בשולי ההרקדות

בשולי ההרקדות

בימים הרחוקים ההם בהם רבים העלימו מיסים, עשיתי לי מנהג לדרוש חשבונית בכל עיסקה. כתוצאה עגומה מהימים ההם, אני ממשיך לצבור בארנקי קבלות, חשבוניות סופר וכרטיסי כניסה, עד שלאחר כשבוע אני מתעשת ומשליך אותם. את כרטיסי הכניסה להרקדות איני שם בארנק (פשוט כי איני מביא אותו איתי) אלא תוחב בכיס צדדי בתיק. התוצאה: הכרטיסים נצברים במשך תקופה ארוכה למדי, עד שהכיס מתמלא. הפעם במקום סתם לזרוק אותם, העפתי בהם מבט, וראיתי שלמרות שכולם מוכרים מוצר דומה (כרטיס כניסה להרקדה) הכרטיס נראה שונה לחלוטין: חלקם השקיעו בעיצוב הכרטיס, אחרים ציינו פרטים מינימליים, ואחרים פשוט מדפיסים כרטיס בקופה הרושמת. בהעדר חוש אומנותי, לא עיצבתי מהכרטיסים צורת רקדנית מחוללת (אולי בפעם הבאה), פשוט סרקתי אותם. התוצאה מובאת בתמונות המצורפות.

איזו השקעה... תמיד משקיע, יישר כח

גם אני רוצה כזה אוסף... כך לבקר בהרקדות ברחבי הארץ... אני מתחילה כבר ביום ראשון הקרוב. מה עושים כשיש כרטיסה? זה 10 כניסות?

הסליחה עם המרקידים

הסליחה עם המרקידים שהייתי בהרקדותיהם אבל כרטיסיהם אבדו לי.

זו אכן ההוכחה הטובה ביותר

שאתה משלם את דמי הכניסה... ואינך מתפלח......

אכן אני נמנה על עדת הפריירים ../images/Emo13.gif

בפעם היחידה שבה לא הייתי אמור לשלם, כי לבת זוגי היו כרטיסי הזמנה חינם, שילמתי בכל זאת מתוך הרגל ועוד עבור שנינו כי היא חגגה יום הולדת

רעיון גדול -כמו אספן בולים

בילדותי הייתי אספן בולים ויש לי כמה אלבומים. וכעת נזכרתי כי אפשר גם לאסוף כרטיסי כניסה לריקודי עם באלבום (כמו אלבום תמונות) ואז יום אחד טני אגיד לילדים שלי או לנכדים שיהיו לי .. הנה כרטיס מהרקדה של רבקה שטורקמן ז"ל משנת תר.. ואולי ערך הכרטיס יהיה יקר מאד וסוף סוף תהיה אפשרות להתעשר מריקודי עם. ידיד נפש רוצה להחליף איתי כרטיסים?? יש לי כרטיס כניסה ישן מהרקדה בצפון של בנצי תירם מלפני 20 שנה.

../images/Emo6.gifידידי,אתה חייב לקבל מתנה- אוגדן!

אפרופו אלבום הבולים, שציין דרור, אני סבורה, שעליך לאסוף כרטיסים אלה באופן מסודר. אחרת, הכרטיסים הללו עלולים, חס ושלום, למצוא את דרכם למכונת הכביסה ביחד עם המכנסיים
! אגב, אם כבר אתה אוסף כרטיסי כניסה להרקדות- מה דעתך, לאסוף גם את הפליירים, אשר תקועים על שמשות המכוניות?
יכול בהחלט להתקבל אוסף מגוון וצבעוני.

לא תאמיני אבל גם פליירים אספתי

בתקופה הטרום אינטרנטית אספתי פליירים ושמרתי אותם במכונית, רק למקרה שארצה פתאום לסוע לאיזושהי הרקדה, ולא אדע לאן. מפעם לפעם הייתי מרענן את האוסף. רק לפני כשנה, הגעתי למסקנה שאם כבר ארצה ללכת להרקדה אחרת, כנראה שאחפש אותה באינטרנט ולא בפליירים שבמכונית. כל הפליירים שחולקו מאז, מחזיקים אצלי מעמד בערך כזמן הנדרש להכנס למכונית ולזרוק אותם לפח. מצד שני התחלתי לאסוף שטרות של חמישים ומאה שקל, כדי לממן את ההרקדות. מישהו מעוניין לתרום?

ידידי 'ידיד נפש'-הנה עוד הצעה לאוסף

איסוף תמונות של חברי/ות פורום. אתה יודע...למקרה, שנתקלים בהרקדה במישהי, שמנופפת ידיים לכל עבר
, (בדמות ממטרה/קרטיסטית)...לא נזהרת בסיבובים... מי יודע...אולי היא במקרה מישהי מהפורום, שדמותה נשכחה

לצערי כבר הקדימו אותי

הייתי ברצון מאמץ את הצעתך, אבל כבר הקדימו אותי. אני מכיר אחד מחברי הפורום, שלא השתתף במפגשים השונים, אולם מאוד חברותי ורצה להכיר את חברי הפורום, שכבר מיין וקיטלג את כל התמונות שפורסמו. בהיותו נחמד, לא יצר "אלבום פושעים". ואחר ותמונות רבות מופיעות ממילא בגלרית התמונות של הפורום, לא נותר אלא לקטלג אותן. מצ"ב תרומתי הצנועה. ידיד נפש 47 ID=584753 תיאור באלבום הפושעים: מסוכן ביותר!! רוקד 3-4 פעמים בשבוע לעיתים עם בנות זוג מזדמנות. פועל בכל איזור השפלה ללא התרעה מוקדמת. נוהג לשיר בזיופים נוראיים בזמן הריקוד.

רמות.. הצחקת אותי. תודה ../images/Emo6.gif

למרות שבמחשבה שניה. היה יכול להיות כיף להזכר בהצעות הרבות ומגוונות שאנו מקבלות בכל יום של הרקדה... אבל קצת עצוב שאי אפשר להנות מכולן. הכרטיסים הם זכרון אחר, זכרון של החויה .. שזה כיף בפני עצמו.

../images/Emo204.gif אוסף בולים זה דבר חינוכי.../images/Emo8.gif

זזיניו - מה היא עיר הבירה של פריס
ולידיד שנפש - אכן רעיון מקורי ונחמד... מצטרפת לדבקה רמות בהצעה לאסוף גם פליירים.... הם בחינם....

ברעננה הרקדות מצויינות, אולם

רעננה מעט רחוקה עבורי. לכן, הייתי ועודני מבקר בהרקדות ברעננה, על חלקן גם כתבתי בפורום, אולם לצערי לא בתדירות הראויה להן.

למעלה