בשבת קיבלנו מתנות כיפיות מכל מיני תורמים.....

Girgurim

New member
בשבת קיבלנו מתנות כיפיות מכל מיני תורמים.....

קיבלנו
מזרון, ושמיכות, ומגבות, וצעצועים עבודת יד, וקרטונים לגירוד ו.... מתקן מדהים לטיפוס ותצפית שתרמו לנו שישה חתולים שהמתקן היה שלהם בסלון של הבית. עכשיו הכינו להם מתקן חדש - והם ביקשו מההורים שלהם לפרק את המתקן הישן, להסיע אותו אלינו, ולהרכיב אותו מחדש בבית שלנו. זה כל כך נחמד מצידם! המטפלים שלנו, שמשתגעים עלינו
ואוהבים לתעד כל צעד ושעל שלנו, צילמו אותנו גם על המתנות החדשות וגם סתם. אז את חלק מהתמונות אנו רוצים להראות לכם. שגם אותנו יראו באינטרנט, ולא רק את רונן, שלג וליאו..... המתוקים מגירגורים

Girgurim

New member
קיבלנו כיסויי מיטה וכריות נוי בצבעים משגעים

שהוסיפו חיים למתחם.

Girgurim

New member
קיבלנו כיסויי תכלת מלכותי ושמיימי -

שהלם את הכתומים היפים של נתי

Girgurim

New member
מישהו מנחש כבר על מה אני עומד?

בכל מקרה, בקומה הזו אני מרגיש הרבה יותר בטוח......

Girgurim

New member
פתו - יש לה רק שלוש רגליים - אבל היא הייתה

הכי אמיצה מכולנו והראשונה שעלתה על המתקן החדש

Girgurim

New member
בהחלט! שווה ביותר! ויש גם עוד תמונות שוות

- שלנו על המתקן וגם של אחרים - אבל המטפלים שלנו קצת עסוקים עכשיו בלטפל בנו, אז הם הבטיחו לנו שיעלו עוד תמונות מאוחר יותר. אבל אחת הם בכל זאת יעלו עכשיו.... כי ביקשנו יפה....

R750-Girl

New member
../images/Emo99.gif מדהים

נראה איך שאני משכנעת את בן הזוג לבנות משהו כזה בחצר...

Girgurim

New member
תודה, תודה../images/Emo13.gif בלום עכשיו בדרך/אצל הוטרינר

אתמול לצערנו לא נסענו לוטרינר, כי היינו צריכים לסיים הרבה משימות ועבודות בבית המחסה. במקום זאת נדחה התור של בלום להיום, ולמעשה היא בדרך לשם - או שכבר הגיעה. נסעו איתה עוד שלושה גורים: אחד שעבר לפני מספר ימים ניתוח להוצאת עין ונסע לביקורת ושני גורים שכנראה יזדקקו לניתוח. בינתיים אצלינו היא קצת התאוששה: כבר יצאה מההלם, התחילה ליילל כשהיא רוצה לאכול, וליילל כשהיא רוצה תשומת לב. היא אכלה, חירבנה והשתינה. אבל העין הפגועה והכיבים בלשון ובחניכיים כואבים לה - רואים את זה. נעדכן לאחר שנדע ..... .

הכו2שת

New member
איפה אתם נמצאים?..

היתי רוצה לבוא פעם, להביא כמה דברים ולעזור קצת עם החתולים... בד''כ יש לי בעיות עם מקומות כאלה, נראה לי כל כך עצוב :(.. אבל זה נראה לי יותר טוב מצב''ח וכו'...

tamir357

New member
הרבה יותר טוב משאר המקומות המוכרים

אם הייתי מביא את בלום אליהם היא כבר לא הייתה איתנו....

הכו2שת

New member
כן, לפי מה שהבנתי "גרגורים" עוזרים גם

לחתולים חשוכי מרפא.. ולא מרדימים אותם, בהשוואה למקומוחת אחרים, וגם הרתיע אותיהמצב של המקומות האחרים. ז'א, הספיק לי פעם אחת בצב''ח אצלינו. זוועתי. גם איכשהו שמתי לב שהחתולה שלי התנהגה שם ממש רע, וישר שהבאתי אותה הביתה, הפסיקה לשרוט ולבכות וישר מיום הראשון נתנה ללטף אותה וישנה איתנו. מעניין מה זה אומר על היחס של ה\מתנדבים שם. ולא יכולתי להיות בקום כזה, פשוט בא לבכות :(.. מהתנאים, מהכל. והלוואי והיה לי איך לעזור, אני לא עד כדי כך עשירה בשביל לתרום להם לפחות 50,000, שזה לפחות מה שצריכים. :\

Noaal

New member
איזו חתולה? זו שאימצת לאחרונה? או ההיא בבית

של ההורים עם המיטות מחו"ל?

למעלה