בשוליים

פפו

New member
נהדר מאמץ את הבדיחה

אגב מה ההבדל בין זכוכית חלון ומראה? שתיהן זכוכית אך כאשר אדם מסתכל בחלוןביתו רואה הוא אנשים עוברים ברחוב וכשבמראה מביט הוא רק את עצמו הוא רואה.... ובכן יש הבדל והוא שבמראה שלא כמו בחלון יש נייר כסף.....ללמדכם ש: במצב רגיל אדם מבחין באנשים בסביבתו אך כאשר נכנס כסף רואה הוא את עצמו בלבד

Sודית

New member
אהבתי מאד פפינו....אהלן לך...../images/Emo140.gif

אגב היכן אחיך פפוש?????

../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif../images/Emo127.gif בימים הראשונים שנכנסתי

לפורום - חשבתי שפפו ופפוש - חד הם - יענו אחד פפו ובחיבה....פפוש.........

פפו

New member
השומר אחי אנוכי? חחחחחחחחח

כנראה שהוא מחפש את ה-ש של פפו

גם את זה אני לא מבינה

מה זאת אומרת לפעמים אדם מדמה לעצמו שהוא עצמו ? האם אנחנו משהו וירטואלי? אנחנו לא ממשיים לא קיימים אין לנו ילדים? המשכיות משפחה מקצוע נוכחות בחיים? למדנו משהו מה אנחנו סתם כמו איזה בהמה? טוב אז נגיד ... האדם מדמה לעצמו שהוא לא הוא שהוא אולי משהו אחר ... אז מה הוא מנותק מהמצציאות? מרחף? טוב אז אולי הוא הולך על חבל דק אולי הוא במשבר גם זה קורה טוב נגיד ... הוא לא עצמו הוא מה שהחיים עשו אז שהוא יעשה את החיים... יקח את עצמו בידיים וישלוט עליהם במקום שהחיים ישלטו בו כלומר מה שלמעשה אני רוצה להגיד שהכל בידיים שלנו לטוב ולרע בידינו לשנות להיטיב או להרע... ומה אם אני קצת מתפלספת זה רע? .... זה בהחלט יכול להיות נושא לשיחה יש מי שרוצה להגיב? אשמח

B T1

New member
לאחר מחשבה. הרבה יותר קל...

להגיד מאשר ליישם. (לא מזלזל)

שוליים? לא בשבילי

אני לא מהטיפוסים של השוליים ולא מבינה בכלל מה אתם מתלהבים מכל מה שכתוב פה מה כל כך טוב להיות בשוליים? לעמוד מהצד להביט ולצחוק ולא להיות מעורב? והרגשת החמצה זו הרגשה לא נעימה אם היה משהו שהחמיץ משהו בחיים יודע בטוח מה כוונתי אז או שלא ירדתי לסוף דעתך פפו או שאני בן אדם שגם חושב אחרת וזה גם בסדר

פפו

New member
האמת?

לא ירדת לסוף דעתי,אין זה מסיר את האפשרות שאת חושבת אחרת. טיבעי שלא תמיד יורדים לסוף דעתו של הכותב. (אם לא כן לא היה מקום למורים לספרות שתפקידם לקחת שורה משיר או מאמר נלמד ולפתח על פיו תאוריות קיום חדשות). אף אחת מהכותבות בשירשור (והכוונה לאילו שהתייחסו לנושא השירשור בלבד להבדיל מהייתר) לא ירדה לסוף דעתי ופיתחו את הנושא לפי הבנתן ותפישתן,דבר שאין בו פסול ואני לא ראיתי פגיעה בכך שעברתי לזרם שבמרכז בעקבותן.

פפו

New member
הנה לך האור

הרעיון פשוט מאוד. גם אם אדם נמצא בפוזיציה לא רצויה מבחינתו וזאת בעל כורחו לא מן הנמנע שבמקום שיחשיך עולמו ימצא את נקודות האור,היתרונות והרווחים שיכול הוא להפיק ממצבו החדש. זה באופן כללי,באשר לצד האישי..........

טוסקה

New member
פעם למדתי

שאם לא מבינים את החומר הבעייה היא עם האדם שמלמד לא אצל זה שלומד....

Sודית

New member
עוד לא הלכת לישון???

ואיפה את ביום שישי בצהריים??? סודית רוצה לדעת

Sודית

New member
את הולכת לישון, רוזנת???

או שאת רק שולחת אותי לישון???
סודית בסיגריה אחרונה.

טוסקה

New member
אני עדיין כאן...