בשורה טובה

בשורה טובה../images/Emo188.gif

היום קיבלתי בדואר מעטפה גדולה ויפה ובה אישור זכאות לתואר ראשון. לאחר שלש וחצי שנים סיימתי תואר בממוצע של 87 % הבעיה היא שיצאתי אולי עשיר תרבותית, אך התרוששתי כלכלית..

tsiporganeden

New member
מזל טוב אביבי, היידה עכשיו לתת את

כל המשקל, למציאת עבודה, זה יפה מאוד, אגב מה למדת?

מציאת עבודה

אני מפגיז בקורות חיים. נוסע מפעם לפעם למרכז דבר לא עוזר. וגם שטזו לי מילואים עד מאי..

tsiporganeden

New member
תראה מותק, אתה צריך ללכת בעצמך,

למפעלים הגדולים, לא לשלוח קורות חיים, זה עוזר כמו כוסות רוח למת, ללכת בכוחות עצמך, להציע את עצמך, לצאת מהבית אחרי שנשמת כמה נשימות עמוקות מהאף ולהוציא דרך הפה, ואז לבקש מאלוהים שיעזור לך למצוא עבודה, אבל ללכת בכוחות עצמך, לא להשאיר קורות חיים, הם זורקים את זה לפח, בעיקר אם יש להם 200 - 300 קורות חיים, הם ישבו לקרוא הכל? בהצלחה.

ר ש ל

New member
אביב סתיו מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo141.gif

מזל טוב על קבלת התואר, ובהצלחה במציאת עבודה, בימים אלו זה לא פשוט אך אל לנו מלהתיאש, המצב במדינה ישתפר פעם (תאמין) ולך יש כבר נקודת זכות גדולה, הלימודים. לבנתיים בשביל להתייצב כלכלית תתפשר על כל עבודה ורק לא להתיאש, יגעת ומצאת תאמין. מחר תאיר השמש גם לאביב סתיו,
רשליקה...

בשכה טובה ומוצלחת ../images/Emo140.gif

אביב וסתיו יקר, אל יצר לבך על כי התרוששת, השכלה - היא נכס גדול לאדם... נקודת התחלה טובה בחיים! מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפנה

avielss

New member
הופ הופ הופ הופ זה נורא שמח

זה קרה זה קרה לא על הירח :) אביב המון המון המון ושוב המון מזל טוב כל הכבוד נכנסת עכשיו לחיים האמיתייי שיהיה בהצלחה

אסטרלו

New member
../images/Emo50.gif אביבוש

אחרי כל ה-
שבלעת הגיע הזמן ל-
תכף תמצא עבודה ותראה שהכל יהיה אחלה (לא חומוס!)

רותי ב.

New member
|גביע| ומלא ברכות, על

הזכאות לתואר ראשון... מקווה שכמו שהתמדת בלימודים, והצלחת, כך גם אם לא תתיאש, תמצא עבודה, ותעלה על דרך המלך
ממני שוב מלא ברכות... וישר כוח ובהצלחה

avielss

New member
לא קלה היא לא קלה דרכינו

ואכן היא לא קלה אתה תאכל הרבה ץץ עד שתגיע למנוחה ולנחלה. אבל אין ספק שבסופו שך דבר תגיע

may55

New member
ברוו אביב וסתיו בהצלחה בהמשך הדרך

לא תנצחו אותי מילים ולחן: נעמי שמר מבצע : יהורם גאון מחלוני אני רואה רחוב כמו נהר גואה ואנשים לעבודת - יומם הולכים ותינוקות של בית רבן עם הילקוט שעל גבם ובידיהם כמה ענפי הדס פורחים פתאום זה בא ומתבהר ולעצמי אני אומר לא תנצחו אותי לא מנצחים אותי כל כך מהר מחלוני אני רואה מטוס ממריא, מטוס דואה ומתחבא בעננים הרחוקים אני שומע מכונה במנגינה הנכונה שמתגלגלת בחוצות ובשווקים פתאום זה בא ומתבהר ולעצמי אני אומר לא תנצחו אותי לא מנצחים אותי כל כך מהר בחלוני אביב וסתיו
ויום גשום ויום שרב ואור וחושך ויחיד ומקהלה זה מתערבב, זה מתערבל שירי קינה, שירי הלל ולפעמים זו המולה אחת גדולה פתאום זה בא ומתבהר ולעצמי אני אומר לא תנצחו אותי לא מנצחים אותי כל כך מהר

רחילו

New member
../images/Emo49.gif אביב

המון הצלחה והכי חשוב לחשוב חיובי גם אתה תכנס למעגל העבודה באיזה שלב

revach

New member
ברכות../images/Emo60.gif

אביב, ראשית ברכות על קבלת תואר ראשון. קראתי שמישהו הציע לך ללכת למפעלים ומקומות עבודה במקום לשלוח רק קורות חיים. נראה לי שזה צעד נכון. אני עובדת במקום שבו מגיעים המון קורות חיים ולא כל רזומה כזה מקבל את הטיפול הנכון. נדמה לי, שבזמנים קשים אלו, נכון יהיה לפנות לחברות לכח אדם. וכעת, תרשה לי לשאול אותך שאלה: אם אתה בפורום של תרבות הלאדינו, איך זה שאתה לא כותב בלאדינו? בהצלחה, רשליקה

היי רשליקה

אמנם אני כותב קורות חיים, נוסע למשרדי כח אדם ובקרוב (אחר שקיבלתי את האישור על התואר) אבקר גם בלשכת העבודה (לאקדמאים) מה כבר כל כך קשה למעסיקים לקבל אותי כפקיד מושתן? מה הם רוצים? דם כחול? דוקטורט? הון מושקע בקרנות סיכון? אני גם מחפש עבודה כמוכרן בחנות או בייצור בכל אופן -לא בטלמרקטינג(דבר שעשיתי בעת היותי סטודנט)

avielss

New member
אביב -זה לא הם..

זה המצב המחורבן אבל אל תפסיק לקוות

tsiporganeden

New member
אביב חמודי, ניסית ללכת לקניונים,

מחנות לחנות, גם בהיפרים עצמם, במחלקות, ירקות, בשר, משרד ראשי, וכו'.... אבל במו רגליך, אחרת חבל על הזמן, קורות חיים נזרקים לפח, תאמין לי אני יודעת על מה אני מדברת, רק ללכת במו רגליך, להראות להם את התואר ולהגיד להם שאין עבודה שמבזה את בעליה, ולא איכפת לך לעשות כל עבודה העיקר שתהיה לך עבודה. זה מאוד עוזר, גם אם המשכורת בהתחלה מעטה, שיהיה לך סבלנות היא תגדל, רק תתחיל ותתמיד. בהצלחה חמודי. עוד דבר: לפני שאתה הולך, תודיע לי אשלח לך אהבה רוחנית, ואנרגיות חיוביות, כך שיהיה לך כח רוחני, וזה יעזור לך מאוד.

revach

New member
בהצלחה

אביב, רק כעת שמתי לב שענית לי. כנראה, שאני לא מתמצאת כל כך באיך כותבים בפורום זה. אבל, כדברי חכמינו: יגעת, מצאת! ואם להוסיף נימה אישית, אז אספר לך שבתי הבכורה עומדת להשתחרר מהצבא בעוד חודש וגם היא רוצה לחפש עבודה, ואני שואלת: איך אפשר במצב הנוכחי. בכל מקרה, מאחלת לך הצלחה בהמשך דרכך. רחל (רשליקה) שבת שלום

למעלה