בשולי ההרקדות

משהא

New member
לידידי ידיד נפש 47 רעיון נוסף ובדי

אפתח ואומר שזו חוויה לבקר בהרקדות שונות,גם במרחקים גדולים,בסבב מסוים כחלק מתכנית ריקודים, שבנויים על בסיס קרוב נוח + גיחות. התנאים הדרושים לכך להערכתי הם: 1. לצאת להרקדות לא פחות משלושה ערבים בשבוע + אירועים חד פעמיים. 2. בת זוג/בנות זוג שיתאימו למשימות, למקומות ולימים הנבחרים. 3. תעסוקה שלא תיפגע ממאמצים אלו. 4. משפחה תומכת ומפרגנת. על כן מתבקש שתאסוף פוסטרים של בנות זוג זמינות בכל עת לכל מקום, "בלחיצת כפתור". אני אישית הייתי מוכן להקדיש יום בשבוע בדרך קבע לביקור בהרקדות מזדמנות, אבל אין לי בת זוג משוגעת כמוני שתלך על זה. ולבדיחה..... שמעתי שיחה בין שתי רקדניות : השמות בדויים..... רחל, את שומעת, הגעתי למסקנה שעל מנת להיות מסודרת בחיים אני צריכה לאמץ ארבע חיות, אומרת יפה. איך? איזה חיות? שואלת רחל. עונה יפה. הראשונה "מינק". מי שלובש פרוות מינק הוא עשיר !! השניה "יגואר". מי שנוסע במכונית יגואר הוא סמל ומעמד ועם שתי חיות אלו אני מסודרת כלכלית, וחברתית ומתברגת למעלה. השלישי "פנתר", כמובן, המסוגל לקיים יחסי מין יותר מכל חיה אחרת ככל עת שאחפץ. נו אומרת רחל אז יש לך הכל למה את צריכה חיה רביעית ???? עונה יפה : צריך "חמור" שישלם בשביל התענוג. ריקודים שמחים אורי גבעוני

הרשימה צריכה להתחיל מהסוף

המשפחה התומכת והמפגנת היא התנאי ההכרחי.
לאחריה הייתי מציב את בת הזוג שמתאימה למשימה.
שני אלה כבר יאפשרו את היכולת לצאת למספיק הרקדות. העבודה היא אילוץ קבוע, אבל מאחר ואף אחד מאיתנו לא נולד אתמול, כבר למדנו שככל שיש פחות זמן מספיקים יותר. במילים אחרות - עם העבודה מסתדרים.
לאושרי, איני זקוק לאלבום בנות הזוג הזמינות והמשוגעות. די לי בתמונה אחת, של בת זוג נהדרת, רקדנית מעולה, אשה מקסימה, שלא רק שמתאימה למשימה אלא קובעת יחד איתי את המשימה. !
מאחל לכולם בת זוג שכזו!

משהא

New member
כנאמר - "תמונה אחת שוה אלף מילים"

ונכון- מאשר מידע אישי - בת זוג נהדרת ולה בן זוג נהדר. מה שכתבתי הייתה דעה לגבי אחרים, איך לישם, וכוון לאלו שלא היגיעו למצבכם וליכולותיכם. ריקודים שמחים. אורי גבעוני

חחו

New member
יש מרקיד עם דמיון מפותח ותעוזה

בצפון שהגדיל לעשות ושם אפילו את תמונתו שם. הענף מתמקצע ומשתכלל...

שאלה קטנה

בני סלע הוא לא האנס הסידרתי שנפס?? גם לך הוא הוציא קבלה?? חחחחחח אגב רואים שהתחביב שלך מאוד משעמם ועתיק דוגמאת הקבלה של שלום עמר ז"ל

כן דנה, גם אסירים רוקדים../images/Emo6.gif

גם אני שמתי לב לעובדה זו. מה אני אגיד לך - לא הייתי רוצה לגלות יום אחד שלאיזו פושעת יש שם זהה לשלי. לא נעים!!!

למעלה