בשוליים

פפו

New member
בשוליים

לפעמים נדמה שאתה בשוליים נע במקביל לזרם שבאמצע אם תנסה לסטות לכוון הזרם מובטח לך שתגיע לשוליים שבצד השני לכאורה מצב עגום,הרגשת החמצה. אך דמה לעצמך ש........... אתה בשוליים במקביל לזרם חושב עצמאי חופשי ומשוחרר בעוד שהזרם זורם בכח האינרציה כל טיפה נדחפת ודוחפת ללא יכולת לעצור אתה משקיף על ההמון בפרספקטיבה ריאלית,צוחק מהקונדסיות שבו,מגחך בעליבות שלו ולפעמים אף נהנה מהזוהר שלו. תעצור לכשתחפוץ,תשתובב כשתרצה או תשנה כוון כשתמאס בזרם שבאמצע. לא תמיד דברים נראים כפי שהם במציאות

שרונהה

New member
אהבתי פפו.......

בשוליים יש איזו הרגשה של שליטה....... של מבט מרחוק על המצב......... מן ראייה אובייקטיבית ולא סובייקטיבית...... וזה נותן את היכולת לצפות במציאות מזווית אחרת..... אין היסחפות בזרם.......... דברים שרואים מכאן....... לא רואים משם........

פפו

New member
הרגשה של שליטה

אך השליטה אף היא בשולים כי אם תרצו לשנות,חייבים להכנס לזרם אך כנגדו.... לכן בראייתך האובייקטיבית מכוון השוליים תקבלי גם החלטה ריאלית על האפשרויות

שרונהה

New member
הכי טוב ונכון יהיה........

לנוע....... מן השוליים - הראיה האובייקטיבית - בה ניתן לקבל החלטה ריאלית... אל הזרם - הראיה הסובייקטיבית - ולפעול, עם הרגש, עם הסביבה..... וחזרה........... כי אז תצלח הדרך להולך בה..... אוףףףף התנועה הזאת...... מזכירה לי משו אחר....... מגי מותר לגיד זה בפורום????

magy

New member
את יודעת שמותר להגיד הכל....

אולי תגידי....כי עד עכשיו עוד לא הבנתי כלום.......

magy

New member
אההההההההההההההה

התנועה הזו????????. ככה??????? ואחר כך ככה???????? במעגלים???????? כעת הבנתי...... פשוט שכחתי........את התנועה........ תנועת המושבים??

maxima

New member
נהדר פפו...........

השוליים הם המקום המועדף כי בשוליים את לא נסחף בשוליים תעשה כעולה על רוחך השוליים ישאירו אותך עצמך

שרונהה

New member
האם בגלל זה.......

כל חברי הפורום טסים?????. הולכים לשוליים???????? משאירים אותנו כאן בפורום לבד???????? ואין זרם............ ואין אנשים............ ואין קצב.......... מגי מה יהיה???????

שרונהה

New member
כן מקסימה.... אנחנו כאן.......

ו....... אחותה של מגי צופה בנו.......... שלום לך אחות של מגי..... ברוכה הצופה בנו....... מקווים שתצליחי גם להגיב............

magy

New member
חכי, יש שלבים בחיים

היום היא נכנסה..... בעוד חצי שנה.......היא תנסה להגיב...... אם אני לא אשב לה על הראש........היא לא תגיב... ולא שהיא לא יודעת להקליד....... אבל ....זה עולם חדש..... מזל שסיפרתי לה חבר´ה....... היתה להם פגישת מחזור........והיא הגיעה בזכותי. אחרת היו מפספסים אותה....... נו, היא ואני..........כמו שמיים וארץ כאילו לא אותם הורים..........אחראים לשתי התוצאות השונות......

שרונה, מישהו צריך להישאר כדי ..

לכבות את האור בנתב"ג...... ואל תדאגי.....כל הטסים יחזרו מהר מאוד לכאן........ יחד עם הכל ואל הכל.......אפשר אפשר בלי הכל......

maxima

New member
לפעמים........

אדם מדמה לעצמו שהוא עצמו אבל בעצם הוא לא עצמו הוא מה שהחיים עשו

maxima

New member
ולפעמים קצת חיוכים........

טעות ב-E-MAIL איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה , שטופת השמש . אשתו שהייתה בנסיעת עסקים תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי , ביום למחרת . האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף , תחת עצי הקוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים . הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום .הוא לא מצא את כתובת ה-E-MAIL שרשם בפתק לכן סמך על זיכרונו ורשם את מה שהייה זכור לו : [email protected] בתקווה שזה הייה נכון , מקסימום זה לא הייה כל כך חשוב . אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה , הוא טעה באות אחת וההודעה הגיע ל-E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם . בלילה אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה . כאשר ראתה את ההודעה , נתנה צעקה...ניסתה לקום אבל התמוטטה מתה מהתקף לב . קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר ולאחר שראו אותה מתה קראו את ההודעה : "אשתי היקרה , הרגע הגעתי . הנסיעה הייתה ארוכה אבל הייה שווה . הכל מאוד יפה פה !! העצים , הגנים , המסיבות . למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות אני מרגיש כבר כמו בבית . עכשיו אני הולך לנוח קצת , רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר . אני בטוח שהמקום יימצא חן בעינייך . בעלך האוהב אותך לנצח " נ/ב : תכיני את עצמך , חם פה גיהנום !!!! אל תיקח את החיים ברצינות מידי ממילא לא תצא מהם בחיים

למעלה