בשורה טובה לעקרות.............

שקדי

New member
בשורה טובה לעקרות.............

אפשר כבר עכשיו לרוץ לכפר יחזקאל ולרכוש חלב מעטיניו של התיש עמנואל סגולה בדוקה לפוריות בעה´´ש................

magy

New member
אוייי

מה הוא אכל שם בכפר יחזקאל? גם אני רוצה ביס ......

שילה1

New member
ברוך הבא BT1../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

הזכרת לי בשמך את כדורי הבויטקס המגעילים,בהם הלעיטו אותי בילדותי,בצמוד לשמן דגים...מממממרררררררררררררר..

B T1

New member
לשילה1

תודה על הברכה, אבל לא יפה להשוות לבויטקס B T= בחור טוב

B T1

New member
לא אבד

כי אפ פעם לא היה לי חוש הומור אלה חוש חמור. אני רציני כמו דלקת ריאות אבל בסיידר עם שני יודים

טרה10

New member
העקרות לא עוברת בתורשה-רק

הטפשות..מה את סטומה.? תגידי אלצהיימר..!! מי שמצליח להגיד עוד מתפקד..! [משפט מפתח לסניליים מנפשי התאומה..שהתנתקה..לא רוצה בעיות..!]

טרה10

New member
והערה קטנטנה..

אנחנו יודעים שכול...ם יודעים עברית למרות שאשתי כותבת לי[!, ?] ´תקנה פיטות´ ולא צריך לתקן שגיאות מקלדת. הע´ שמתחת לא´, והוו´ שע"י הנון סופית- וכדומה.! תאמינו לי זו אותה מקלדת..רק שלא אצל כולם הצג מסריח..נכון.? וכאמור גם החדש..נדבק בסרחון של הצרעת..! נשבע שאני הולך לבדוק את המזוזות..! הרי ספרתי שגנבו את המזגנים בתחנה של אשתי. המקרר אצלה- באותו מקום שבת..אבל חזר לתיקונו במשך השבת. והכל כאמור אצך הרב= בגלל החילונים..המזויינים שלא מנשקים ת´מזוזות.! וההערה התארכה..כרגיל..!

שילה1

New member
../images/Emo3.gifטרוש..מציעה לך לבדוק גם את..../images/Emo4.gif

מחשבותיך,שלעניות דעתי אינן נקיות כלל ועיקר.. ולראיה?התבטאויותיך ברישומיך האחרונים.... האם איון אפשרות להמנע מביטויים לא נעימים? .

טרה10

New member
סליחה..באמת..חשבתי שכל אחד יכול

..לא רק הליכוד להחליף ט´ בת´..פעמיים.! עקרוט בעקרות..וטפשות...כמה פשוט..ואל תקחי קשה את המלה סתומה..כתבתי אותה בט´..כמו סטרומה..! לא היתה כוונת זדון.!

צלף

New member
נוסטלגיה ענקית

בס"ד טוב גם בבני אדם יכול לקרות איזה הפרשה דומה לחלב מהחזה שלהם, זה תופעה נדירה, אבל קוראת לפעמים (הורמונים
)... אני זוכר שתלמוד קראתי באיזה מקום (לא זוכר איפוא) על אחד הרבנים שנתקע באיזה מקום בלי אימא או מינקת לעולל שלו (ומדובר בתקופה של לפני המיטרנה והמקררים למינהם...) ונעשה לו נס והחזה שלו הניב חלב... גם לתישים מותר להשתגע...

צלף

New member
הסבר רפואי מבור ועם ארץ ברפואה

בס"ד תראו הגוף של הזכר מכיל כו מיני יכולות מנוונות של נקבה (ולהיפך בגוף של זכר לגבי יכולות של נקבה), ואם הזכר מקבל הורמונים של אישה שמטרתם לתת הוראות לחזה לניב חלב (מהאוכל או צמחים או סתם צבעי מאכל) ישנם מקרים שהחזה של זכר כן מניב הפשה שומנית מסוימת שקצת מזכירה חלב אם... משתמשים בטריקים אלו בניתוחי החלפת מין, ברור שהתופעה עצמה לא נחשבת בריאה ונורמלית, ושהיא קוראת אזי משתדלים לרפא אותה... לגבי הנס בתלמוד, כמעט כל הניסים המדוחים בתנך ובתלמוד נשענים על רקע טבעי כלשהי ("עולם כמנהגו נוהג"), ויחודו של הנס אינה בהפרה של חוקי הטבע, אלא בהתרחשות שהיא מאוד לעיתים רחוקות דוקא שצריך את התופעה עצמה, כמו לגבי הרבי שחזהו הניב חלב רק שהיה מצב של פיקוח נפש...

למעלה