בשולי חג הפסח

ברווז עיתונאי כמקובל בעיתונותנו

רוב היהודים לא קונים לחם, ורוב המוסלמים לא קונים מצות. אממה? העיתונאים מחפשים לכתוב משהו פיקנטי שיעלה את המניות שלהם אצל העורך ויגדיל את תפוצת העיתון, אז הם מברווזים חנו מעשיות על איזה אחמד שהילדים שלו אוהבים מצות, ומצקצקים בלשונם על הנפשות התועות שממלאות את הפריזר בלחם בפסח. לצערי אני אכן מכיר כמה כאלה שאוגרים בפסח יותר לחם לשבוע מאשר הם אוכלים בחודש נורמלי, ומתענגים על טעמן הגנוב של הפיתות המופשרות כאילו היו אלה מעדני גן העדן.

אלי ו.

New member
זה לא אחמד אחד

יצא לי לבקר באיזורים ערבים ודרוזים יותר מפעם אחת בסביבות חג הפסח ובאמת הופתעתי לראות חנויות עם ערימות של מצות. כששאלתי, כמאמר אותו אדם שמצא את אשתו עם החבר שלו , "מילא אני חייב אבל למה אתם?" ענו לי שפשוט אוהבים אצלם מצות.

יש לי הרגשה

שהם מתפלאים עלינו על זה שאנחנו אוהבים חומוס. בעיני כל תייר אמריקני שהגיע לכאן זו היתה תועבה תפלצתית...

shellyland

New member
לא יודעת מאיפה מגיעים התיירים שלך

אבל אלה שלי מתים על חומוס.

כאשר אינך חייב לאכול רק מצות

7 ימים, אכילת מצות אינה מפריעה לך. חילוני שיקטר במילואים על זה שהוא נאלץ לאכול מצות כל יום בחדר האוכל, עלול להשתחרר ולאכול בביתו את המצות שנשארו לו מפסח. זה בערך כמו הלוף שכולם אוהבים לשנוא: הוא רחוק מלהיות הבשר המשומר הגרוע ביותר, בוודאי לא הגרוע ביותר במנות הקרב (זוכרים את הרולדה הודו הנוראה והבוליביף- אותן איטריות בשר- הזוועתי אף ממנה?), אבל כשאוכלים לוף כל יום רוצים משהו אחר. ודוגמא אמריקאית: ספאם זה קיצור של Spreadable ham. כנראה שזה מוצר בקר נמוך שאינו מעדן, אבל היו אנשים שקנו אותו(בתור שומר כשרות ידוע, לא ידוע לי טעמו). השם הפך למילה המתארת דואר זבל אלקטרוני בזכות מערכון של מונטי פייטון, על מסעדה בה הלקוח אינו יכול לקבל שום מנה שאינה כוללת ספאם.

גילגם

New member
כולם מתעבים לוף עלק. אבל מה חסר תמיד בקופסא?

S cummy P uked A d M ail​

גילגם

New member
איך פוחת הדור ומתעצם.

בימי (ימי אֶחה) את הזיפ (זוכרים ילדים?) של המיץ ענבים הוציאו, פירות יבשים עוד לא הכניסו (אמרו שנותנים סודה לשתייה), ובוטנים מלוחים בקופסא רק באל-על. והיו סוכריות קטנות מצחיקות שקראו להן דרז'ה, אוכליהן מעטים ועיקר תכליתן חלוקה לילדי האזור.

shellyland

New member
לא זיפ ../images/Emo31.gif

לזיפ היה טעם דבילי של פירות. לאבקות של המנות קרב היה טעם של סוכר וחומצות מאכל. מומלץ לטפול את האצבע וללקק ולא להמיס במים ולקלקל את הצריבה המופלאה בלשון.

או יו יוי!

האם אינך יודע מהו בקר נמוך? ואלי גם אינך יודע מה כונה באיי האוקיאנוס השקט חזיר ארוך?

למעלה