגשי למנהל תעלי בפניו את כל הבעיות שלך והעיקר תעמדי על כך לקבל את ההנחה, ממש בתוקף בלי לותר ובלי להתבייש. חני אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. ולכן חברותי נילי ,אריאלה ,טובה ,זהבה ולכל חברי הפורום אני מאחלת בריאות ליקירכן ולכן הרבה כוח , בריאות וימים טובים. חושבת עליכן בהרבה אהבה אביבה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

אוי ואבוי, לא מתאים לך ליפול ככה ולשבור קרסול... את צריכה להיות בריאה וחזקה בשביל בעלך החולה. האם התקנאת בו בנפילות שלו??? (סתאאם). תשמעי, אסור לכם להמשיך וליפול ככה. הנפילות האלה עלולות לגרום לצרות צרורות. את צריכה להאט קצת את הקצב, עכשיו שיש לך את העובד, תורידי מעליך חלק גדול מהנטל, עם קרסול שבור את גם לא יכולה לעשות הרבה בבית עכשיו, אז צריך להשלים עם מה שיש, ותודה לאל שיש את העובד הזר, הוא כבר ידאג לניקיון ולבעלך החולה, ואת יקירתי, חייבת לנוח קצת. חוץ מזה, במחשבה שניה, שקע בכביש על מעבר חציה זה ממש מכשול, ואת יכולה אפילו לתבוע את העירייה. הם חייבים לדאוג שמעבר החציה יהיה תקין ונוח למעבר ולא שאזרחים יפלו עליו וישברו קרסול בגלל שקע בכביש. לדעתי יש כאן מקום לתביעת פיצויים מהעירייה, שגובה ארנונה שערורייתית מהאזרחים... אני מקווה יקירתי שתוכלי להגיע למפגש הבא שלנו ביום ב'... שמרי על עצמך, נוחי הרבה, פנקי את עצמך ואולי אפילו שהילדים יתחילו לדאוג קצת גם הם... החלמה מהירה, קבלי חיבוק ענק

שריוש2

New member
אוי../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

שמרי על עצמך! וכמו שאפס שתיים ארמרה, נקווה שבזה שנגמר, ושמעתה נשמע רק בשורות טובות(:) החלמה מהירה, תרגישי טוב!:)

אביבה יקרה , החלמה מהירה

מצער לשמוע שגם את נפלת ושברת את הקרסול. אני מקווה שאם לא שמו לך גבס אז אולי המצב לא נורא. האם מותר לך לדרוך על הרגל? אני מתארת לעצמי שזה גם כואב מאד ומגביל אותך ובאמת יש מזל שישנו העובד בבית והוא ינקה ויסדר. אביבה , אל תתביישי ותבקשי עזרה מהילדים וממי שיכול כדי שהרגל שלך תחלים כמו שצריך. אנחנו הנשים , חושבות עצמנו יותר מדי לסופרוומן עד שאנו נופלות. את חייבת לתת לרגל להבריא ולשבר להתאחות. מאחלת לך שההחלמה תהיה מהירה ומוצלחת והרגל תחזור לאיתנה. חיבוק ענק ממני ורק בשורות טובות , לילה טוב, טובה

zs1957

New member
אביבה היקרה, רפואה שלמה

מצער לשמוע כי בנוסף לנפילתו של בעלך גם את נפלת ושברת א ת הקרסול. גם אם לא גבסו את הקרסול עלייך לנוח ולא לדרוך על הרגל.את בוודאי סובלת מכאבים חזקים ומוגבלת בתנועה. מזל שיש לך עובד זר בבית שיוכל לטפל בבעלך וגם לעזור לך. אנחנו הנשים מתנהגות כסופרוומן רוצות להספיק הכל ומהר וכמו שאמרה נילי יש להאיט את הקצב ,אין מה למהר. אנחנו רוצות להספיק הכל ומשלמות על כך בתאונות בבית, בנפילות ברחוב. עלינו להיות ערניות ולשמור על עצמנו. תנוחי עד שהרגל תחלים אל תתביישי לבקש עזרה מהמשפחה. שולחת לך חיבוק ענק ,
תרגישי טוב , יום נפלא. זהבה שחם

../images/Emo24.gifאביבה'לה הוי כמה עצוב שגם את נפלת

צריך להתלונן בעירייה על השקע בכביש , התקשרי 106 ותספרי להם מה קרה לך ושלא יקרה גם לאחרים , אם יש לך שבר למה לא שמו לך גבס? האם מספיק תחבושת? אביבה הזהרי על עצמך את צריכה להיות חזקה בשביל אישך,אביבה אולי תשימי מפה עבה על המגירות או מגבת כדי שאם חלילה יפול שוב הוא לא יקבל מכה,אביבה אני מאחלת לך רפואה שלימה ושתוכלי לתפקד עם הרגל הפגועה מהרה ולאישך שנשמע רק בשורות טובות .

קורנית

New member
החלמה מהירה, אביבה

ותורידי מעל הרגל קצת משקל בכך שתתני לעובד לעשות חלק גדול מעבודות הבית...

hregev

New member
../images/Emo96.gif אביבה יקרה החלמה מהירה

הצטערתי לשמוע על נפילתך והשבר בקרסול שלקית בו. צריכים שבע עינים וגם לא לסמוך על עצמינו כל כך. את צריכה המון כוחות גוף וכוחות נפש כמו כולנו בעצם, על מנת לעבור את מה שישנו ועוד מחכה לנו. לדעתי את צריכה לבקש ממישהו שיצלם את המפגע בכביש שבו נפלת ולהגיש תביעה לעיריה, על דבר כזה לא עוברים בשקט. כמו שאומרות לך כולן , מזלך שיש לך עובד בבית, והוא יהיה גם לך לעזר, בכל אופן אני מקוה לראות אותך עומדת על הרגלים ביום שני ושתהיה לך החלמה מהירה כי אין לך ברירה אחרת. בקשר לבעיות שלי עם העיריה בקשר לארנונה , פניתי אתמול לעורך-דיןמפני שאין לי כח בשבילם, עכשיו הם מבקשים , צילומי ת.ז. דו"ח מהבנק על שלושה חודשים אחרונים והכי מצחיק - אישורים על פנסיה (אצלנו לא קיים דבר כזה) לא ייתכן שארבע פעמים השנה אישרו לי את ההנחה אחרי כל מיני דרישות שונות ומשונות ואחר-כך ששלחו לי הביתה שאינם מאשרים ועלי להביא אישורים נוספים. טוב, כאן אסיים בברכת בריאות שלמה לכולם והמון סבלנות, להתראות ביום שני. חני

../images/Emo24.gifחני, ממש לא יאמן מה שעושים לך בעירייה

אני הייתי הולכת למנהל המחלקה ודופקת על השולחן.כדי שיפסיקו לטרטר בני אדם.בשורות טובות

למעלה